Şimdi Ara

:::DH TEMPRA TeAm::: (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.262
Cevap
24
Favori
610.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar slmlar bendede 1996 1,6 ie tempra var daha yeni aldım bu aracın genel özelliklerini tam olarak bilmemekteyim sizden riram yardımcı olursanız sevinirim ve motorda 1,6 mpi yazıyor ayrıyetten arkadaşlar bu motor şehir içinde 10 lt benzinle kaç km yapmakta
  • valla arkadaşlar kim nederse desin bende 2011 chevrolet cruze vardı borçlarımdan dolayı sattım kalan parama şahin aldım inanın kütüğe 4 teker bağla aynı gitmiyor araç aşırı yakıyordu elden çıkardım onun yerine tempra 2,0 8v bir araba aldım inanın bana o konfor o sürat cruzda yoktu araçtan çok memnunum illaki 93 model araba ufak tefek sorunlar çıkaracak benim 2011 model aracım yağ yakıyordu heryerinden takır takır ses geliyordu bunda öle bişey yok uzun yolda çok çok keyifli çok yakan diyen arkadaşlarada sesleniyorum şehir içi lpgde 25 kuruş yakıyor uzun yolda sakin kullanırsam 20 18 kuruşa kadar düşüyor inanın 1,6 chevroletten az yakıyor aracımda tek sıkıntı gösterge bazen sıfıra düşüyor onuda göstermek daha kısmet olmadı iyi bir usta bulmam lazım izmirde tempradan anlayan iyi bir usta varsa tavsiye edeceğiniz ona gösterelim onun dışında dijital klima olması bile araçta + bişey cruzeda dijital klima için tam 2000 lira fark ödemiştim ben sadece diyorum ki dışardan kulaktan dolma bilgiler sizleeri yanıltmasın binin sürün bikere öle karar verin bende çok ön yargılıymdım alırken sonra gözüü karartıp aldım ve çok memnunum araçtan merak edenlerde buyursun gelsin ben arcımı sürdürürüm sıkıntı yok baksın gitsin alsın.... bu arada rot balans yaptırmadığım halde araca 180i çok rahat gördüm biraz tırstım direksiyon titreyince yavaşladım onuda yaptırayım size ozamanki izlenimlerimide anlatacam

• S.a bende 96 model mpi motor beyaz temiz bir tempra ile katıldım
  • 95 tempra sxa var .şehir içi km de 450 krş geçiyor..
    filtresine bujilere kaçağına baktırdım...problem neyse bulamadım..usta genetik diyor
  • merhaba arkadaslar ben dijital gösterge çercevemi boyamak istiyorum
    boyacılar cerceveden daha pahalıya boyuyorlar ben kendi imkanlarımla en orjinal şekilde nasıl boyarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir54598

merhaba arkadaslar ben dijital gösterge çercevemi boyamak istiyorum
    boyacılar cerceveden daha pahalıya boyuyorlar ben kendi imkanlarımla en orjinal şekilde nasıl boyarım ?

önce kırık dökük kısımlarını hallet, sonra eski boyayı kazı ben maket bıçagı ile kazıdım , sonra zımpara , sonra plastik astar mutlaka at pişman olma , sonrasında boya bir kat mat siyah kurumasını bekle sprey ile yaptıgını düşünürsek en az 2 saat sonra tekrar son katı at ve kurumadan sakın dokunma oda yaklaşık 2 saat minimum, boyarken spreyi gezdir belirli bir noktaya belirli bir süre sıkmaktan kaçın akma yapar yaptıgın iş boşa gider onun için önce kabadan bir kat at kurut sonra detay yaparsın, kolay gelsin, boya için kaliteli marshall, akçalı, dubli color vs.. kullan

• arkadaşlar bende 92 sxa var ve gerçekten hem aracımın hastasıyım hemde çok memnunum. fakat bir sorum olacak debraj takımım değişeli 2 ay oluyor fakat özellikle aracım soğukken debrajdan sürtünme sesi geliyor ayağımı debrajdan çekince vites boştayken bile araba kendini ileri atıyor. Anlam veremiyorum yardım
  • beyler bişey sorcam motordan üst kapakdan az az yag sızdırıyo yaptırcam da contası değişcekmiş ilerde şuan yapamam bide bişey sorcam fiat lancia ile değişmiş benim kaput saksı düşmüş ne kadar doğru bilmiyorum ama
    bu parça orjinal parçamı genelde heryeri tempranın fiat lancia diye geçiyomuş öle diyolarda
  • 4 Mart 2011 pazar günü İstanbul kuruçeşmede fiat kullanıcılarını biraraya getiren bir branch buluşması düzenledim gelmeyi düşünen arkadaşlar özel mesaj ile bilgi verebilir.
  • tempracı arkadaşlar..bende brava var..halen ama tempra alcam s olsun istiyorum. dijitaller çok daha lüx ancak arıza nedeni ile tercihim s en fazla 7 bin verebilirim.zaten bi aracım var. önerirmisiniz??? kaç model olsun veya temiz nası bulcaz vs vs saygılar....
  • Arkadaşlar merhaba bende arkadaşa güvendim 2.0 8v çaktılar bana 94 model 5500 liraya geldi araç inşallah elimde patlamaz
  • Arkadaşlar 2000 motor tempra alacaklar için Tempra 2.0 i.e 16 v tavsiye ederim bu araçlar 96 nın ikinci yarısından sonra çıkmıştır 96 nın yarısı ve alt modeller 2.0 16 v diye kandırılarak satılabilmektedir Dikkat edilmesi gereken diğer tempra 2.0 lara göre özellikleri şunlardır:

Tampon İtalyan dır yani siyah değil araç rengi ile aynıdır
    Orjinalinde deri koltuk
    Sürücü hava yastığı
    5 dallı jant ya da 1.6 ie slx jantının dallarının içi oval şekilllisi jant olması gerekir
    ayrıca motorun üzerinde yazar 2.0 16v electronic injection
    orjinal yan marşpiyel
    nadiren kumaş koltuk bunlara alır iken dikkat edin zaten 4 çeşit 2000 motor tempra var 2.0 i.e - 2.0 8v temra sx-ak lerin bazılarında ve 2.0 i.e 16v cat
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvoji

Arkadaşlar 2000 motor tempra alacaklar için Tempra 2.0 i.e 16 v tavsiye ederim bu araçlar 96 nın ikinci yarısından sonra çıkmıştır 96 nın yarısı ve alt modeller 2.0 16 v diye kandırılarak satılabilmektedir Dikkat edilmesi gereken diğer tempra 2.0 lara göre özellikleri şunlardır:

Orjinalinde deri koltuk
    Sürücü hava yastığı
    5 dallı jant ya da 1.6 ie slx jantının dallarının içi oval şekilllisi jant olması gerekir
    orjinal yan marşpiyel
    nadiren kumaş koltuk bunlara alır iken dikkat edin zaten 4 çeşit 2000 motor tempra var 2.0 i.e - 2.0 8v temra sx-ak lerin bazılarında ve 2.0 i.e 16v cat

O zman benim araç 2.0ie mi oluyor 16v diyorlar doğrumu? Resmi bu

:::DH TEMPRA TeAm:::

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkiray

quote:

Arkadaşlar 2000 motor tempra alacaklar için Tempra 2.0 i.e 16 v tavsiye ederim bu araçlar 96 nın ikinci yarısından sonra çıkmıştır 96 nın yarısı ve alt modeller 2.0 16 v diye kandırılarak satılabilmektedir Dikkat edilmesi gereken diğer tempra 2.0 lara göre özellikleri şunlardır:

Orjinalinde deri koltuk
    Sürücü hava yastığı
    orjinal yan marşpiyel

LPG li mi. Bende 1994 2000ie 8v var lpg taktırmadım... Motor aynı ancak bazı ilaveler var gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: YILMAZZAFER

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkiray

quote:

Orjinalinde deri koltuk
    Sürücü hava yastığı
    orjinal yan marşpiyel

LPG li mi. Bende 1994 2000ie 8v var lpg taktırmadım... Motor aynı ancak bazı ilaveler var gibi.

ende normal 8v lere baktım yağ girişi seninB solda üstte benimki sağda altta dediğim gibi fiat servisi 3 farklı motor var seninki italyadan gelme olabilir diyorende normal 8v lere baktım yağ girişi seninB solda üstte benimki sağda altta dediğim gibi fiat servisi 3 farklı motor var seninki italyadan gelme olabilir diyor

• Arkadaşlar Tempra için söylenenler doğru mu?

-bunlarda beyin var. bozulursa araba çöpe.
    -piyasası yok. son sahibi olursun.
    -tamirciden çıkamazsın.
    -dijital göstergeden başın ağrır.
    -temizini bulamazsın, her türlü hilesi hurdası vardır.

Doğru mu bunlar?

Maks 8 bine kadar alınacak en iyi, en sorunsuz serisi hangisidir? Elimizde çok ama çok sorunsuz 98 uno var. Ama teknoloji sıfır. Takas etmeyi düşünüyoruz. Araç dedemin. Uno'ya binemiyor adamcağız. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayktcn

Arkadaşlar Tempra için söylenenler doğru mu?

-bunlarda beyin var. bozulursa araba çöpe.
    -piyasası yok. son sahibi olursun.
    -tamirciden çıkamazsın.
    -dijital göstergeden başın ağrır.
    -temizini bulamazsın, her türlü hilesi hurdası vardır.

Doğru mu bunlar?

Maks 8 bine kadar alınacak en iyi, en sorunsuz serisi hangisidir? Elimizde çok ama çok sorunsuz 98 uno var. Ama teknoloji sıfır. Takas etmeyi düşünüyoruz. Araç dedemin. Uno'ya binemiyor adamcağız. :)

Bulursan mpi motor bul al ie slx diye geciyo 96 model ve üstü al
  • arkadaşlar selamlar.foruma yeni üye oldum.bende 94 kırmızı tempra s var.alalı 4 ay oldu.kalorifer 1-2-3- çalışmıyordu.4. seviyede çalışrkende çukura falan girnce torpido altından carrrr diye ses geliyodu kapatıp açınca düzeliyodu..dün akşam gene çalışırken çukura girdim fakat bu sefer çok acayip bi ses geliyo ve çalışmıyo kalorifer..sanki motor yanmış gibi mekanik kulakları tırmalayan bi ses çıkıyo.lütfen acil yardım.tempra kaloriferi kim tamir eder elektrikçilermi yoksa ???
  • bu arada adım kerem bursadan yazıyorum..marş ile ilgili sıkıntımı daha sonra yazacağım inşallah.çok güzel bi foru.bence çok faydalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifrecii05

bu arada adım kerem bursadan yazıyorum..marş ile ilgili sıkıntımı daha sonra yazacağım inşallah.çok güzel bi foru.bence çok faydalı..

Oto elektrikçileri, hem kalorifer, hem de marş motorunu hallederler. Elektrikçi işi.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.