Şimdi Ara

DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.245
Cevap
11
Favori
25.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Oyum önceden beri severek dinlediğim ultra-violence'a.birincilige oyanayack bir album degil ama dinlenir yani iyidir.Necrodeath grubunu da ilk defa dinlemiş oldum
    into the macabre sanki biraz pleasure to kill e benziyor. Sözler satanik olsa (ki olabilir,hiç anlayamadim soylenenleri) black metal diye yutturulabilecek(?) kadar sert ve hizli bazi bolumler. Brutal thrash oluyor galiba türü;yukarida soylendigi uzere.. Su ana kadarki karsilasmalar gosteriyor ki ben dahil jürinin çoğunluğunun pek hoşuna gitmiyor bu brutal thrash.
    Death Angel:2
    Necrodeath:O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Necrodeath: 0
    Death Angel: 3

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • Necrodeth'in aralara soktuğu darbuka sololar çok hoşuma gitti, gitarı makinalı tüfek gibi kullanmışlar...Sesi ve albüm kapağını beğenmedim.Daha tok sesler hoşuma gidiyor galiba...
    Death Angel daha iyi

Death Angel 4
    Necrodeth 0
  • DA'nın kız çocuğunu andıran bağrışları sinirlerimi kaldırıyor her ne kadar 'Kill As One' parçası duyduğum en iyi thrash parçalarından biri olsa da. 10 dakikalık sağlam bir enstrumantele sahip The Ultra-Violence Onun dışındaki parçalar kanımı kıpırdatmıyor.
    Karşılarında İtalya'dan çıkmış en iyi albüm Into The Macabre var.

bitlikarınca'nın dediği gibi PtK etkilenimi belirgin ve hatta daha bile gaddar olabiliyor sık sık yer verilen blast beat'lerde. Prodüksiyon müzikle daha iyi uyamazdı ve Slayer'ın kıskanacağı bir sound'a sahip albüm çıkartmış grup.

NECRODEATH 1
    Death Angel 4

Bir başyapıt olduğundan oyum The ultra violence'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 13 Nisan 2015; 11:08:18 >

DA oyumu diğer albümünde kullanacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pelerinli

Dikkat ettim de seninle yakin gruplarin oldugu karsilasmalarda genelde zit oylar veriyoruz. Sanirim aramizda ciddi zevk farki var ve biz bu tarzimizi kaybetmiyoruz

Aynen, anlayış farklılığı da var, beklentiler gibi; işi heyecanlı kılıyor.

Sıradaki maç akşama...

Orijinalden alıntı: bobafett

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Dikkat ettim de seninle yakin gruplarin oldugu karsilasmalarda genelde zit oylar veriyoruz. Sanirim aramizda ciddi zevk farki var ve biz bu tarzimizi kaybetmiyoruz

Aynen, anlayış farklılığı da var, beklentiler gibi; işi heyecanlı kılıyor.

Sıradaki maç akşama...

Death Angel kız gibi bağırıyor demişsin ama Necrodeth daha çok bağırıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maggese
    Death Angel kız gibi bağırıyor demişsin ama Necrodeth daha çok bağırıyor ?

kız gibi bağırmak vs daha çok bağırmak; kaldı ki DA vokalisti daha çok bağırıyor.

Not: Şu siteyi bir beceremediler her geçen gün daha da hantallaşıyor böyle saçma sapan hatalar hala sürmekte DH'de ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 14 Nisan 2015; 20:00:15 >

• Turnuvanın kazananı ilk maçına çıktı nihayet. Gözüm kapalı Artillery. Sağlı sollu melodiler, muazzam sololar için Artillery, o hayvan ötesi davullar için Artillery, Flemming Flipside için Artillery, Stützer kardeşler için Artillery.

Possessed: 0
    Artillery: 1

Edit: Grubun adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 15 Nisan 2015; 14:54:44 >

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • Possesed: 0
    Artillery: 2

Possesed'in Seance'si acayip tanıdık sanki, Artillery derdini daha iyi anlatmış daha müzikal, daha güzel seslerle bence ezip geçmiş...Hafif Pentagram gibi ama daha hızlı
    Dostum bu yarışmadan sonra diğer türler içinde yapsan ya en sonda en iyi bütün kazananlarla en büyük metal albümü seçeriz ?
    Artillery :3
    Possessed:0
    Edit. Grubun adini yanlis yazmisiz ayip olmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumb Truck -- 15 Nisan 2015; 7:36:13 >

Possessed:1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Possessed: 1
    Artillery: 4
  • Benim gözümde Artillery'nin By Inheritance'si olduğundan fazla büyütülen bir albüm. Türün tüm klişelerini toplayıp üstüne melodi ve parlaklık eklemiş Artillery bu albümde; vokalleri ise gözümde ortalamadan öteye gitmiyor. Müziğine baktığımızda Iron Maiden'ın hızlı hali denebilir, thrash olmaktan uzak şekilde. Nerede kaldı Terror Squad'ın o sertliği, hızı ve hırçınlığı ? Daha çok dinleyici dostu olacağız diye müzik yapılarından ödün verip, popülerlik yolunu seçmişler. Mid tempo metal oldum olası sevmemişimdir hele de şenşakraklıkla birleştiğinde çekilmez hal alıyor.

Çok rahat biçimde Possessed;

Possessed 2
    Artillery 4

@bitlikarınca: Finali geç çeyrek finali göreceğini zannetmem. Ayrıca "İlk 2-3 sarkisindan sonra hic umidim kalmadi albumden" demişsin. Bence dinlerken dikkatini vermemişsin zira albümün en iyi parçalarından biri 5. parça olan No Will To Live ve hemen akabinde Beyond The Gates...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 16 Nisan 2015; 13:33:00 >

• bobafett kullanıcısına yanıt
    Birkaç keredir ustuste dinliyorum dedigin sarkilari ama fikrimde hic bir degisim olmadi,demek ki dikkatli dinlemisim ve hosuma gitmemis

Orijinalden alıntı: Maggese
    Dostum bu yarışmadan sonra diğer türler içinde yapsan ya en sonda en iyi bütün kazananlarla en büyük metal albümü seçeriz ?

heavy metal versiyonunu bu turnuva bitince pelerinli yapmak istiyordu en son; albüm seçme konusunda destekleyebilirim, ama kaptan kendisi olur bu sefer.

Not: Yeni maç için akşamı bekleyin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 17 Nisan 2015; 11:53:16 >
    Forumu, artık kullanıcılarına olan saygısını kaybettiğinden dolayı bıraktım.
  • Beyler siz turnuvaya devam ediyor musunuz çünkü bazı isimler son 2 sayfada bile görünmemekteler ve ben jüri listesini olabildiğince aktif tutmak durumundayım, bilgi verirseniz iyi olur...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.