Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.817.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: Kivanc_Mac

sağol hocam onu bulmuştum mesajı silmeye geliyodum bende tam başka bir sorum var benim avadesk'le önceden geri dönüşüm kutusu ve bilgisayarım koymuştum masaüstüme onu şimdi bulamadım ya nasıl yapılıyodu hatırlayamadım

• WLM for MSN LIVE (8)

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

>>ÇEK<<

>>LINK2<<

• link güncellendi

http://www.h emenpaylas.com/download/1246976/JetBlack.zip.html

quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®
    Hocam black dediğim tema 6. sayfadaki jetblack
  • herşeyi halletim sağol technics hocam. tek birşey kaldı o da geri dönüşüm kutusunu masaüstünden kaldırma arama yaptım ama bulamadım link falan verebilecek olan varmı??
  • quote:

herşeyi halletim sağol technics hocam. tek birşey kaldı o da geri dönüşüm kutusunu masaüstünden kaldırma arama yaptım ama bulamadım link falan verebilecek olan varmı??

Geri Dönüşüm Kutusu’nu
    (Recycle Bin ) masaüstünden (desktop ) kaldırmak için, Regedit’e girin ve "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mi crosoft\ Windows \CurrentVersion\Explorer\
    Desktop\NameSpace\" anahtarına gidin, burada "{645FF040-5081-101B-9F08-OOAA002F954E}" anahtarini silin.
    veya
    Windows XP Professional kullanıcıları için bir çözüm yolu:
    "Başlat" --> "Çalıştır" Aç Kutusuna "gpedit.msc" yazıyor ve "tamam" diyoruz.
    Ardından şu yolu izleiyoruz:
    "Grup İlkesi" --> "Kullanıcı Yapılandırması" --> "Windows Şablonları" -->"Masaüstü" -->"Masaüstünden Geri Dönüşüm Kutusunu Kaldır" seçeneğine tıklayıp, "etkin" olarak ayarlıyoruz. Daha sonra "uygula" ve "tamam" diyoruz..

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

WLM for MSN LIVE (8)

>>ÇEK<<

>>LINK2<<

ofof @Technics tema süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 24 Temmuz 2006; 17:14:42 >

• masaüstümün aldığı son hal

• adam önizlemeye aldığı bir mesajdaki benim büyük verdiğim resmi thumbnail olarak editliyo..küçükte olsa teşekkür etmek için.. Neden o düşünceli biri.. Neden o sayfanın ağırlaşmamasını ve sizleri düşüüyo.. Böyle ufak ayrıntılar çok hoşuma gidiyo.. Ve sizlerin değeri bugibi sebeplerden hergeçen gün hepimiz için artıyo..@Achfighter ve onun gibi olan herkeze TEŞEKKÜRLER..

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics
    WLM for MSN LIVE (8)

>>ÇEK<<
    >>LINK2<<

ofof @Technics tema süper

• eline sağlık @kıvanç

quote:

masaüstümün aldığı son hal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 24 Temmuz 2006; 18:15:01 >
  • WMP11 for BSPLAYER

>>ÇEK<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 24 Temmuz 2006; 18:17:59 >
  • SONY Reciever for BSPLAYER

>>ÇEK<<
  • QUEVISTA for VTP4

VTP 4 kullanan başlat çubuğundaki yarım winlogo su için bu temayı yüklemeliler..

>>ÇEK<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 24 Temmuz 2006; 18:41:50 >

• WINTAB RC2

bu yazılım sayesinde güzel görünümle bir wintab'ınız olabilir..Kapatmak veya windowsta otomatik açılmasıiçin sağ alttaki try ikonundan gerekli müdahaleleri yapabilirsiniz..

>>ÇEK<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 24 Temmuz 2006; 19:05:14 >

• DESKTOP X

Daha önceden birçoklarımızın kullandığı WB5 ve IP gibi masaüstü tasarım modullerini design eden "Stardock" fimasının Widget modulüdür kısaca "DESKTOP X" bu yazılım sayesinde bilgisayarlarınıza bir birinden güzel objeler ekleyerek görünüm güzelliği ve kullanım kolaylığı sağlayabiliriz..

>>ÇEK<<

DAHA FAZLA OBJE VE WIDGET İÇİN aşağıdaki adrese göz atabilirsiniz..

http://www.stardock.com/products/desktopx/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 24 Temmuz 2006; 19:38:08 >

• Q'S ECLIPSE MEDIA PLAYER for DESKTOP X

>>ÇEK<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 24 Temmuz 2006; 19:19:19 >
  • DASHBOARD V2 for DESKTOP X

>>ÇEK<<
  • abi tek kelimeyle mükemmeller başka birşey demiyorum
  • BILOG Mp3 Player Widget for DESKTOP X

>>ÇEK<<
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.