Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1063. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.127.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10611062106310641065
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar verilen cevaplar için hepinize teşekkürler..radyatör kapağını sıcakken açmadım tabii ki.soğumasını bekleyip öyle açtım..benim sorum yedek depodan takviye olarak neden su almaz radyatör? birde hararet neden bireden yükselir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: karam1977

arkadaşlar verilen cevaplar için hepinize teşekkürler..radyatör kapağını sıcakken açmadım tabii ki.soğumasını bekleyip öyle açtım..benim sorum yedek depodan takviye olarak neden su almaz radyatör? birde hararet neden bireden yükselir??
    ya ibre bozuktur aynısı bizede olmuştu hiç farknda olmadan hararet uzun yolda 130 a kadar gelmiş direk stop edip durana kadar araba bekledik tabi o zamanlar araba yeni sayılırdı 4 yaşlarında falandı servise götürmüştük gece olduğu için ztn hayatında 2 kere girdi servisegöstergenin bozuk olduğunu söylediler.yedek sunun radyatöre dolmaması için ya radyatör ağzına kadar dolu olacak yada birşey suyun geçişini engellemesi lazım yedek depoyu bi kontrol et bence

• quote:

arkadaşlar verilen cevaplar için hepinize teşekkürler..radyatör kapağını sıcakken açmadım tabii ki.soğumasını bekleyip öyle açtım..benim sorum yedek depodan takviye olarak neden su almaz radyatör? birde hararet neden bireden yükselir??

dostum o kutudan radyatöre giden hortuma bakacan işte belki tıkanmıştır yani.o taşırma kapları çok kirleniyo pas oluyo içlerinde fırsatın olunca değiş 8-9 lira bişeydir.radyatöründe müşiri sök suyunu boşalt yukardan su dök iyice temizlensin içi sonra suyu koy taşırma kabınada daya antifirizi bi de radyatör koruyucu dök radyatöre bak bakim daha bişe oluyo mu

bi de dün sanayiye gittim direksiyona sarmal kılıf almıştım 1 bucuk saatte onu diktim ama muhteşem ötesi oldu her gören soruyo nerden aldın valla m3 direksiyonu gibi duruyo orda bor power gibi bişey dediler motora koyuyomuşun kullanan bi adam anlattı baya etkili bişeymiş galiba ben bu motor katkı malzemelerine pek inanmam ama adam çekişte filan artış oldu dedi bende denemeyi düşünüyorum varmı aramızda deneyen acaba

• bu katkı maddeleri özellikle lpg li araçlar için gerekli diye düşünüyorum ben..sonuçta içeriği farklı ve silindirleri aşınmadan koruyo..ben sürekli olarak kullanıyorum..çok ta pahalı bişey değil..
  • quote:

bu katkı maddeleri özellikle lpg li araçlar için gerekli diye düşünüyorum ben..sonuçta içeriği farklı ve silindirleri aşınmadan koruyo..ben sürekli olarak kullanıyorum..çok ta pahalı bişey değil..

peki bi faydasını görüyomusun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanz61

quote:

bu katkı maddeleri özellikle lpg li araçlar için gerekli diye düşünüyorum ben..sonuçta içeriği farklı ve silindirleri aşınmadan koruyo..ben sürekli olarak kullanıyorum..çok ta pahalı bişey değil..

peki bi faydasını görüyomusun hocam

performansta pek bişey değişmiyor ama bizim arabaların klasik sorunu olan( özellikle S motorlarda)yağ yakma olayını engelliyor..ben şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ QzMéN ]

quote:

Orijinalden alıntı: honestt

hayırlı gecler
    ankette geri kaldık... bu konuyu devam ettirmek gerek slx mi broadway mi?
    buyrun
    http://forum.donanimhaber.com/m_11178047/mpage_5/key_/tm.htm

O konu apaçi konusuna dönmüş,milleti o konuya yönlendirmeye hiç gerek yok,biz tartışmayı bilmiyoruz

@[ QzMéN ] kardeşim apaçi tarzında tartışmaya gerek yok zaten
    bizler tartışmasını neden bilmeyelim???
    adamlar yeri gelmiş tofaş hakkında hakaretvari yorumlar yapmışlar (tabii şahsa diil bu yorumlar) benim de yorumlarım var, ancak geçen sene tofaş kuş serisi grubu mensubu değildim haberim de yoktu bu gruptan... orda epey yalnız kaldım... hatta bazı yorumlarımı da beğenmeyip eleştirdiler... değiştir değiştir diye ısrar ettiler... ben demiyorum bunları, iki markanın fabrika verilerini koyalım dedim ve ben koydum konu kapandı kimse renonun fabrika verisini koymadı vee
    geçen senenin konusu unutulmuş gitmiş haklısın
    dediğn gibi olsa da en azından ankette oy kullanabiliriz diye düşündüm o yuzden unutulmuş ankette geri kalmışız dedim, yoksa tabii ki sujesel yorumlar arasında debelenmek anlamsız...
    iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi honestt -- 17 Nisan 2010; 2:39:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_helboy

quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

Bu arada konunuza üye değilim ne yazıkki bi tofaşım yok. Ara sıra mesaj yazdığım için kızmıyosunuz bana dimi :) Napiim tofaşı seviyorum yorumsuz kalmak istemiyorum. Ama isterseniz pasif kalırım mesaj filan yazmam. Nede olsa siz buranın ev sahibisiniz.

Estagfirullah üye olmak için bir TOFAŞ'ınız olmayabilir.Bu büyük bir problem değil biz burda kuş severler olarak toplanıyoruz.
    Benimde 6 aydır aracım yoktu yeni aldık sayılır.Dainesee batuhan abininde aracı yok ama paylaşım+sevgi olması yeterli.
    İnşallah sizde bir kuş serisinin sahibi olursunuz

Cümleten günaydın takım. . .

Evet... Benim de şu an Tofaşım yok ama burdayım.

Önemli olan Tofaş sevgisi, Tofaş Kardeşliği.

Bu arada evet, yaş 32.

....................................................................

Şu carbon olayında biraz daha gelişme var arkadaşlar.

yutubda bir video buldum. Bu işi baya bi detaylı anlatmış.

Buyrun video;

http://www.youtube.com/watch?v=6rTWaV1imzs

Bu da işi yapmak için gerekli olan kitin sayıldığı link;

http://www.carbonmods.co.uk/Departments/carbon-fiber-kits.aspx

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [ QzMéN ]

quote:

hayırlı gecler
    ankette geri kaldık... bu konuyu devam ettirmek gerek slx mi broadway mi?
    buyrun
    http://forum.donanimhaber.com/m_11178047/mpage_5/key_/tm.htm

O konu apaçi konusuna dönmüş,milleti o konuya yönlendirmeye hiç gerek yok,biz tartışmayı bilmiyoruz

@[ QzMéN ] kardeşim apaçi tarzında tartışmaya gerek yok zaten
    bizler tartışmasını neden bilmeyelim???
    adamlar yeri gelmiş tofaş hakkında hakaretvari yorumlar yapmışlar (tabii şahsa diil bu yorumlar) benim de yorumlarım var, ancak geçen sene tofaş kuş serisi grubu mensubu değildim haberim de yoktu bu gruptan... orda epey yalnız kaldım... hatta bazı yorumlarımı da beğenmeyip eleştirdiler... değiştir değiştir diye ısrar ettiler... ben demiyorum bunları, iki markanın fabrika verilerini koyalım dedim ve ben koydum konu kapandı kimse renonun fabrika verisini koymadı vee
    geçen senenin konusu unutulmuş gitmiş haklısın
    dediğn gibi olsa da en azından ankette oy kullanabiliriz diye düşündüm o yuzden unutulmuş ankette geri kalmışız dedim, yoksa tabii ki sujesel yorumlar arasında debelenmek anlamsız...
    iyi geceler

Ya sen boşver,istediğin kadar kanıtla,adam kafasına yazmış bi defa,Broadway iyi,Tofaş kötü.Sana da Tofaş kötü deseler sen de arabanı savunacan.Bu tür konuların sayısını unuttum,eğer biraz Oto genelde takılıyosan bilmen lazım zaten,sürekli bi kıyaslama,karşısındakinin hep eksi taraflarını görme falan,boşu boşuna geçmiş konuyu canlandırmaya gerek yok diye düşündüm

• mrb arkadaşlar, araba 3-4 vitesten sonra içerde gaz sarıyor. gaz giriyor yani arababnnın içersine. egsozta baktırdım sağlam... başka nedne yapabilr bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralmatematikci01

Arkadaslar Tahsın abı bana kullanmadıgı sıyah zemın angel farları hedıye edıyor...Sabırsızlıkla beklıyorum bakalım bızım erkekte nasıl duracak...
    Urunler bıraz buyuk umarım kargo fazla tutmaz..5-10 olsa super olurdu...

Hemen tasarımını kafamda canlandırdım bayagı hos oluyor sankı:D

SAGOL TAHSIN ABI TESEKKUR EDERIM...

Adamım farlar siyah zeminli değil. Komple parlak olanlardan. Daha önce dedim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

quote:

Arkadaslar Tahsın abı bana kullanmadıgı sıyah zemın angel farları hedıye edıyor...Sabırsızlıkla beklıyorum bakalım bızım erkekte nasıl duracak...

İşte onlar güzel olur.

• cümleten iyi tatiller. por power ben aldım kullandım. açıkcası pek fayda görmedim sanayide 40 50 arası fiyat çekeler ama nette çok daha uygun. belki faydası vardır ama bana bazen psikolojik geliyor. zaten her arabada aynı etki vermediği bi gerçek. kullanmadan evvel yağı yağ filtresini değiştirin deniyor ,zannımca motor çok sessizleşti algısı burdan geliyor. değişmesi gerek radyatör kapaı şu sarı pirinç kapak metal olan. birde şunu kesinleştirmek lazım tam olarak kaç litre su konmalıdır hangi marka antifirz ne miktarda konması gerekir .antifirz hararetide engelliyor ama altın oranı bulmak lazım.

başka bi forumda saf su yerine bildiğimz markettlerden alınan su pet sulardan konması gerekir deniyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daldiy

cümleten iyi tatiller. por power ben aldım kullandım. açıkcası pek fayda görmedim sanayide 40 50 arası fiyat çekeler ama nette çok daha uygun. belki faydası vardır ama bana bazen psikolojik geliyor. zaten her arabada aynı etki vermediği bi gerçek. kullanmadan evvel yağı yağ filtresini değiştirin deniyor ,zannımca motor çok sessizleşti algısı burdan geliyor. değişmesi gerek radyatör kapaı şu sarı pirinç kapak metal olan. birde şunu kesinleştirmek lazım tam olarak kaç litre su konmalıdır hangi marka antifirz ne miktarda konması gerekir .antifirz hararetide engelliyor ama altın oranı bulmak lazım.

başka bi forumda saf su yerine bildiğimz markettlerden alınan su pet sulardan konması gerekir deniyordu.

radyatöre zaten normal su koyuyoz saf su neymişben aküye de normal su koyuyorum dinlenmiş olsun artık çer çöp olmasın içinde yeter

• quote:

cümleten iyi tatiller. por power ben aldım kullandım. açıkcası pek fayda görmedim sanayide 40 50 arası fiyat çekeler ama nette çok daha uygun. belki faydası vardır ama bana bazen psikolojik geliyor. zaten her arabada aynı etki vermediği bi gerçek. kullanmadan evvel yağı yağ filtresini değiştirin deniyor ,zannımca motor çok sessizleşti algısı burdan geliyor. değişmesi gerek radyatör kapaı şu sarı pirinç kapak metal olan. birde şunu kesinleştirmek lazım tam olarak kaç litre su konmalıdır hangi marka antifirz ne miktarda konması gerekir .antifirz hararetide engelliyor ama altın oranı bulmak lazım.

Bor katkılarına boşuna para vermeyin. Para tuzağı. Hiç bir işe yaramıyorlar.

• arkadaşlar resimdeki wooferin üstündeki nikalajlı şeyin adı ne?

http://www.autotoys.com/pics/thumbs/t_BZSSB112.jpg

ismine woofer kapak demiş ama nette sadece bu var

http://www.sahibinden.com/bas_woofer_icin_koruyucu_kapak_orumcek_30_cm_subwoofer_icin-04WQQaXQQ19098879WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadireren03 -- 17 Nisan 2010; 18:17:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YSF_023

Karam1977 abicim fan açyormu açmamış olabilir farketmemişsindir belki.Radyatörde su varsa ve fan açıyorsa hararet yapmaması lazım.Göstergede de sorun olabilir.

fan açtı.bundan eminim..hatta yolda dayımı gördüm stop edip arabadan indiğimde makara bile yaptı bana..sorun hararetin birden fırlaması..fan müşürünü yeni aldım çünkü.belkide göstergede problem olmuş olabilir..

Arkadaşım yedek su deposundan su almamışsa depodan radyatöre giden hortum ve deponun çıkışı tıkanmış demektir. Mutlaka sökün temizleyin yeni hortum ve kelepçe alın takın. Radyatör girişinide kontrol edin. Ben devir daim pompasını değiştirmiştim rulman bozuktu yaptıracağıma yenisini tercih ettim kendim taktım. Hortumlarda değişti pompanın ve üstündeki bir parçanın hortum girişleri fena çürümüştü çıkarmadan anlayamıyorsunuz.. Araç yürürken basınçla orlardan kaçak olmaktaydı..
    Diğer durum antifritz eksikliğinden soğukta blok çatlatmış olabilir..
    Kolay gelsin.

• quote:

Bizde değiştirmiştik radyatör suyunu ve saf su koymadık ve hiç konuldugunu görmedim
    Antifirizde ekledik radyatöre ve yedek su deposuna yedek su deposunuda sokup iyice içini dışını sabunla yıkadık ama içi çok kirliydi çıkmadı mecburen öyle koyduk aklımada hiç değiştirmek gelmedi 10 tl bişi miş değiştirseydim keşke ama içindeki antifirizle suyu alttaki hortumun takıldıgı ufak delikten o yeni aldıgım kaba geçirip yenisini takmayı düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

quote:

tahsın abı bunlardan mı? ozur ben kacırmısım o olayı sıyah zennedıyordum olmadı sıyahlarız:)
    abı ıkı sınyal ıkı fardı demı?

dur hemen bı shop yapım bakalım nasıl olacak bızım erkek...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralmatematikci01 -- 18 Nisan 2010; 1:07:36 >
  • 
Sayfa: önceki 10611062106310641065
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.