Şimdi Ara

DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.245
Cevap
11
Favori
25.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • arkadaşlar ben bu hafta izninizi isteyeceğim
    Torment in Fire : 0

Diğeri de Sacrifice'ın speed/thrash albümü, vokal çığırıyor gibi ama biraz daha iyi bir albüm olduğu için oyum ona. Warrior of Death şarkısı çok güzel ayırca söylemeden geçmiyim

Sacrifice:1
    Invocator:3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sacrifice 2
    Invocator 3

Not: Yeni maç şimdi !

• 2 teknik thrash albümü karşı karşıya bu kez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 24 Mayıs 2015; 0:26:47 >

• Albümler çok benziyor ya. Toxik'in basslarını ve vokalini bir nebze daha fazla beğendim ben. Destruction'ın Dissatisfied Existence isimli şarkısı enfes ancak. Belirtmeden geçemem.

Toxik: 1
    Destruction: 0

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • Toxik: 2
    Destruction: 0

Toxik'in vokalini birazcık Bruce Dickinson'a benzenttim. Mike Sanders ' mış ama internette arayınca slipli bir güreşçi çıkıyor.
  • Toxik'in 2 albümde de farklı vokallere sahip olmuş olması beni içine çekmeye yetmedi, çünkü ikisi de sinirlerimi zıplatan tarza sahip ince vokaller olmuştur; bkz Agent Steel'den John Cyriis bu tanıma en iyi uyabilecek eleman olur. Bu grubun tüm elemanları, özellikle ilham verici gitarist, enstrumanların hakkını veren yetenekli kişiler olsa da her parçada o çığlık çığlığa vokaller aldığım zevki oldukça aşağı çekmektedir.

Release From Agony, Destruction'ın ilk teknik thrash albümü olmasına karşın oldukça başarılı bir çalışma olmuş Alman 3'lüsünün üstesinden gelmiş olduğu; önceki albümlerinden farklı kulvarlara geçmemişler lakin besteler biraz daha macerası ve kimi yerlerde daha sürükleyici diyebilirim. Her ne kadar en iyi albümleri olarak görmesem de, albüm grubun bana kalırsa en iddialı yapımlarından biri olmuştur. RFA bana hep orjinal gelmiştir ve öyle de kalacaktır. Schimer'in kendine has çirkef vokallerini duyacağımız son albümdür (2000'li yıllara kadar) ve albümün birçok parçası yer yer karanlık tonlara sahiptir: Sign Of Fear, Unconscious Ruins ve Incriminated; aynı zamanda albümü dinlerken beni en çok vuran parçalardandır.

Teknik thrash sevmem normalde, ama bu albüm sevdiğim sayılı teknik thrash'lerden biridir;

Toxik 2
    Destruction 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 26 Nisan 2015; 20:38:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

Albümler çok benziyor ya.

Nasıl yani biraz daha açar mısın ??!

Orijinalden alıntı: bobafett

quote:

Sen de açıklamanda belirtmişsin zaten hocam, teknik thrash albümü ikisi de. Vokal anlamındaki bariz fark harici albümler yapı olarak benziyor. Çok benziyordan kastım bir aynılık ya da bir riffin her iki albümde de bulunması değildi.

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • quote:

quote:

quote:

Sen de açıklamanda belirtmişsin zaten hocam, teknik thrash albümü ikisi de. Vokal anlamındaki bariz fark harici albümler yapı olarak benziyor. Çok benziyordan kastım bir aynılık ya da bir riffin her iki albümde de bulunması değildi.

Anladım, bu arada Haunted Earth parçasındaki nakarat riff'i bağımlılık yapıyor.

• Toxik 2
    Destruction 2

İki grubuda dönem dönem dinliyorum ama oyum Destruction'dan yana

Toxik 3
    Destruction 2

Destruction:3
    Toxik:3

edit:sayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible Certainty -- 27 Nisan 2015; 17:52:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Güzel; eşitliği bozmak için pelerinli ve bitlikarınca bekleniyor

Tam kulakliklari taktim bildirimin geldi

edit. ikinci albüm daha bitmedi ama oyum belli gibi. ayıp olmasın diye bitireyim

edit :

World Circus : 4

Release From Agony : 3

World circustaki vokaller fazla hoşuma gitmese de beni daha çok içine çeken albüm oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumb Truck -- 27 Nisan 2015; 19:13:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All

RIGOR MORTIS - Rigor Mortis (1988)
    VS
    SABBAT – Dreamweaver (1989)

DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All

Texas vs İngiltere

Not: Rigor Mortis albümü orjinali 10 parçadır, 41.dk'dan sonraki 3 bonus parçayı yok saymanız gerekmektedir oyunuzu kullanırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 28 Nisan 2015; 21:08:21 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.