Şimdi Ara

:::DH TEMPRA TeAm::: (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
24
Favori
611.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YSF_023

Beni yazın dostlarr.Gerçi fiatın bütün arabalarına üyeyiz ama bindiğimiz araba tempra.Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
    1995 model tempra sxa

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Tempra yedek parçalarını ve fiyatlarını takip edebileceğimiz bir internet sitesi var mı? internete çok bakındım ama hep bölük pörçük buldum. Bulduklarım da sadece amortisör ve rot tan ibaret. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanadu -- 4 Nisan 2007; 1:31:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanadu

Arkadaşlar Tempra yedek parçalarını ve fiyatlarını takip edebileceğimiz bir internet sitesi var mı? internete çok bakındım ama hep bölük pörçük buldum. Bulduklarım da sadece amortisör ve rot tan ibaret. :(

Alıntıları Göster
    Tempraci arkadaşlara merhaba ,
    Benim babamda tempra 2.0 16v var.Yukarida max kac gidiyor,tüple ilgili bir kac sey konusulmus.Benimde corbada tuzum olsun..

Ben max 210 bastim.Daha sonra 196 ile radara girip ceza yedim

Arabaya italyan bir marka tüp taktik.ismini unuttum Sehirler arasi denemeler sonucu 150kurus yaktirabildik.Fakat ortalama sehirler arasi 160 falan yakiyor.Performans ise hernekadar cok düşmez deselerde bence düşüyor.Ben genelde benzini ben odemediğimden devirli kullanirim.5500-6000gibi vites atarim.Ve tüpte araba sadece bağriyor.Dogru düzgün gitmiyor.Mesela ayni devirde giderken tüp bitip otomatik benzine gecince araba direk firliyor

2 ay once Grande Punto aldim..Ve memlekete her gittiğimde benim GPnin dedesi sayilan temprayi zevkle kullaniyorum.Gercekten donemine gore cok güzel bir araba...

Hepinize kazasiz belasiz yolculuklar..

• quote:

Orijinalden alıntı: fedolo

@mavis717

Aracı ilk aldığımda çekmiştim o fotoları K plaka edremit akçay civarına verilen bir plaka bende akçaydan aldım aracımı ama şuan Balıkesir merkezdeyim ve plaka dolayısıyla değişti!!

Alıntıları Göster
    aloooo...selam arkadaşlar..son 6 yıldır tempra 2.0 ie 16 v ,abs,klima,deri koltuk vs.vs.vs.kullanıyorum.lamba kalkışlarında ve rampada yakalayan olmadı.son sürati ise yazmayacam.herkes merak etsin veya azbucuk anlayanlar tahminde bulunsun.herkese selam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytug_kaan

bendede rolanti problemi var.kışın ısınana kadar gazdan ayağını çekince stop ediyo.tamirciye götürdüm.wds ye girmesi lazım dedi.bende makina yoq dedi.başka tamirciye gittim makinası olan.odaelektronik müşür arıza yapmıştır dedi.dış ısıyı algılayan.onu değiştirdik.şimdi bazen kendiliğinden rolantiyi 1500 lere kadar çıkartıyo çalışınca.bazen de aynı sorun devam ediyo.çözemediler bi türlü.eğer 2.0 16 v kullanan bi arkadaş varsa yardım etsin.elektronik enjeksiyon var diye her tamircide bakmak istemiyor.anlamadım gitti.

Alıntıları Göster
    kaan kardeş merhabalar....
    senin sorunun çok basit kaputu açınca motor bloğunun üsttarafında tornavida başlı cıvata kafasına benzer bir şey görecen içeriden devire bakarak veya dinleyerek ayarlayacan.rölantiye gelince benzin ve hava karışımını sağlayan selenoid valf var (tüm enjeksiyonlu araçlarda) o zamanla aşındığı için ani hızlanmalarda kaçırıyor ve başlıyor devir oynamaya.kontağı kapatıp açarsan kaybolduğunu görecen.parçayı değiştirmeye kalkarsan çok pahalı.yurdum insanı onuda çözmüş 20-30 ytl ye hallediyolar.kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: parisorlu

kaan kardeş merhabalar....
    senin sorunun çok basit kaputu açınca motor bloğunun üsttarafında tornavida başlı cıvata kafasına benzer bir şey görecen içeriden devire bakarak veya dinleyerek ayarlayacan.rölantiye gelince benzin ve hava karışımını sağlayan selenoid valf var (tüm enjeksiyonlu araçlarda) o zamanla aşındığı için ani hızlanmalarda kaçırıyor ve başlıyor devir oynamaya.kontağı kapatıp açarsan kaybolduğunu görecen.parçayı değiştirmeye kalkarsan çok pahalı.yurdum insanı onuda çözmüş 20-30 ytl ye hallediyolar.kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    kardeş buraya pek gelen olmadı biz buradayız.

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=307903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavis717 -- 18 Nisan 2007; 17:58:05 >

• benide ekle 97 tempra 2.0 16v
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamozcuk

benide ekle 97 tempra 2.0 16v
    selam arkadaşlar...
    6 yıldır tempra 2.0 ie 16 v kullanıcısı olarak defalarca tarafımdan denenmiş yakıt değerlerini veriyorum.itiraz eden olursa görüşelim..
    öncelikle yavaş kullanamıyorsunuz,aracın doğasına aykırı.90 la gittiğinizi zannederken (ibreye bakmazsanız) 130 la radara girebiliyorsunuz.şimdi gelelim benzine; 4000 deviri geçmemek kaydıyla 100 km.de 7-7,5 lt arası. 4000 devir üstü 130-160 km ortalama hızda 8-8.5 lt. 150-180 ortalama hızda 8.5--9.5 lt.daha üst hızlarda ve şehir içi 10-10,5-11,11,5 lt... eeee ..E side el insaf daha ne olsun.ne kadar köfte o kadar ekmek..allah için yadiğinide inkar etmiyor.

• quote:

selam arkadaşlar...
    6 yıldır tempra 2.0 ie 16 v kullanıcısı olarak defalarca tarafımdan denenmiş yakıt değerlerini veriyorum.itiraz eden olursa görüşelim..
    öncelikle yavaş kullanamıyorsunuz,aracın doğasına aykırı.90 la gittiğinizi zannederken (ibreye bakmazsanız) 130 la radara girebiliyorsunuz.şimdi gelelim benzine; 4000 deviri geçmemek kaydıyla 100 km.de 7-7,5 lt arası. 4000 devir üstü 130-160 km ortalama hızda 8-8.5 lt. 150-180 ortalama hızda 8.5--9.5 lt.daha üst hızlarda ve şehir içi 10-10,5-11,11,5 lt... eeee ..E side el insaf daha ne olsun.ne kadar köfte o kadar ekmek..allah için yadiğinide inkar etmiyor.

Alıntıları Göster
    tempra sx 1993, benzinli...73000 km.ekleyebilrsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: targocid

tempra sx 1993, benzinli...73000 km.ekleyebilrsiniz.

Alıntıları Göster
    eski tempracılardan biriyim.. tempra team.iniz hayırlı olsun...
    saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lmnggen

eski tempracılardan biriyim.. tempra team.iniz hayırlı olsun...
    saygılar...

Alıntıları Göster
    aah ah.. az km yapmadık sxa yla.
    3.5 yıl kullandım hiç üzmedi beni...
    hızı konforu ve sürüş keyfi yeni modellerin çoğunda yoktur hala...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

sağol lmnggen...

bende severim aracımı..alalı 2 yıl oldu ve memnunum.sürüş keyfi gerçekten harika....tadı damağında kalıyor kullananın..

ama bizim bu tempra team' a pek gelen yok.yukarıdaki mesajlardaki link ten takip ediyoruz sorun ve görüşlerimizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavis717

quote:

sağol lmnggen...

bende severim aracımı..alalı 2 yıl oldu ve memnunum.sürüş keyfi gerçekten harika....tadı damağında kalıyor kullananın..

ama bizim bu tempra team' a pek gelen yok.yukarıdaki mesajlardaki link ten takip ediyoruz sorun ve görüşlerimizi.

Alıntıları Göster
    üzüldüm mavis717...
    aslında paylaşılacak hususları ve güzellikleri olan bir arabadır tempra...
    düğünüm için sattım sxa yı... sonra
    focus2.0 ı almadan önce yine tempra alacaktım ama temiz bir tempra2.0i.e.16v bulamadım. focusumdan çok memnunum ama her tempra görüşümde içim cız eder.

• quote:

üzüldüm mavis717...
    focus2.0 ı almadan önce yine tempra alacaktım ama temiz bir tempra2.0i.e.16v bulamadım. focusumdan çok memnunum ama her tempra görüşümde içim cız eder.

Alıntıları Göster
    quote:

üzüldüm mavis717...

focusta çok güzel bir arac.2000 model 1,6 ambiente eniştemde var.çok kullandım .çok seviyorum.motoruna bayıldım yani..tipide hala çok güzel...bir ara ghia olanından alayım dedim.bende düğün yaptım kaldı öylece.hala almak isterim ama tempra'mdan kopamıyorum..alırsam tempra'mı satmadan alıcam ...

bu linkte tempra sevenler daha çok ve sorunlar paylasılıyor.arada bir uğrarsan belki sorunları olan arkadaslara yardımcı olabilirsin....teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: mavis717

quote:

üzüldüm mavis717...

focusta çok güzel bir arac.2000 model 1,6 ambiente eniştemde var.çok kullandım .çok seviyorum.motoruna bayıldım yani..tipide hala çok güzel...bir ara ghia olanından alayım dedim.bende düğün yaptım kaldı öylece.hala almak isterim ama tempra'mdan kopamıyorum..alırsam tempra'mı satmadan alıcam ...

bu linkte tempra sevenler daha çok ve sorunlar paylasılıyor.arada bir uğrarsan belki sorunları olan arkadaslara yardımcı olabilirsin....teşekkür ederim...

Alıntıları Göster
    ok! linkinize giricem birgün...
    saygılar...

• quote:

ok! linkinize giricem birgün...
    saygılar...

Alıntıları Göster
    herkese selamlar arkadaslar bende bır tempra sahıbıyım ve yenı aldım 95 sxa oncelıkle forumu cok begendım ama sorunum var yardımcı olursanız cok sevınırım benım electronic check gostergesındekı ısıklar yanmıyor sadece bagajı acınca bagajı gosterıyor ama 4 kapıyıda gostermıyor kapıyı acıncada tepe lambası yanmıyor acaba ondan dolayı olabılırmı sıgortalara baktım hepsı saglam ayrıca lamba tes yaptım lambalarda saglam bana acıl yardım lutfen tesekkurlerrrrrr........

• quote:

@mavis717

Aracı ilk aldığımda çekmiştim o fotoları K plaka edremit akçay civarına verilen bir plaka bende akçaydan aldım aracımı ama şuan Balıkesir merkezdeyim ve plaka dolayısıyla değişti!!

Alıntıları Göster
    BUDA BENİM MİNİK KUŞUM BEYLER.... 1996 TEMPRA 2.0 İ.E. 16 V ------- 06VTV49

RESİMLERİ DAHA SONRA EKLİYECEGİM...
  • quote:

@mavis717

Alıntıları Göster
    bir tempra.....

:::DH TEMPRA TeAm:::

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

bir tempra.....

:::DH TEMPRA TeAm:::

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar,

tam deneyecek yerim olmadı ve merak ediyorum;bakımlı bir tempra 2.0 ie 16 v aletin gerçek değerde azami sürati nedir.deneyen var mı? paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aytug_kaan

bendede rolanti problemi var.kışın ısınana kadar gazdan ayağını çekince stop ediyo.tamirciye götürdüm.wds ye girmesi lazım dedi.bende makina yoq dedi.başka tamirciye gittim makinası olan.odaelektronik müşür arıza yapmıştır dedi.dış ısıyı algılayan.onu değiştirdik.şimdi bazen kendiliğinden rolantiyi 1500 lere kadar çıkartıyo çalışınca.bazen de aynı sorun devam ediyo.çözemediler bi türlü.eğer 2.0 16 v kullanan bi arkadaş varsa yardım etsin.elektronik enjeksiyon var diye her tamircide bakmak istemiyor.anlamadım gitti.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 3 yıllık tempra kullanıcısıyım ilk tempram tempra 2.0 İ.E 8 Walfti onu sattım şimdi 2.0 İ.E 16 V Aldım araban şuan yatak sardı sanayide bana bu iki arabada çok masraf açtı ama bırakamıyorum arayı kullanımı olsun rahatlığı olsun çok hoşuma gidiyor. Motor Yapılırken Turbo olayınada girmek istiyorum Tempra turbo konusunda bilgisi olan warsa bilgilendirirse çok sevinirim.

• quote:

merhaba arkadaşlar,

tam deneyecek yerim olmadı ve merak ediyorum;bakımlı bir tempra 2.0 ie 16 v aletin gerçek değerde azami sürati nedir.deneyen var mı? paylaşırsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: parisorlu

merhaba arkadaşlar,

http://www.youtube.com/watch?v=BLbHV7vtJAg kardeş bu 8 walf ben 16 walfte 220 rahat diyorum en az

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.