Şimdi Ara

:::DH TEMPRA TeAm::: (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.262
Cevap
24
Favori
610.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TEMPRA / TİPO POLEN FİLTRESİ DEĞİŞİMİ

Bu gün tekrar polen filtresini değiştirdim.Bu sefer carbonlu olan modelden aldım.

karbonlu polen filtresi diğer üzerinden cıkana göre daha kalın ve arasında kömür gibi malzeme var.

polen filtresi üzerindeki kapak

:::DH TEMPRA TeAm:::

eski polen filtresi

polen filtre yuvası

eski ve yeni polen filtresi altta olan eski filtre üstte olan yeni filtre (Karbonlu olduğu için rengi koyu )

bu resim eski filtrenin ilk takıldığı hali. bembeyaz kar gibi. şimdi simsiyah..1 yılda ne kadar kirlenmiş.

yeni filtrenin yuvasına takılmış hali.

• dıjıtal ekranında sorun olan arkadaşlar yani hararet göstergesi arızalı veya hata bölümü kızaran ekranlara yapılan işlem sadece bakım yaptırmanızdır.. benim aracımda var olan sıkıntılardı bunlar.. şimdi ise ilk günki gibi parlak ve net maliyeti ise 50 tl.. yanlız bu işlemi antalya da yaptırdım... elektronik ustası yaşar oto.. 5-6 ay araştırdım buldum.. 1 yıl oldu sorun yok...
  • tempraları herkes kötülüyorda bence zamanının en iyi arabalarındandı 92 yılında toyota coralla aldık ben o zamanlar 12-13 yaşlarındaydım tamam coralla güzel arabaydı ama hiçbir donanımı yoktu bizdeki toyotanın xl modeliydi donanımlı gl lerde baya pahalıydı bizim aldığımız xl modeliyle tempranın o zaman hangisi vardı hatırlamıyorumda klimalısı felan hemen hemen aynı fiyatlardaydı tempra benim hoşuma gitmişti baya ,bide donanımı vardı elektrikli camlar klima bide djital göstergeler süperdi zaten ,ayrıca arabanın koltukları çok konforluydu tavan lambası süperdi ben o zamanlar o arabanın hayranı olmuştum babam gitti corallayı aldı daha sonradanda toyotaların hastası oldu, bende aksine toyotayı pek sevmem,karşılaştırma yapacak olursak 7-8 sene önce bizde toyota duruyorken tempra kullandım tempranın kullanımıda daha güzel geldi bana, ha bu arada bizim arabanın hidrolik direksiyonu bile yoktu o zamanki sxlerde bile hidrolik direksiyon vardı, hele o sert koltuklar süperdi tabi şimdi o kadar güzel gelmez belki ,çünkü çok araba kullandım jetta,yeni toyotalar felan ama zamanına göre süper arabalardı çoğu arabaya beş çekiyordu şimdi bile tasarımı güzel geliyor o sert koltuklar hala konforlu duruyor:)ben daha araba almadım ama ilk arabamı tempra alıp hevesimi alacam.Babamın temprayı almamasının nedenide motorda plastik aksam çoktu oyuncak gibi motoru var felan diyordu daha halada diyor halbuki şimdiki arabaların hepsinin motorunda plastik aksam var ww ele alalım üzerinde ww amblemli plastik var motor estetik dursun diye yapmışlar heralde o zamanki tempralarda vardı o

• Merhaba. Ön sağ amortisörden olduğunu tahmin ediyorum, sadece kasislere girdiğimde yağsız metalin sürtünme sesi gibi gıcırtı geliyor. Tempra'ya bazıları Mercedes amortisörü takıyormuş, iyi oluyormuş. Böyle bir şey duyan var mı acaba? Teşekkürler.
  • Merhaba aranıza yenı katıldım arkadaşlar izmirdeyim 2.0 16 v cat var yapılı modıfyeli sw satmayı dusunuyorum askerlık sebebınden dolayı ılgılenenler varsa söyleyebılır tempra bır tutkudur..
  • Tempra SX AK forever sattık ama olsun.. : )
    AK larda farların altından çıkan su fışkırtma olayına hastayım :P
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-tempra-1996-model-tempra-sw-32486860/detay

sw araç istiyenler bi baksın ihtiyaçtan satılıktır bu 2.tempram ileride durumu düzltince yine tempra alacağım vazgeçmem tempradan
  • bölüm ölmüş. nerede bu tempracılar..
  • hayırlı olsun arkadaşlar bendede 94 sxa var
  • 94 model TEMPRA 2000ie. Halen kullanıyorum.
  • Merhabalar bende bu aracı aldım 96 model tempra sx digital klimalı 1.6 - (97 bg/PS) olanı aracım ilk sahibindendi gayet temiz ve diri bazı ufak tefek masrafları vardı yavaş yavaş onları yaptırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 23 Mayıs 2011; 17:15:07 >
  • arkadaslar bende 1991 model bir tempra sxa var 6 ay önce flan aldım aracın ön tamponu normal düz tempralardaki gibi sis farı ve far yıkama yok ben buna far yıkama ve sis takmak istiyorum fiyatları nedir acaba ve birde diteksiyon simidi kırık bunuda 2.0ielerde olan simit buna takılırmı fiyatı nedir airbagli bu simitler airbagsız satılırmı yardımcı olursanız sevinirim
  • Merhaba arkadaşlar,

Fiat severler için yeni açmış olduğumuz sitede sizlerin de Fiat Tempra hakkındaki paylaşımlarınızı bekliyoruz. Amacımız, tüm Fiat severleri tek bir adreste toplamak ve her bir model için konu bütünlüğü sağlamak. Aşağıda vermiş olduğum linkten sitemize giriş yapabilirsiniz. İyi forumlar dilerim...

http://www.fiattr.com
  • selam arkadaşlar bu araba ilk çıktığı aylarda ben yazlıktaydım ve o zamanlar tofaş doğan şahin modası vardı 1990 lı yıllarda
    o zamanlar bu araba ilk çıktığı günlerde bir arkadaşın babası almış getirmişti
    doğan şahinle kıyaslayınca lüks gelmişti vede sıfır arabaydı çok istemiştim ama olmadı çünkü pahalıydı,o zamanlar bu tempra olsa çok kız tavlardım ama olmadı lisedeydim ve ünüversite mühendislik kazanırsam bizimkiler alıcaktı ama oda olmadı
    hiç kullanamadım sadece 1 kez yolda kalan birisine yardımcı oldum gaza yüklenince göstergede maximum tarzında ışık yanmış ondan durmuş sorun var diye durmuştu dedim gaza çok basınca yanar o sorun değil demiştim ama çalıştırmak dışında kullanamamıştım
    ne günlerdi ya
  • Otomobilimden resimler..

• gün itibari ile 95 tempra s aracımı sattım elveda
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiniz.ne kadar maliyet olduğunu öğrendim.bende 96 model tipo SLX var. TEŞEKKÜRLER
  • Tempra kullanım kitapcığı

http://www.fiat.com.tr/Documents/KullanimKilavuzlari//TEMPRA/1996/Tempra_1996_Kullan%C4%B1c%C4%B1_el_kitab%C4%B1.pdf

Aşağıdaki adreste tüm fiat marka ve modellerin kullanım klavuzu mevcut

http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/hakkinda/KullanimKilavuzlari.aspx

Fiat fiat fiat işte fiat'ı bu yüzden çok severim hangi aracı olursa olsun kaç yaşında ve modelde olursa olsun fark etmiyor hertürlü tam destek ile ürettiği araçların sonuna kadar arkasında adamlar, fiat alma şudur budur git japon al sağlam olur diyen arkadaşlara soruyorum bana 97 model bir toyotonun sıfır fabrika üretimi motorunu bulabilirlermi ! biraz zor şu an opar tempra 1.6 motoru indirimli satıyor ve fabrikasyon her parçası bulunuyor fiyatlarıda uygun.

Kedii ulaşamadığı ciğere "pis" dermiş Bazı yorumlarda bu deyimi gözlemlemekteyim tofaş/fiat yerli araçtır kuşkusuz piyasada kendi sınıfının kral otomobilidir bunu kimse inkar etmemeli, aynı yaştaki bir otomobil getirin bana türkiyede tüm yedek parçalarını bulun bakayım bulabilecekmisiniz ama tofaşın halen daha sıfır yedek parça üretimi mevcut bu sebepten tofaş bu fiyat aralığındaki en iyi otomobildir, araba sahibi olan beni daha iyi anlayacaktır, sahip değilseniz anlamanız için tecrübe sahibi olmalısınız, tecrübe için eski model bir avrupa araç binmelisiniz devamında sanayiye her girişiniz size tofaşı dahada sevdirecek ve o beğenilmeyen araca hayranlık ile bakmanızı sağlayacaktır.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 20 Eylül 2011; 21:07:27 >

• arkadaşlar bnde 1992 model 1.6 sx a tempra var full bakımlı lpg yada benzin farketmio son hızı 140 neden acaba
  • aracın bakımları yeni yapılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitece06 -- 6 Ağustos 2011; 18:10:03 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.