Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.069
Cevap
49
Favori
4.132.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet_06a

bu gostergede olan sorun benımde basıma gelmısdı karanlık duruyordu ve sankı tozlu gıbıydı bıraz sanayıde acdırdım temızlettım bır kac gun baya guzel oldu tertemızdı ama sonradan yenıden tozlu bı hal aldı bu beyaz gosterge felan yapıyorlar ama pek yakısmıo bence en ıyısı orjınal halını koruması ... bu arada sızınle bırsey paylasmak ıstıyorum gecen gun babamla oto pazarına gıdmısdık baya bı gezdık doganlara bakdım mıllet fıyat konusunda bıraz abartmıs gıbıydı hıc aklımda yokken bende oylesıne pazara koydum ve 12 bucuk fıyat cekdım denemek amaclı arabam baya bı ılgı gordu 3 kısı cok ılgılendı ıclerınden bırısı numaramızı almısdı eve geldık 12 mılyar verdı ama ben bu kadar cıddı olacaklarını sanmamısdım ve kıyamadıgım ıcın satamadım en azından bahara kadar dursun dıe ama aklımıda kurcalıyor baharada o parayı verırlermı acaba satsamıydım :( bu doğan gercekden hastalıkmıs bunu anladım herkesde böyle.. saygılar

Kışın al,yazın sat.Felsefe buYazın fiyatlar uçuyo zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: nuh_ercan

iyi aksamlar arkadaşlar. benim kafama takılan bişey var bu gösterge panellerini daha aydınlık nasıl yaparız. karanlık geliyor bana vede rahatsız ediyor. arkadaşlar varsa foto falan paylaşırmısınız.

arkadaşım muhtemelen tozdandır..sök güzelce bir temizle sökmüşken ampulleri değiştir etkisini göreceksin :)
    nasıl söküldüğünü bilmiyorsan anlatırım burda.
    birde mahmut abi bu göstergelerden yaptıriim diorum yeni tip göstergeye ama öyle rengarenk güzel olmuyor :) beyaz led koyarım ben diorum nasıl olur?? bu görtergeyi nerden alabiliriz ??
  • arkadaşlar şahini yere düşürmek için illaki helezonlarımı kesmek gerekiyor yoksa spor yay falanda oluyormu? birde bgün bi jant beğendim könig marka 15 inç yalnız çevredeki eş dost 15 inç takma arabayı yorar çok yakar falan filan diyor sizcede çok etkilermi arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _tolqa_

quote:

Orijinalden alıntı: nuh_ercan

iyi aksamlar arkadaşlar. benim kafama takılan bişey var bu gösterge panellerini daha aydınlık nasıl yaparız. karanlık geliyor bana vede rahatsız ediyor. arkadaşlar varsa foto falan paylaşırmısınız.

arkadaşım muhtemelen tozdandır..sök güzelce bir temizle sökmüşken ampulleri değiştir etkisini göreceksin :)
    nasıl söküldüğünü bilmiyorsan anlatırım burda.
    birde mahmut abi bu göstergelerden yaptıriim diorum yeni tip göstergeye ama öyle rengarenk güzel olmuyor :) beyaz led koyarım ben diorum nasıl olur?? bu görtergeyi nerden alabiliriz ??

Ne istediğini anlayabilmiş değilimBeyaz led döşiceksen,Çankaya Onur İş hanından şerit led al,ölçer gidersin,ya da uğraşırım dersen kendin led döşe

• şekocan arkadaşım diskler kaç senedir var serçede bile sanayide 600 tl idi fiyatı tempranın diskleri var araç daha çabuk duruyor

nuh_ercan arkadaşım göstergelerin içini aç ampullerin üzerinde yeşil sapkalar var kırarak yada kastırarak çıkar ışık daha çok gelir ama sarı olarak beyaz ampul takarsan beyaz olur bildiğimiz park ampulleri yada renkli kadran al istde isen yardımcı olurum sana

focuspower arkadaşım 15 neden yorsun aracı bende 17 var yokuş falan farketmiyor birde markası konig ağır jantta değildir araç yokuşta lpg de zorlanabilir hantallaşır zatan lpg güç için değil ekonomi için benzinde kullanıyorum 17 olduğu belli olmuyor lpgya aldığımızda ise araç sanki 500 kilo yük var o kadar zor kalkıyor ama lastikler geniş olursa hızlandımı kendisi gidiyor zaten düşürmek için yay keseceksin spor yay üretimde yok istanbulda bir firma vardı onlarda vardı sanırsam ben alacaktım 2 ay sonra elde olurmuş bekledim 2 ay sonra 1 hafta bekle dediler bende beklemedim gittim kestirmiştim

• Arkadaslar spor yay veya yayları kestırmenızın amacı aracın yol tutusunu ıyıleştırmekmı yoksa sadece goruntumaksatlımı merak ettım. kullanan arkaaslar varsa bılırler yol tutusuna bı etkısı varmı aceba. gecenlerke kayseri sıvas yolunda 130 la gıdıyordum hava ruzgarlıydı bivıraja gırdım ruzgar arabayı savurur gıbı oldu eger yol tutusu ıyılestırıosa yaptırırım .
  • Arkadaşlar ben çocukluğumdan beri şahin arabaya bakar iç geçirirdim en sonunda 25 gün önce 97 model bir tane beyaz şahin aldım ve inşallah hiç satmam devamlı bende kalır çünkü o benim çocukluk sevdam. direksiyon hidrolik değil ve yakıtı biraz fazla gibi 27 litre lpg ile 200 km civarı yol yaptı uzun yolda acaba kışın lpgnin porpan oranı ile oynadıkları için mi yada araçtan kaynaklanan bişey mi ve araçla ilgili tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan47 -- 6 Ocak 2010; 0:12:43 >
  • namusait arkadaşım tabiki yok tutuşu artabilir ama yere yaklaştığı için altını vurabilirsin dikkat etmez isen birde çok aşırı yere bastırma tavsiyem bazılar yere 2 parmak kalana kadar basıyor araba düz yolda altını sürtüyor
  • S.a arkadaşlar size bi sorum olcaktı,yardımcı olursanız sevinirim.Lpg mikserinin altında gaz kelebeği,hareketli olarak mı durması lazım,yoksa sabit olarak mı?Bugün hava filitresini değiştirirken dikkat ettim,gaz kelebeği hiç oynamıyodu,eski halinde o kelebek serbest halde durcak kadar gevşekti gaz mikseri,yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?Cevap verirseniz sevinirim
  • ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»
    ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

Arkdaşlar böyle bir kadran buldum.Kullanan arkadaşlar var mı nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: [ QzMéN ]

S.a arkadaşlar size bi sorum olcaktı,yardımcı olursanız sevinirim.Lpg mikserinin altında gaz kelebeği,hareketli olarak mı durması lazım,yoksa sabit olarak mı?Bugün hava filitresini değiştirirken dikkat ettim,gaz kelebeği hiç oynamıyodu,eski halinde o kelebek serbest halde durcak kadar gevşekti gaz mikseri,yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?Cevap verirseniz sevinirim

mahmut kardesım o sabıt duracak...hatta benımkı oynuyor dıye kenarına yapıstırıcı surdu usta...bır ayar yerıne getırılıp orada durması gerkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

Benım adanaada bır arkadasımda var kullanıyor gece cok guzel yanı karanllıkda super ama gunduz ole beyaz ıste....

• Slm Herkese
    Bugun arabanın devir işleriyle urastık sabah saat 9-10 dan beri devir işlemi yaptırcaz diye urasıyoruz neyseki 2 saat önce bitti
    Geldim bir oh çektim arabayı evin önüne çektik ama
    Plaka değiştircehimiz için su anlık araba plakasız kaldıı Bende kimse görmesin ditye üstüne branda çektim öyle duruyor
    Yarında plakaları alccaz takıcaz inş.
    Arabada biraz döşemelerde masraf var
    Arabanın motor iyi kaporta iyi ama adam iç döşemelere pek ilgi göstermemiş içi hurdalık gibi anasını satim peder toplucaz böyle binilmez dedi arka sag camın kirkosu bozuk kolu yok ön camın halatı kopmus motorda problem yok elektionikte fln iç göğüs çok pis plakayla yarın yıkıcam inş. arabayı
    göğüsde yıpranma var biraz düzeltemezmiyiz acaba çatlak yokda yıpranmıs hafiften
    Birde kapı kolları çok deforme olmus kapı döşemeside öyle ama döşemeyi değiştirmeyi düşünmüyorum kolları değiştirsek yeterli heralde su anlık duruyor peder köye gitcek yarın akşam gelince bu saydıklarımın hepsini bir bir yapcaz
    Bişi daha sormak istiyorum araba çok geç marşı alıyor bujilerde problemmi var anlayamadım 8-10 sny arasında alıyor marşı zorlamak gerekiyor çalıstıkdan sonra problem yok
    Herkese iyi akşamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_helboy

Bişi daha sormak istiyorum araba çok geç marşı alıyor bujilerde problemmi var anlayamadım 8-10 sny arasında alıyor marşı zorlamak gerekiyor çalıstıkdan sonra problem yok
    Herkese iyi akşamlar...

8 - 10 saniye epey uzun bir zaman... Bu dediğiniz olay o günki ilk çalıştırmada mı oluyor yoksa her marşta mı? Lpg 'demi yoksa benzindemi yapıyor ona göre yorum getirmek iyi olur.

Benim araba da benzinde çalıştırmama rağmen bu günlerde sabah ayazında sıkıntı çıkarıyor 2 kere kontağı açıp kaparsam 3-4 sanıyede alıyor ilk çalışması boğuk oluyor çiğ benzin atıyor sonra normale biniyor. Aracı aldığım arkadaş ateşleme sistemini komple yenilemiş dediğine göre ama böyle bir sıkıntı var sanayiye de gitmedim henüz...

• quote:

Orijinalden alıntı: oiven

quote:

Orijinalden alıntı: crazy_helboy

Herkese iyi akşamlar...

8 - 10 saniye epey uzun bir zaman... Bu dediğiniz olay o günki ilk çalıştırmada mı oluyor yoksa her marşta mı? Lpg 'demi yoksa benzindemi yapıyor ona göre yorum getirmek iyi olur.

Benim araba da benzinde çalıştırmama rağmen bu günlerde sabah ayazında sıkıntı çıkarıyor 2 kere kontağı açıp kaparsam 3-4 sanıyede alıyor ilk çalışması boğuk oluyor çiğ benzin atıyor sonra normale biniyor. Aracı aldığım arkadaş ateşleme sistemini komple yenilemiş dediğine göre ama böyle bir sıkıntı var sanayiye de gitmedim henüz...

Avans ayarından,arabanın bujilerinin aşınıklığından,lpg sisteminin ayarsızlığından olabilir.Sen daha arayacan sattığın doğanıİhmal etme git bi baktır,aküyü de öldürürsün o kadar çok marş basarsan.Pek binmiyosan eksi kutubunu sök sistemde en ufak bi kaçak bile olsa bitiyo akü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk_35 -- 6 Ocak 2010; 18:28:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kralmatematikci01

quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

Benım adanaada bır arkadasımda var kullanıyor gece cok guzel yanı karanllıkda super ama gunduz ole beyaz ıste....

Ne kadara almış bir bilgin var mı?Işıkları falan zamanla söner diye endişeleniyorum.

• Ali abi dediğin gibi olması gerekiyo heralde,Hatta miksere giren borunun kenarına silikon çekmişler geçen sökerken açılmış iyice,yeni silikon falan çektim bugün,filitresinin önündeki bi de arkadaki kısmına yarısına kadar bant çektim.Rölanti çok yükseliyodu şimdi düzeldi,Allah'a şükür.
  • Arkadaşlar selamlar.... Bugün kuzenim için 92 model bir şahin aldım.. Arabanın restoresi için bir 15 gün bende kalması gerekiyor... Biraz masrafı var haliyle.. Aracın alt döşemesi pek temiz kalmamış onu komple değiştirmek istiyorum sizce ne kadar tutar? Birde direksiyon simidini değiştirmek istesem o ne kadar tutar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: namusait

Arkadaslar spor yay veya yayları kestırmenızın amacı aracın yol tutusunu ıyıleştırmekmı yoksa sadece goruntumaksatlımı merak ettım. kullanan arkaaslar varsa bılırler yol tutusuna bı etkısı varmı aceba. gecenlerke kayseri sıvas yolunda 130 la gıdıyordum hava ruzgarlıydı bivıraja gırdım ruzgar arabayı savurur gıbı oldu eger yol tutusu ıyılestırıosa yaptırırım .

görüntü çok güzel oluyor..yol tutuşuda kaydede değer biçimde artıyor..ama türkiyenin yol şartlarıda herkesin malumu..altını vuruyosun..direksiyon ağırlaşıyoçkonfor epey azalıyo.ön takımlar(rotlar rotiller)zamanından önce bozuluyo..ben çok kestirmiştim yayları sonra dayanamadım get denilen takozlarla bıraz yukselttim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: herby

Arkadaşlar selamlar.... Bugün kuzenim için 92 model bir şahin aldım.. Arabanın restoresi için bir 15 gün bende kalması gerekiyor... Biraz masrafı var haliyle.. Aracın alt döşemesi pek temiz kalmamış onu komple değiştirmek istiyorum sizce ne kadar tutar? Birde direksiyon simidini değiştirmek istesem o ne kadar tutar acaba?

Direksiyonu eğer orjinal şahin direksiyonu alacaksanız bi 50 lirayı gözden çıkarın.Ama normal slx direksiyonu alacaksanız 15-20 civarı
  • 
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.