Şimdi Ara

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (241. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.768
Cevap
87
Favori
702.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Frick!

Merhabalar öncelikle, bu ara ses olayıyla kafayı bozmuş durumdayım. Sesi biraz fazla açınca hoparlörlerin cız cız etmesi deli ediyor beni

Şöyle 300-400 liraya ses olayını çözmek istiyorum ancak kendi teybimi değiştirmek istemiyorum ki direksiyon kontrolleri gitmesin. Mümkün mü acaba böyle bir şey, yani bizim teyplere subwoofer, amfi falan bağlanabiliyor mu ? Yoksa önceki sayfalarda yazıldığı gibi, sadece hoparlör ve tweeter değiştirmekle mi yetineyim şimdilik ?

çok yüksek ses istemiyorsan 4 adet kaliteli hoparlör ile temiz ve orta derecede güzel ses elde edebilirsin.Ben de orjinal teybi değiştirmekten se farklı çözümlerle bu işi halettim.Ses sistemi olarak değişiklikleri yazayım sana:
    1-4 adet 260 wattlık 17 cm lik hoparlor : 150 tl
    2-4 adet tweetwer 300 watt : 20 tl
    3-sx4 için usb-sd-aux çevirici aparat :140 tl (soketi teybin arkasına takıp kullanıyorsun direksiyon kumandaları ile tüm işlevler gerçekleşiyor)
    4-gps li 7 inç tablet : 150 tl
    5:ptt cell hattı : sınırsız internet aylık 14 tl

yaklaşık 300 350 tl tuttu hepsi ama değdi,arabada sürekli internetim var,skaype,face,youtube,vs. Tabletten film.müzik,klip yada youtube videolarını açınca aux çıkışı sayesinde sesi aracın hoparlolerinden alabiliyorum.Özellikle yolculuklarda kızım sürekli çizgifilm izliyor canı sıkılmıyor.
    Zevk ve tercihinize göre bu ufak tefek dizaynlar oldukça kullanışlı ve keyifli oluyor.

• Arkadaşlar kafam iyice karıştı
    Bu ilandaki arkadaş GLX diyor ama ne ESP ne de digital klima var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-sahibinden-satilik-suzuki-sx4-1.6-at-glx-full-donanimli-bir-suv-147616636/detay

Sahibinden de bir tane uygun sx4 bulmadık gitti!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Arkadaşlar,arkada bebek koltuğu olduğunu bir de hanımın oturduğunu varsayalım..Dolayısıylar koltukları katlayamıyoruz..Peki bu durumda aracın bagajına puseti koyduktan sonra ne kadar yer kalabilir ki..Şu an bu araçta beni tek düşündüren şey bagaj..
    Bunu almayıp ne alacağım peki..Onu da düşünmüş değilim..Başka segmentlere kaysam bile 2012 model bir corsa ya da yaris alsam bile gene bagaj konusunda sıkıntım olacak sanki..Bana mı öyle geliyor bilemiyorum ama bu aracın(koltuk katlanmamış haliyle) bagajı biraz ufak geliyor bana..
    Kullanan arkadaşların değerli yorumlarını merakla bekliyorum..Bu arada yedek parça ve servis ücretlerini de kısaca anlatırsanız çok memnun olurum..
    Terkardan herkese kazasız belasız bir yıl dilerim...

bu sınıf arabaların bagajlar böyle sanırm.. bende şikayetçiyim ama alıştım.. LPG taktırdıktan sonra stepne mecburen bagajda , bagaj kapagına Stepne çarpıyordu , zemin yüksekligini ayarlayarak ( LPG tankı kenarlarına koydugum süngerlerin kalınlıgı ile alakalı ) bunu hallettim.. bagaj üzerindeki o parçayı çıkararak ( koltugun baş hizasında olan raf gibi , adını çıkaramadım ) puseti belki dik olarak koyabilirsin..

parça ve servis ücreti demişsin..

sadece 15 bin bakım yaptırmıştım.. 380 TL mi vermiştim ne ? hafızam zorlamaya başladı.. parça sıkıntısı şükür hiç yaşamadım.. sadece ön tampon mini onarıma girdiginde tampondaki plastic ızgarada çatlakmış ( ben anlamamıştım ) o ızgara 1 haftada geldi.. bir ara servise uğradım. 20 dakikada takmışlardı..

ayrıca bu sene 2. kışımı geçiriyorum , Akü sürekli aklımda , acaba bir sorun çıkartırmı diye sürekli takipteyim.. bizim arabaların akü lerinin biraz zayıf oldugunu yazmışlardı önceki konularda , şu ana kadar akü de herhangi bir güç kaybı vs his hissetmedim..

• quote:

Arkadaşlar kafam iyice karıştı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-sahibinden-satilik-suzuki-sx4-1.6-at-glx-full-donanimli-bir-suv-147616636/detay

DDIS dedikleri Diesel olmuyormu.. bu ebnzinli demiş.. sanırım yanlış yazmış.. bu araba orjinal diesel..

• quote:

http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_SX4

• quote:

Orijinalden alıntı: tedirgin011

quote:

Merhabalar öncelikle, bu ara ses olayıyla kafayı bozmuş durumdayım. Sesi biraz fazla açınca hoparlörlerin cız cız etmesi deli ediyor beni

Şöyle 300-400 liraya ses olayını çözmek istiyorum ancak kendi teybimi değiştirmek istemiyorum ki direksiyon kontrolleri gitmesin. Mümkün mü acaba böyle bir şey, yani bizim teyplere subwoofer, amfi falan bağlanabiliyor mu ? Yoksa önceki sayfalarda yazıldığı gibi, sadece hoparlör ve tweeter değiştirmekle mi yetineyim şimdilik ?

çok yüksek ses istemiyorsan 4 adet kaliteli hoparlör ile temiz ve orta derecede güzel ses elde edebilirsin.Ben de orjinal teybi değiştirmekten se farklı çözümlerle bu işi halettim.Ses sistemi olarak değişiklikleri yazayım sana:
    3-sx4 için usb-sd-aux çevirici aparat :140 tl (soketi teybin arkasına takıp kullanıyorsun direksiyon kumandaları ile tüm işlevler gerçekleşiyor)

yaklaşık 300 350 tl tuttu hepsi ama değdi,arabada sürekli internetim var,skaype,face,youtube,vs. Tabletten film.müzik,klip yada youtube videolarını açınca aux çıkışı sayesinde sesi aracın hoparlolerinden alabiliyorum.Özellikle yolculuklarda kızım sürekli çizgifilm izliyor canı sıkılmıyor.
    Zevk ve tercihinize göre bu ufak tefek dizaynlar oldukça kullanışlı ve keyifli oluyor.

hoplarlörler ne marka? 4 adet baya ucuz geldi.

• quote:

quote:

Çok teşekkür ederim. Aparatlar ve tabletten ziyade(şimdilik gerek yok yani bana), tweeter ve hoparlör çözümü gayet uygun geldi. Bir denemek lazım, acaba markaları nedir o ikisinin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

quote:

quote:

hoplarlörler ne marka? 4 adet baya ucuz geldi.

Sony XS-GT1738F 17cm 3 Yollu 260 Watt Oto Hoparlör

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim. Aparatlar ve tabletten ziyade(şimdilik gerek yok yani bana), tweeter ve hoparlör çözümü gayet uygun geldi. Bir denemek lazım, acaba markaları nedir o ikisinin ?

hoparlorler : Sony XS-GT1738F 17cm 3 Yollu 260 Watt Oto Hoparlör

tweeterlar : Dreamcar Tweeter 300W 2'li 64106

hoparlolerin fiyatı biraz düşmüş şuan çifti 68 lira.Ürünleri hepsiburada dan aldım.Hoparloru kafana göre değişik markalardan alabilirsin ama, tweeterları ''Dreamcar Tweeter 300W 2'li 64106'' şiddetle bu tweeterları tavsiye ederim.Hoparlolerden daha fazla bu taktığım tweeterlara hayran kaldım ben. Bu tweeterları mutlaka tak derim.Daha önce biçok tweeter aldım ve aldıklarım bunlardan çok daha pahalı ürünlerdi.Ama bu tweeter kadar güzel ses vereeni görmedim. hepsiburadaya Dreamcar Tweeter 300W 2'li 64106 yazıp ürün yorumlarını okumanı tavsiye ederim.

Hatta orjinal hoparloleri bile değiştirmeden sadece tweeterları değiştirsen bile çıkan sese inanamazsın.
    Saygılar.

• rkadaşlar merhaba.Benımde bir sorunum var. ı sx4 lpg li 80 binde aracım var.Araç su eksiltiyor.ama dikkat ettim kışın kaloriferi açınca eksiltiyor.ama oyle boyle degıl.bugun baktım yolda su haznesi mınımumunda altına inmiş.Daha pazar gunu su koymustum ve daha 100 km olmadan su bosalmıs.Aracın içinde paspas altında falan ıslaklık yok.Kaputu acıp bakıyorum ama oradada yok gibi.sadece fanın altında bir ıslaklık gordum.Ama dediğim gibi kaloriferi acmassam sorun yok açarsam eksiltiyor.Sorun ne olabilir? Birde egzostan su atma yok sadece bazen damlıyor oda motor ıyı oldugundan sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro35

quote:

Arkadaşlar,arkada bebek koltuğu olduğunu bir de hanımın oturduğunu varsayalım..Dolayısıylar koltukları katlayamıyoruz..Peki bu durumda aracın bagajına puseti koyduktan sonra ne kadar yer kalabilir ki..Şu an bu araçta beni tek düşündüren şey bagaj..
    Bunu almayıp ne alacağım peki..Onu da düşünmüş değilim..Başka segmentlere kaysam bile 2012 model bir corsa ya da yaris alsam bile gene bagaj konusunda sıkıntım olacak sanki..Bana mı öyle geliyor bilemiyorum ama bu aracın(koltuk katlanmamış haliyle) bagajı biraz ufak geliyor bana..
    Kullanan arkadaşların değerli yorumlarını merakla bekliyorum..Bu arada yedek parça ve servis ücretlerini de kısaca anlatırsanız çok memnun olurum..
    Terkardan herkese kazasız belasız bir yıl dilerim...

bu sınıf arabaların bagajlar böyle sanırm.. bende şikayetçiyim ama alıştım.. LPG taktırdıktan sonra stepne mecburen bagajda , bagaj kapagına Stepne çarpıyordu , zemin yüksekligini ayarlayarak ( LPG tankı kenarlarına koydugum süngerlerin kalınlıgı ile alakalı ) bunu hallettim.. bagaj üzerindeki o parçayı çıkararak ( koltugun baş hizasında olan raf gibi , adını çıkaramadım ) puseti belki dik olarak koyabilirsin..

parça ve servis ücreti demişsin..

sadece 15 bin bakım yaptırmıştım.. 380 TL mi vermiştim ne ? hafızam zorlamaya başladı.. parça sıkıntısı şükür hiç yaşamadım.. sadece ön tampon mini onarıma girdiginde tampondaki plastic ızgarada çatlakmış ( ben anlamamıştım ) o ızgara 1 haftada geldi.. bir ara servise uğradım. 20 dakikada takmışlardı..

ayrıca bu sene 2. kışımı geçiriyorum , Akü sürekli aklımda , acaba bir sorun çıkartırmı diye sürekli takipteyim.. bizim arabaların akü lerinin biraz zayıf oldugunu yazmışlardı önceki konularda , şu ana kadar akü de herhangi bir güç kaybı vs his hissetmedim..

Bagajdaki bölmeyi aracı aldığım gün çıkarttım eve koydum,Bidaha takmadım.Bagaj keşke biraz daha büyük olsaymış diyorum ben.En çokta pikniğe giderken bagajı arıyorum.Eski aracım steşın dı rahatça herşeyi alıyordu.sx4 e malesef sığdırmak çok zor.Mangal kömür çaydanlık falan çok sıkıntılı oluyo giderken.portbagaj en mantıklı çözüm gibi görünüyor.Oda tuhafıma gidiyo sanki aracın üstünde tabut taşıyomuş gibi.

• besiktas kullanıcısına yanıt
    Hocam arac makyajsiz kasa oldugu icin dijital klimali ama klima ekrani bulunmuyor sanirim dugmeyi cevirerek derece ayarlaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan.kubur

rkadaşlar merhaba.Benımde bir sorunum var. ı sx4 lpg li 80 binde aracım var.Araç su eksiltiyor.ama dikkat ettim kışın kaloriferi açınca eksiltiyor.ama oyle boyle degıl.bugun baktım yolda su haznesi mınımumunda altına inmiş.Daha pazar gunu su koymustum ve daha 100 km olmadan su bosalmıs.Aracın içinde paspas altında falan ıslaklık yok.Kaputu acıp bakıyorum ama oradada yok gibi.sadece fanın altında bir ıslaklık gordum.Ama dediğim gibi kaloriferi acmassam sorun yok açarsam eksiltiyor.Sorun ne olabilir? Birde egzostan su atma yok sadece bazen damlıyor oda motor ıyı oldugundan sanırım

Kalorifer sistemini işten iyi anlayan bir ustaya kontrol ettir, muhtemelen kelepçelerden kaçırıyordur.
  • Büyük Mükellefler vergi dairesi 19-02-13 tarihli dosyamın BES parasını yatırmadı.. çok kızıyorum..

iş çıkışı üşenmedim postaneye gittim..45 dk bekledim.. edevlet şifresi aldım.. ( abartmayayım 2 TL parası olan her Türk vatandaşı alabilir )

BİMER e vergi dairesini şikayet ettim..

kulağa su kaçırdık.. bakalım bakalım ne olacak...
  • bu arada... vergi borcum gözükmüyor.. bu sevindirici bir haber...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart.001

Hocam arac makyajsiz kasa oldugu icin dijital klimali ama klima ekrani bulunmuyor sanirim dugmeyi cevirerek derece ayarlaniyor.

Evet hocam muhtemelen dediğin gibidir
    Artık ben de bana uygun bir sx4 arıyorum..Bakalım umarım en kısa zamanda bulurum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smart.001

Evet hocam muhtemelen dediğin gibidir
    Artık ben de bana uygun bir sx4 arıyorum..Bakalım umarım en kısa zamanda bulurum

İnşallah.. hayırlısı ile bulursunuz..
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-toyota-plaza-mici-dan-2011suzuki-sx4-1.6-ddis-gl-147627956/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-cok-acil-cok-temiz-sifir-gibi-garaj-arabasi-dizel-147431832/detay

Bahsettiğiniz linkteki arabadan uzak durun bence.
    DDIS demiş araba otomatik vites. Dizel otomatik ben sx4 te duymadım.
    O fiyata bu arabada bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
    Size gerçek DDIS manuel vites 2011 model sx4 ilanlarını yukarıdaki linklerde gönderdim.
    Temiz, kazasız, en fazla iki veya üç yıllık GLX, otomatik vites bir sx4 istiyorsanız 35.000 - 40.000 lirayı gözden çıkartmanız lazım.

• fourseason F kullanıcısına yanıt
    Hoş bunlara da GLX demişler ama dikkatlice şimdi baktım. Klima digital değil. Yani GL manuel dizel bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fourseason

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-toyota-plaza-mici-dan-2011suzuki-sx4-1.6-ddis-gl-147627956/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-cok-acil-cok-temiz-sifir-gibi-garaj-arabasi-dizel-147431832/detay

Bahsettiğiniz linkteki arabadan uzak durun bence.
    DDIS demiş araba otomatik vites. Dizel otomatik ben sx4 te duymadım.
    O fiyata bu arabada bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
    Size gerçek DDIS manuel vites 2011 model sx4 ilanlarını yukarıdaki linklerde gönderdim.
    Temiz, kazasız, en fazla iki veya üç yıllık GLX, otomatik vites bir sx4 istiyorsanız 35.000 - 40.000 lirayı gözden çıkartmanız lazım.

İlginiz için teşekkürler hocam
    Benim bütçem max 33000 tl
    Digital klima ve otomatik vites olsun başka şey istemiyorum..Biraz daha bekleyeceğim bakalım şansıma bulursam buldum,bulmazsam apayrı bir segment olan Honda Jazz lara bakmaya başlayacağım..

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.