Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.820.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok saol technics buda benim masaustu denemem cok sade bir masaustu sizinkiler kadar janjanli olmadi

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi
  • @technics vtp4 için teşekkürler ellerine sağlık
    @melihözcan çok güzel bir ekran koruyucu teşekkürler

birde vtp4 hakkında sorum olacaktı önceki sürümlerde oturumu kapat ile bilgisayarı kapat birbirine girmiş şekildeydi bu sorun hala varmı
  • bişey değil, janjandan öte simgelerini azaltman lazım masaüstünde bunun içinde ilk sayfada bir yazım var onu okumanı tavsiye ederim..Ellerine sağlık..Modifiye masaüstlerinde 47.DESK senin @kill

quote:

Orjinalden alıntı: killnOd
    cok saol technics buda benim masaustu denemem cok sade bir masaustu sizinkiler kadar janjanli olmadi
  • bu dünde soruldu, sanırım herkez sıkıntılıydı bunda o şekil tüm sorunlar giderilmiş, durumu gösteren ss ler bi önceki sayfaya bilhassa görülsün diye atıldı..

quote:

Orjinalden alıntı: umut_chan
    @technics vtp4 için teşekkürler ellerine sağlık
    @melihözcan çok güzel bir ekran koruyucu teşekkürler

birde vtp4 hakkında sorum olacaktı önceki sürümlerde oturumu kapat ile bilgisayarı kapat birbirine girmiş şekildeydi bu sorun hala varmı
  • Arkadaşlar slm ben de bu tema çılgınlığına sardım fakat şöyle bir problemle karşılaştım. Ben önce vistayı kurdum onla bayağı takıldım ve sıkıldım onu silip vista inspirat'i kurdum üstünede iconpackager ile ara ara iconları değiştirmeye başladım fakat 2 günden beri freehand programım çalışmıyor.Sureklı şöyle bir hata veriyor (Bu arada macromedia serisinde kullandıgım dıger programlar calısıyor, dreamweaver,firefox,flash vs..) Freehand Mx.exe tıkladığımda şu hata mesajı çıkıyor :

Uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000005). Sonlandırmak için TAMAM düğmesini tıklatın.

İşte sürekli bu uyarıyla karşılaşıyorum, bilen yada her hangi bir fikri olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Çok teşekkürler.
  • Benim işimde tasarım, Bilgisayardan da azçok anlayan biri olarak söyleyebilrmki bunun kurduğun temalarla ilgisi olduğunu pek zannetmiyorum..Registery temizleyici programları dene, yazılımını kaldırıp tekrar kur, yenisi çıktrya yenisi kullan..eğer daha zorda kalırsan sistem geri yüklemeyle önceki birzamandan devam et..

quote:

Orjinalden alıntı: mapel

Arkadaşlar slm ben de bu tema çılgınlığına sardım fakat şöyle bir problemle karşılaştım. Ben önce vistayı kurdum onla bayağı takıldım ve sıkıldım onu silip vista inspirat'i kurdum üstünede iconpackager ile ara ara iconları değiştirmeye başladım fakat 2 günden beri freehand programım çalışmıyor.Sureklı şöyle bir hata veriyor (Bu arada macromedia serisinde kullandıgım dıger programlar calısıyor, dreamweaver,firefox,flash vs..) Freehand Mx.exe tıkladığımda şu hata mesajı çıkıyor :

Uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000005). Sonlandırmak için TAMAM düğmesini tıklatın.

İşte sürekli bu uyarıyla karşılaşıyorum, bilen yada her hangi bir fikri olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 21 Mayıs 2006; 18:23:23 >

• ben normal windowsta kurdum, yedeğini almadım, wallpaperları yüklemedim buna rağmen, tek bir hata vermedi dünkü görsel hatada bugün yok günübirlik çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 21 Mayıs 2006; 19:15:17 >
  • Technics arkadaşım bu dediklerini daha önce yaptım programı tekrar kurdum hatta yeni versiyon çektim onuda yükledim banamısın demedi.Ama bir kez daha deneyeceğim.Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hodolomax

İlk Görüntüler benden. bu başlığı açıldığından beri takip ediyorum ve bildiklerimi sizlerle paylaşıyorum. Görünüm ve kullanım olarak gelinen son noktayı elimden geldiğince kendi bilg. uygulayıp resimlerini aldım. ama deviantart.com da çok daha farklı çalışmalara ulaşılabilir.

kullandığım programın adı "AveDesk" bu programıhttp://www.osx-e.com/ adresinden indirebilirsiniz. Sonra gene aynı siteden bu program için çeşitli eklentiler bulunabilir.

Resimlerde vertical.calender, world.clock, AeroRSS ve SysStats eklentilerini kullandım. daha birçok farklı eklenti de var. stickynotes,karatahta(Chalk Board), FTP, Translator, AeroWeather vs. Bendeki dosyaları da birkaç gün içinde download linkini vereceğim ve bunların nasıl kullanıldığına dair yazı da hazırlayacağım.

herkese iyi günler dilerim.

Abijim sen bu alttaki duvar kagıdını nerden buldun? süper ya

• @hodolomax arkadaşım yoğun istek üzerine paylaştı zaten daha önceden o wallpaperı :)

quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT_09
    Abijim sen bu alttaki duvar kagıdını nerden buldun? süper ya

• CRYSTAL_GOOD OLD_SOLARA_İBONİ_ for CursorXP

>>>BLUETİME<<<

• CORİSTA for WB5

>>>BLUETİME<<<
  • AERO PLEX for WB5

>>>BLUETİME<<<

• BWB MİX for WB5

>>>BLUETİME<<<
  • uykum geldi
  • Vista Transformation Pack 4.0 Technics arkadasımız verdi sagolsun bende hatırlatma ve uyarma görevini kendi adıma üstlendim 1: güvenli mod,ta yüklenmeli pack kurmadan evvel eski3.5-,3.6 pack,ler silinmeli 2:geri yükleme acık olmalı sıkı bir yedek şart 3: benimde başıma gelen 2 kez oldu pc acıldı fakat masa üstü gelmedi o zaman ctrl+alt+del ,yeni görev sekmesi ,yeni göreve msconfig yazıyoruz ve geri yükleme noktası acılıyor secip yüklüyoruz.durum budur beyler ve tabi sorumluluk herzaman oldugu gibi sizde iyi günler..

Vista Transformation Pack 4 .0 -14.1 mb. inceleyin isterseniz indirin:)

• http://img160.imageshack.us/img160/9161/aliendesk4zv.jpg

Alienware Invader kullanıyorum resimden anlaşılacağı gibi. Bazı ikon hatalarına rağmen güzel bir tema paketi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caine Corvinus -- 22 Mayıs 2006; 12:47:50 >
  • slm ya ben bunca vista tp güzelliğini görünce wb5 biraz kısıtlı geldi bana :( bende bunu yükledim son eklediğinizi vista tp 4.0 güvenli kipte yükledim windows cd si sormadı yanlız bi pencere geldi bilmem neler yapılıyor waiting or you will have screwed bişeler dedi 1 dakika sürer falan dedi 5 dakika bekledim bişe olmadı ok ye bastım finish geldi ondan sonra yeniden başlattım herşey güzel ama bu vtp configreyi nerden yapacam artı bazı iconlar dönüştü ama bazıları eskisi gibi hala bi ss yollayayım görürsün program filesa baktım vista klasörü yoktu C: de VTPfiles diye klasör var boş nerden eklemeler yapabilirm veya deiğişiklikler.WB5 gibi exe si yokmu acaba.folderların iconları resimlerim vidyolarım hariç gerisi eski şeklinde
    -------------------------------------------------------------------------

2-) ohbe yukarıda yazdığımı hallettim :) saol şimdi bana dock themes lazım nasıl bulabilirim? böyle cyristal cinsi bişe janjanlı :)) altta ekran üstünde gözüken docku değişmek istiyorum internet simgesini değiştim manyak oldu parıl parıl parlıyor diğerlerinide yapmak istedim ama olmadı sanırım themes kökten hepsini helleder yardımcı olursan sevinirim..

bu iyice düzelttiğim hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yy2 -- 22 Mayıs 2006; 16:42:14 >

• @YY2
    1-Sanırım ufak bir mantık hesabı bize doğru yolu gösterecektir WİNDOWBLİNDS paralı VTP ise freeware bu durumda parayla satılan şeye daha çok özen gösterilir
    Yani WB5>VTP (bu benim düşüncem)
    2-Objectdock iconları için png uzantılı iconlara bakman lazım arka sayfalarda var
    melihin verdiği bir set vardı 34. sayfa sanırım mutlaka indir vista için tüm ikonlar var enfes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 22 Mayıs 2006; 18:17:39 >

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.