Şimdi Ara

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.759
Cevap
86
Favori
695.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.flickr.com/photos/44381367@N07/7120510949/in/photostream/

modifiyesiz bir yeri kalmamış sx4 100 ün üzerinde fotoğraf...
  • 2012 sx4ler gelmeye başladı. donanım olarak bi fark yok şimdilik fakat bi 4-5 ay sonra donanım seçenekleri gelecekmiş.
  • SX4 FORD KUGA TIRMANMA TESTİ

Domen Hohleryoutube
    Suzuki SX4 vs Ford Kuga - AMAZING SNOW TEST - Slovenia
    http://www.youtube.com/watch?v=xcnJBTH2J0s&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainzed -- 2 Mayıs 2012; 0:02:18 >
  • merhaba arkadaşlar.

hafta sonu erzurum-trabzon yapmıştım.

yollarda çalışmalar vardır. taş sekmiş galiba ya da başka bişey tam olarak bilmiyorum. sis farımın camı kırılmış. servise gittim. 350tl fatura çıkardılar. cam ayrı satılmıyormuş komple değişmesi gerekiyormuş. neyse, bi sise o kadar para bayılınırmı diye düşerken parçacılara bakmaya karar verdim. baya bi aradıktan sonra bi parçacıda yan sanayisini 70tlye buldum ve aldım. işte kırılmış sis;

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***
  • Büyük şansızlık ,istesen olmaz,geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

merhaba arkadaşlar.

yollarda çalışmalar vardır. taş sekmiş galiba ya da başka bişey tam olarak bilmiyorum. sis farımın camı kırılmış. servise gittim. 350tl fatura çıkardılar. cam ayrı satılmıyormuş komple değişmesi gerekiyormuş. neyse, bi sise o kadar para bayılınırmı diye düşerken parçacılara bakmaya karar verdim. baya bi aradıktan sonra bi parçacıda yan sanayisini 70tlye buldum ve aldım. işte kırılmış sis;

sahibindendeki ilanda 50 TL imiş bu da yan sanayisidir ama 350 tL vermekten iyidir şans taş gelmiş. geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: captainzed

quote:

merhaba arkadaşlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-suzuki-sx4-sis-fari-07-09-sag-sol-41529424/pasif-ilan/#classifiedTitle

sahibindendeki ilanda 50 TL imiş bu da yan sanayisidir ama 350 tL vermekten iyidir şans taş gelmiş. geçmiş olsun

evet. bende 50tl ye aldım takmasıyla 70e geldi. yan sanayi olması çok da önemli değil sonuçta sis farı zaten yılda ne kadar kullanıyoruz ki...

• quote:

merhaba arkadaşlar.

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

Allah başka keder vermesin.. giden sis farı olsun.. nazar a gelmiş nazar a... !!

• Bu ne sessizlik arkadaşlar :) aracım 1500 km oldu şu ana kadar Maşallah diyeyim en ufak bir sorun yaşamadım öyle sağından solundan ses v.s de gelmiyor ...bir kaç gün önce üst üste 2 gün yaylaya gittim araçla doğal olarak yolları tahmin edebilirsiniz ..bozuk yollarda konforu hoşuma gitti sonuçta bu bir jeep değil ama yinede 5 kişi olmamıza rağmen bayırlarda çukurlarda banamısın demedi MAŞALLAH diyorum ..
  • Bu arada volkan kardeşim geçmiş olsun en büyük kazan ve sorunun bu kadar olsun ..cana gelmesinde gerisi her türü halledilir..
  • Arkadaşlar tekrar merhaba, ilgilenenler için çamurluk paçalık araştırdım, Türkiyede bulamadım, ebay de 20 dolar kargo dahil buldum. elime yeni geçti.

2011 model e uydu deliklerini kontrol ettim, montaj için arka lastiği sökmem gerekecek bitirince fotoğraf paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖLCÜK -- 14 Mayıs 2012; 12:19:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖLCÜK

Arkadaşlar tekrar merhaba, ilgilenenler için çamurluk paçalık araştırdım, Türkiyede bulamadım, ebay de 20 dolar kargo dahil buldum. elime yeni geçti.
    http://www.ebay.com/itm/170726635253?item=170726635253&viewitem=&vxp=mtr
    2011 model e uydu deliklerini kontrol ettim, montaj için arka lastiği sökmem gerekecek bitirince fotoğraf paylaşırım.

ebaydan yani dışarıdan ürün nasıl alınır bilmiyorum kaç paralık ürün alabiliyoruz en fazla biliyor musun?

• quote:

Arkadaşlar tekrar merhaba, ilgilenenler için çamurluk paçalık araştırdım, Türkiyede bulamadım, ebay de 20 dolar kargo dahil buldum. elime yeni geçti.
    http://www.ebay.com/itm/170726635253?item=170726635253&viewitem=&vxp=mtr

şahsi fikrim bunların aracı yaşlı gösterdiği...

• ebay dan ürün almak çok kolay, ben de ilk defa aldım. Öncelikle '' pay pal '' denen bir sisteme kredi kartınızı onaylatıp ödemeyi onun üzerinden yapıyorsunuz. Bu kart güvenliği için önemli bir şey kimse( hiçbir satıcı ) kart bilgilerimizi göremiyor.
    Ürün satın almaya gelince '' shipping and payment '' denen kutuya tıklayınca '' Change country:'' denen kutucuğa tıklayıp Türkiye seçenekler arasında varmı diye bakılacak, eğer varsa bazı satıcılar free (bedava) , bazılarıda kargo bedelini yazıyorlar. Eğer fiyat makul ise satın alabiliriz. pay pal de ödemeyi yapıyor bizim kredi kartımıza fatura ediyor.

http://www.suzukicarparts.com/sfimages/1/partImages/5512/SFPLImage76841.jpg
    ayrıca ebay.com yazıp boş kutucuğa Item number: 220976829904 yazınca bu ürün çıkıyor.
    Item number: 110842636729

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖLCÜK -- 15 Mayıs 2012; 13:52:13 >

• quote:

ebay dan ürün almak çok kolay, ben de ilk defa aldım. Öncelikle '' pay pal '' denen bir sisteme kredi kartınızı onaylatıp ödemeyi onun üzerinden yapıyorsunuz. Bu kart güvenliği için önemli bir şey kimse( hiçbir satıcı ) kart bilgilerimizi göremiyor.
    Ürün satın almaya gelince '' shipping and payment '' denen kutuya tıklayınca '' Change country:'' denen kutucuğa tıklayıp Türkiye seçenekler arasında varmı diye bakılacak, eğer varsa bazı satıcılar free (bedava) , bazılarıda kargo bedelini yazıyorlar. Eğer fiyat makul ise satın alabiliriz. pay pal de ödemeyi yapıyor bizim kredi kartımıza fatura ediyor.

ayrıca ebay.com yazıp boş kutucuğa Item number: 220976829904 yazınca bu ürün çıkıyor.

paypal a üye oldum tamam kartımı tanımladım ancak ebay kimlik doğrulaması için kart numarası neden istiyor üye olduktan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: captainzed

quote:

ebay dan ürün almak çok kolay, ben de ilk defa aldım. Öncelikle '' pay pal '' denen bir sisteme kredi kartınızı onaylatıp ödemeyi onun üzerinden yapıyorsunuz. Bu kart güvenliği için önemli bir şey kimse( hiçbir satıcı ) kart bilgilerimizi göremiyor.

paypal a üye oldum tamam kartımı tanımladım ancak ebay kimlik doğrulaması için kart numarası neden istiyor üye olduktan sonra

kardeş şuarada detaylı resimli anlatımı mevcut;

http://suzukitr.com/index.php?topic=11.0

• ebay, satış anında veya her ne durumda olursa olsun pay pal ile ödemeyi seçdiysek kredi kartı numarası vs. istemiyor. ödeme esnasında pay pal seçiyoruz, pay pal de bize kendi şifresini soruyor, şifre kabul edilince zaten ödemeyi yapıyor. Bende ikinci alışverişimi yaptım pay pal ile işi bilenlere sordum pay pal çok güvenilir dediler.
  • quote:

ebay, satış anında veya her ne durumda olursa olsun pay pal ile ödemeyi seçdiysek kredi kartı numarası vs. istemiyor. ödeme esnasında pay pal seçiyoruz, pay pal de bize kendi şifresini soruyor, şifre kabul edilince zaten ödemeyi yapıyor. Bende ikinci alışverişimi yaptım pay pal ile işi bilenlere sordum pay pal çok güvenilir dediler.

belki sen eski üyesindir ebaya ama şimdi üye ol kimlik doğrulaması için kart numarası istiyor birşey almak için değil kart numarası ama kimliği eşleştirmek için sanırım
  • bu tür durumlarda eşleştirme işlsmlerini sanal kartla yapmak daha sağlıklı bence.

alışveriş yapacağınız zamanda sanal karta limit yükleyip yapın.
  • PAYBAL ile ödeme yaptım Hong kong dan ürün aldım bakalım ne zamana gelecek. gelmezse 35 TL ye 1 bardan su da içebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.