Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (626. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.127.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bir sorum olacaktı bu tüm Araçların ön panjurundaki logo iptali yapıyorlar bunu yaparken o ızgara değişiyor bu ızgaranın fiatını bilen varmı(bizim kuşlar için)
  • http://www.sahibinden.com/emsalsiz_dogan!!_cok_temiz!!_boylesi_hakkaten_yok!!!-73WQQaXQQ14871273WQQpXQQdisplayitem arkadaslar araba prıl prıl ve direksiyon+vites topuzu çok hoş duruyor ayrıca sonradan hidrolik direksiyon takılmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: dainesee

http://www.sahibinden.com/turkiye_de_tek_34_900_km_de-11WQQaXQQ14921070WQQpXQQdisplayitem

Döşemeler felan pırıl pırıl maşallah...

bilion abi ben yıkamacıyım getir bana arabanı seninkinede bi kuaför yapalım fabrikadan ilk çıkış hali gibi hissedersin arabanı bu akşam dükkanda gececiyim istanbuldaki arkadaşlara duyrulur buyrun gelin...

• evt birde sunroof olsa süper bir araç ama yinede o kadar para etmez diye düşünüyorum çünkü arabanın modelide biraz düşük ama yine 10-11 eder
  • 10-15 ona vereceğime 8.5 milyara Orjianal 96-97 1 tane SLX alırım 6,5milyar bana kalır

1.5milyarına Ufak Düzgün set takarım

İç kaplama nekadar bilemiyorum 2 bin ona saysan

1.5 milyarda Dış Aksamına harcasan Ufak tefek birşey yaparsın

500 -600 lirada Motor Kısmına harcasan

.Altında SLX olur Kendinin yaptığı bildiğin bir araç tertemiz
  • Bence doğan L'de direksiyonda T logosu olsaydı bi de vites numaraları daha güzel tasarlansaydı çok daha hoş bir tasarım olurdu diye düşünüyorum. Böyle çok boğmuş sanki. Tabi bence...

düzenleme: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byspayn -- 21 Haziran 2009; 1:14:22 >
  • Hız yapmayı sevenler buyursunlar..

http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=3472

İyi geceler takım..
  • hayırlı geceler forum bu arada Ahbikan kardeş paylaştığın videoyu izledim çok kötü kazalar var imzadaki yazın çok güzel mesaj veriyo aynen katılıyorum
  • S.a beyler günaydın
  • ve a.s günaydın beyler
  • Günaydın Takım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dainesee

Evet takılabiliyor. Kulakları çınlasın foumda ""Hamza " adında bir arkadaşımız vardı bir zamanlar 89 model Doğanına sonradan hidrolik direksiyon takmıştı.

İlgin için teşekkrler...

Peki bu işin maliyatı fiyatı nekadardır ??
  • günaydın arkadaşlar
    bu ayın altısında alım satımdan dolayı ruhsat değiştirdim değiştirmişkende 2 sayfayı birden değiştirdim yeni tip ruhsat oldu tabi bi 6 aylık muane sürem vardı yaptırmım dedim alırkın büsürü masraf zaten motor şase nosu kısa idi rahsatta yeni rehsata uzun yazılması gerekiyormuş bunun için tüve tespide gittik neyse sorunsuz bi şekilde ek 1 kagıdına yazıldı motor şasi nosu sonra bunu muameleciye verdım 2 gün sonra ruhsatım geldi incelemedim hiç 1-2 gün sonra incelemeye başladım bir baktiki muaneyi yeni yapılmış gösterilmiş 6 aylık muane sürem 2 sene ye cıkmış adam tespit tarihini muane tarihi olrak ruhsata geçmiş bence iyide olmuş :) şimdi asıl proglem gaz muanesi motorlu taşitlar odasının verdiği lpg ruhsatı bunun süresi bi 5-6 aysonra bitecek bunu alırken takrar tüve girmem gerekiyormu tüve girmem gerekmiyorsa nerden alcam

şimdiden teşekkurler
  • Cumartesi günü camlara aynalı film çektim. Biraz uğraştırdı ama becerebildim Nasıl olmuş mu?

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

dainesee@
    Adam parjura gayet orjinal gibi oturtmuş. Ama lpg de ikide bir istop eder o araba. Araba lpg sizdir belki de.

• çok güzel olmuş

camları söktünmü yoksa ölegenemi cektin bende düşünüyorum dun sordum 9 lira dedi filmme
    filmin içinde hava bırakırım diye endişeleniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0me0ne -- 21 Haziran 2009; 12:50:40 >
  • tahsin maşallah araban çok güzel allah kazadan beladan korusun.benim en sevdiğm ve beğendim şahin.filmleri yapınca ayrı bi güzel olmuş.bence daha ekstra bişey yapma motora yönel derim
  • Tşk ederim Siz beğendiyseniz güzel olmuş demektir

someone@

Üzerinde çektim filmi. Camı söküp film çekmek çok rahat olurdu eminim ama 4 kapının döşemesini camını söküp takmakla uğraşmak feci zahmetli olurdu sanırım
  • Kardes maşallah araban çok temiz kazasız belasız bin ayrıca aynalı flimde çok yakısmıs arabana
    arkadaslar bir sorum olacaktı
    Bu camlara Film Çekmeyi nasıl yapıyorsunuz merak ettim
  • Evet arkadaşlar dün yani Cumartesi günü araç muayenesine girdim. Randevu almıştım zaten 15-20 dk bekledikten sonra aracımı verdim ve beklemeye başladım. Adamlar her tarafını sağını solunu lambasını farını vs karıştırdılar ölçtüler biçtiler sonunda bulabildikleri tek şey İlk yardım çantası eksik :) Adamlar birşey bulamaynca 2 tane olan ilk yardım çantamın eksik olduğunu yazmışlar canım sıkıldı ama tek seferde geçtiği için birşey söylemedim. 2 sene kafam rahat artık.

Bir de bilen arkadaşlara soruyorum. Performans artışı için turbo vs hariç daha uygun headers vs gibi neler yaptırabilirim. Aracı satmayı düşünüyordum vazgeçtim hele muayeneden beni yüzü kara çıkarmadı ya bırakmam kuşumu artık :) Performans konusunda fikirlere açığım hatta Ankara'daki arkadaşlarla buluşabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.