Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.127.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: elk_35

quote:

Orjinalden alıntı: ^^miHARBİ^^

İyi akşamlar takım.Muayene günüm yaklaşıyor.Bu ay çok para gidecek çoooook.

Vaayy kader ortağım gelmişAbi seninle aynı gün muayeneye gircez.Hadi hayırlısı bakalım.Muayeneden geçen arkadaşlar biraz fikir verin de ona göre arabanın eksiklerini tamamlayalım.Geri dönmeyelim tüvtürkten

kardeşim birincisi kesinlikle far ayarı yaptır arka stoplarda çogu tofaşcıların fren lambası die kullandıgı ama onların sislere bağlı oldugunu bilmiyo lastik ebatına kadar bakıp kagıda yazıyolar far içi lamba bnm maviydi uygunsuz renk diyip hafif kusurlu die geçti ön soıl lastikle disk arasında biraz boşluk varmış onu sölediler agır kusurlu sonra birde sağ ön fren hortumu eskiymiş onu değiştirdim hee en önemli konuya gelelim gaz tesisatından depoya kadar 10 yılı dolduran araçlar gaz tesisatı ve depoyu değiştrmek zorunda birde simit deponuz varsa alta mefez yeri açtırıyorlar daha bi dünya iş vardı şimdi aklımda yok arkadaşlar nisan 22 de muayneden geçtim gerçekten allah yardımcınız olsun ne çektiğimi bn bilirim

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

• üçyol ama genelde bornovadayım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: white-dagger

üçyol ama genelde bornovadayım :)

Yakın sayılır.AltındağSeneye ben de ege'deyim şahinimle
  • ((34 FRE 68)) Abi frene basınca sisler de yanıyo.Nasıl yapalım onu?Ön sisin düğmesine mi bağlatalım yoksa ampülleri mi söküp gidelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34 FRE 68

quote:

Orjinalden alıntı: dainesee

quote:

Orjinalden alıntı: S@ldırg@n

Arkadaşlar arabanın ön sağ sinyal lambasının önündeki plastik kırıldı.Sinyal komple mi değişecek yoksa sadece plastik satılıyo mu?

Sinyal camı tek satılmaz. Komple sinyali değişecek. Zaten fazla bişey değildir. % lira felandır diye tahmin ediyorum.

kardeşim geçen gün de bnm sinyali kırmış biri yakalayamadım daha dogrusu kimin kırdıgını bilemiyorum gittim 5 lira verdim taktım yerine tofaş ların ön far camı 10 lira farın tamamı 25 die biliyorum daha ne bekliyosun bu arabadan ban ekmeği ye gaymak mübarek:d

Yok ya parasından değil.Aracın parkları mavi yaptırmıştım.Sinyallerin üstüne bi de sis farlarına mavi ışık taktırmıştım.Parkları yaktığım zaman mavi yanıyordu.Şimdi yeni sinyal alıcam git sanayi deldirt bilmem ne uğraş.

• quote:

((34 FRE 68)) Abi frene basınca sisler de yanıyo.Nasıl yapalım onu?Ön sisin düğmesine mi bağlatalım yoksa ampülleri mi söküp gidelim

Arka sisleri önlerle beraber yanacak şekilde ayarlattır.Frene basınca sadece fren lambası yansın.Fren hortumlarını,balatalarını,el frenin tutmasını kontrol ettir.Motorda,difrensiyelde falan yağ lekesi olmasın(yağ kaçırıyor diye geri gönderiyorlar).Lastik havalarını kontrol et.Silecek fıskiye lirini de ayarlamayı unutma.Ön düzen ayarı,far ayarı tam oldumu büyük ihtimal geçersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cİHAn_33

quote:

((34 FRE 68)) Abi frene basınca sisler de yanıyo.Nasıl yapalım onu?Ön sisin düğmesine mi bağlatalım yoksa ampülleri mi söküp gidelim

Arka sisleri önlerle beraber yanacak şekilde ayarlattır.Frene basınca sadece fren lambası yansın.Fren hortumlarını,balatalarını,el frenin tutmasını kontrol ettir.Motorda,difrensiyelde falan yağ lekesi olmasın(yağ kaçırıyor diye geri gönderiyorlar).Lastik havalarını kontrol et.Silecek fıskiye lirini de ayarlamayı unutma.Ön düzen ayarı,far ayarı tam oldumu büyük ihtimal geçersiniz.

Abi bi sitede okudum yağ kaçağı hafif kusur diyolarmış.Kafam karıştı iyice yavv.Napsam ki

• quote:

Abi bi sitede okudum yağ kaçağı hafif kusur diyolarmış.Kafam karıştı iyice yavv.Napsam ki

Ben gönderiyorlar diye duymuştum.Yanlış da olabilir.Muayeneden önce motoru yıkattır güzelce.Difrensiyalin oralarada bak yağ falan varmı.Varsa temizle sorun çıkarmasınlar.Ama şunuda söyliyeyim aracın bakımlarını yapıyorsan sürekli rahat bir şekilde geçersin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cİHAn_33

quote:

yağ kaçaklarının tümünden aynen geri dönersin denemesi bedava:)şimdi gelelim şu sis lambalarına arkadaş sana çok güzel açıklama yapmış arkadaşında dediğpi gibi ön sisleri yaktıgın zaman arka stoplardan plakaya yakın olan kırmızı ışıklar yanacak diğer sinyalin yanındaki kırmızı ışık a ise çift yanan ampul takıp parklarda az yanıp frene bastıgında şiddetli yanacak şekilde ayarlatcaksın tmm kardeşim .çocu araba simit depoların mefezleri yüzünden geri dönmekte ve dolum agız şamandıraları takılı kalması v.b öncesindede dediğim gibi eger lpg takılalı 10 yılı geçmişse beyin hariç bütün elektrik tesisatı ve depoyu değiştirtiyorlar. iyi geceler arkadaşlar.

• Saolun tedbirimi alayım
  • ön ve arka sisi lambalarının duğmeleri farklı......
    benimkinde freni sise bağladım.. frene bastığımda sisi lambalarıda yanıyor. ama sis lambalarını actığımdada sis lambaları yanıyor... problem yaratırmı acaba??
  • s.a muayeneye girecek olan arkadaşlar aracınızın far ayarlarına balatalarına bi bakım yaptırın far görünümüne dikkat ediyolar...vede benden söylemesi aracın motorunu alttan üstten yıkatın tofaşlarda yağ kaçağı çok oluyor motorda tek bir yağ lekesi bile kalmasın yani bizim yıkamaya her gün nerdeyse tofaş gelio sürekli motor yıkama motoru çok güzel bi şekilde alttan üstten ilaçla sıcak suyla yıkatın...
  • bugün bizim dükkana gelen tofaşlardan biri çok beğendim bu kartalı yaa...sizlerle paylaşmak için resimlerini çektim...

• buda arkadan görünümü rengide hoş ama yhaa...

• s.a arkadaşlar kısa bi ayrılıktan sonra tekrar aranızdayım:)bi kaç kuş fotosu atıyorum
    bu fotoğrafı çekebilmek için baya bi manevra yaptım alan dardı bayrağa dikkatt:)

• arkadaşlar sizden anlamadıgım bi konuda yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum bn arabama ses sistemi koymak istiyorum fazlada anlamadıgım bi konu bi bas bi mid takımı birde anfi koysam nasıl ses alırım başka bişey gerekirmi birde bunların güçleri whatları ne kadar olmalı bu ay sonu başlicam şimdi piyasaya bakıyorum herkeze günaydın bu arada
  • Dün 93 model Kartal' ın devrini aldım. Muayeneye girecek ve sigortası yapılacak. Araç önden darbe almamış. Büyük oranda orjinal duruyor. Arkadaki Kartal yazısı orjinal değil sanırım. Bir de o zamanki jant kapaklarından bulacağım. Aracın dışına modifiye düşünmüyorum. Fabrika çıkışındaki ayrıntılarını hatırlayan arkadaşlardan yardım istiyorum.

• Araban çok temizmiş güle güle kullan. Jant kapağını napıcaksın? Üzerindeki jantlar çıkacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahsin053

Araban çok temizmiş güle güle kullan. Jant kapağını napıcaksın? Üzerindeki jantlar çıkacak mı?

Çalınma, çizilme ihtimallerine karşın saklarım. Orjinalci olduğum için çelik jant istemiyorum. Arkadaki Kartal yazısı orjinal değil gibi. Sanırım yeni kasalar ilk çıktığında kullanılan yazılardan bulmam lazım.
  • theimam fotolar 10 numara paylaştığın için teşekkürler

BX4TC

Aracın öncelikle hayırlı olsun sanırım aracını orjinal görünümüne çevirmeyi düşünüyorsun bana sorarsan aracını yeni görünüm yapabilirsin daha hoş durur, üzerindeki jantlar fena gözükmüyor, ön far çıta ve panjurları yeni tip yaptırsan, aynalarıda tofaşların kullandığı son tip aynadan alsan ama hepsi siyah renk olmalı boyatma, birde kapı çıtalarını söksen güzel hoş bir görünüme kavuşur bende olsa o araç öyle yapardım yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orginal_kartal -- 21 Mayıs 2009; 11:37:42 >
  • 
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.