Bildirim
DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (27. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar 2 gündür çok hastayım ayrıca vize falan şimdi dinleyebildim Sodom'u, MoP'u dinlememe gerek yok
çok sıkıldım sodom'u dinlerken
MoP:4
Persecution Mania:4
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Anarsizm
@bobafett
Sodom her anlamda tabir-i caizse çok t.aklı bir grup ama Metallica adam değildir tadında çıkışlarında biraz haksızlık oluyor yani :) Onun dışında Ride the lighting ile değişimin başladığı konusuna katılıyorum.En baba örnek
Konuyu tam görüntüleyemediğimi belirteyim önce.
Escape şarkısıyla değişimin başladığı konusuna katılıyorum. Grup bu şarkıyı radyo için tabiri caizse zorla besteliyor, tarzlarından uzak olmasının şüphesiz en önemli sebebi olmalı. Yoksa Cliff'in olduğu bir albümde böyle bir düşüş mümkün olmamalı.
Sodom başka bir albümle yarışsa şansı olabilirdi ama mop bir efsane.
oylamayı tam görüntüleyemeden, mopa +1 diyorum._____________________________
-
Elasmosaurus'un oyuyla beraber Metallica almış oldu bu maçı;
MoP 5
Persecution Mania 4
Yeni maçı koyuyorum birazdan, ve ilk round'un son 10 maçına girmiş bulunuyoruz !!_____________________________ -
iptal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 10 Mayıs 2015; 14:43:41 >_____________________________ -
Edit. Yorumumu yazinca 3 sefer ustuste anlik hata verdi,"deneme" yazip gonderdim kabul etti allah allah
Reign in blood 1
Ride the lightning 0
Rtl 84' cikisliydi bu arada yanlis hatirlamiyorsam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumb Truck -- 8 Mayıs 2015; 0:36:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Her ne kadar parça bazında en çok beğendiklerim Ride The Lightning de olsa da ; albüm olarak Reign in Blood diyorum.
Reign in blood : 2
Ride the lightning : 0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natural world -- 8 Mayıs 2015; 23:52:40 >_____________________________ -
@natural world:Konunun ilk mesajını okuyup kabul ettiğini varsayarak jüri listesine adını ekliyorum, umalım ki kalıcı olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: bitlikarınca
Rtl 84' cikisliydi bu arada yanlis hatirlamiyorsam
Haklısın, düzelttim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 8 Mayıs 2015; 8:59:04 >_____________________________ -
Metallica : 1
Slayer : 2
Slayer'in yarım saate varmayan, çok sevilen albümü...Birkaç parça dışında benim için pek iyi değildi, hoşuma gitmedi. Kazananı az çok tahmin ediyorum ama benim oyum Metallica'ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mandalorian -- 8 Mayıs 2015; 11:48:18 >_____________________________ -
İkisi de muhtemelen bu konudakilerin bildiği, sevdiği ve müzik cihazlarında barındırdığı bir albüm.
Rtl lead guitar tonuyla, şarkılarındaki ölüm temasıyla, gerektiğinde kullanılan akustiklerle, yavaştan hızlanan şarkılarla, birbirinden güzel sololarla özenilmiş bezenilmiş bir albüm. Üzerine grup bunu daha gencecikken yazmış. Die die riffini hammet 16 yaşında yazdığını her zaman söyler. Guitar center videosunda basit ama şeytani bir riff der, gerçekten öyledir. Ama yine de düşünmemiz gereken şudur. Bu konu bir thrash yarışması, hangi albüm daha iyi bir thrash albümü dersek reign in blood hakkı asla yenilemeyecek efsanedir. Bunu anlamak için sadece angel of death dinlemek yeter.
Lombardo babaya sevgilerimle slayera +1 veriyor, konuyu hala düzgün görüntüleyemediğimi belirterek özür diliyorum._____________________________ -
Abi o kadar yazmıştım yanlışlıkla geriye bastım hepsi silindi, yemin ediyorum turnuvadan soğudum
Kısacası dediğim ikisi de gayet ehil gruplar, ardaki tek fark bence Slayer'ın Metallica ile arasındaki sertlik, hangisini seviyorsanız. Ben Metallica'yı seviyorum:
Reign in Blood: 3
Ride the Lightning: 2
Edit: düşün o kadar yazmıştım ki ben yazana kadar iki kişi oy vermiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 8 Mayıs 2015; 13:03:44 >_____________________________ Forumu, artık kullanıcılarına olan saygısını kaybettiğinden dolayı bıraktım. -
bu konu niye kırmızı bir tek bende mi öyle
Reign In Blood:4
Ride the Lightning:2
bu grupların bi üst turda karşılaşması gerekirdi çünkü RTL üst tura çıkan çoğu albümden iyi bir albüm. yazık olacak
Ayrıca reign in blood ikinci kez yarışıyor mesela ilkinde de MoP elemiş, şimdi ikinci kez mi eliyor? bunda elense yine de çıkacak mı üst tura?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: qer_1st_k
bu konu niye kırmızı bir tek bende mi öyle
Reign In Blood:4
Ride the Lightning:2
bu grupların bi üst turda karşılaşması gerekirdi çünkü RTL üst tura çıkan çoğu albümden iyi bir albüm. yazık olacak
Ayrıca reign in blood ikinci kez yarışıyor mesela ilkinde de MoP elemiş, şimdi ikinci kez mi eliyor? bunda elense yine de çıkacak mı üst tura?
Birinci soruna cevaben, Elasmosaurus de benzer bir problem yaşıyor olsa gerek iki maçtır bunu belirtiyor. SS alıp atar mısınız her ikiniz de ?
Çok iyi farkettin ki benim gözümden kaçmış ve sanıyorum ki listeyi o sefer editlediğimi sanarak düzeltme yapmadan çıkmışım ilgili albümler için.
Tüm jüri üyeleri kusura bakmasın, o kadar dikkat etmeme rağmen dikkatimden kaçmış
DÜZELTME: Slayer - Reign In Blood 2. tura çıkmıştır, ve Sodom - Persecution Mania, kalan diğer bir 1.tur albümüyle eşleşecektir. İlgili albümlerin mevcut ilk sefer maç eşleşmeleri esas alınacaktır.
Daha önceden de 2 kez yarışmıştı Testament - The New Order albümü, düzeltmişken 19 no'lu maçı da geçersiz sayalım, temiz iş olsun. (İlk maçı 11. TESTAMENT - The New Order (1988) VS BLESSED DEATH - Destined For Extinction (1987) (4-0) şeklinde neticelenmişti)
DİKKAT: Alttaki 2 eşleşme geçersizdir, tekrar 1.tur kalanlarıyla eşleştirileceklerdir;
19.NASTY SAVAGE - Indulgence (1987) VS TESTAMENT – The New Order (1988) (3-4)
41.METALLICA – Master of Puppets (1986) VS SODOM - Persecution Mania (1987) (4-5)
#41. maçı tekrar koyuyorum birazdan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 8 Mayıs 2015; 20:21:19 >_____________________________
-
edit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 23 Haziran 2015; 0:44:21 >_____________________________ -
Şimdi ne olacak ? Ayrıca bir tavsiye vermek istiyorum güçlü gruplar ile nispeten küçük grupları karşılaştırmak heyecanlı bir turnuva oluşturur ŞL öyle yapıyorlar. _____________________________ -
Benim görüntüleme problemim şu an kendi evimde vs. olamamamdan kaynaklı. Eskiler eskisi bir bilgisayarla kısıtlı bir bağlantı gerçekleştiriyorum. Pazar tekrar istanbula döneceğim bu sorun çözülecek.
Eşleşmelerle ilgili şunu söylemek isterim. Küçük grup olup underrated grup olanlar oluyor. Dinlediğimizde vaov tepkisi verebileceğimiz küçük gruplar ve büyük gruplar eşleşirse heyecanlı olabilir. Şu da var, büyük gruplar eleştirisi daha kapsamlı olabilecek işlere imza atıyorlar. İleriki turlarda onları bolca eleştirip büyük yorumlar daha eğlenceli olabilir._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Elasmosaurus
Benim görüntüleme problemim şu an kendi evimde vs. olamamamdan kaynaklı. Eskiler eskisi bir bilgisayarla kısıtlı bir bağlantı gerçekleştiriyorum. Pazar tekrar istanbula döneceğim bu sorun çözülecek.
Eşleşmelerle ilgili şunu söylemek isterim. Küçük grup olup underrated grup olanlar oluyor. Dinlediğimizde vaov tepkisi verebileceğimiz küçük gruplar ve büyük gruplar eşleşirse heyecanlı olabilir. Şu da var, büyük gruplar eleştirisi daha kapsamlı olabilecek işlere imza atıyorlar. İleriki turlarda onları bolca eleştirip büyük yorumlar daha eğlenceli olabilir.
yukarıda natural world puanı kırmızıyla vermiş ondan aşağısı hep kırmızı sayfada
sizde de öyle mi
edit:sorun mobil ve tablette.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible Certainty -- 8 Mayıs 2015; 23:11:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Yarından itibaren 3 gün burada olmayacağım. _____________________________ -
Hellish Crossfire dinlerken çok daha fazla zevk verdi ...
Indulgence : 0
Hellish Crossfire : 1
Arkadaşlar kusura bakmayın , önceki mesajımda renk kodunu kapamayı unutmuşum galiba ondan kaynaklı bir renk sorunu yaşadınız (bende sadece o mesaja mahsus olmak üzere paylaş kısmında ve alttaki çizgide kırmızılık vardı)
Dinlemek bu kadar zevkliyken (her ne kadar yurt interneti yavaşlık yüzünden deli etse de ) , kalıcı olacağımı düşünüyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natural world -- 8 Mayıs 2015; 23:57:36 >_____________________________ -
Oyumu pazar akşamı veya pazartesi sabahı verebileceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki