Şimdi Ara

DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım] (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
92
Favori
186.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. acil bi sorunum var. hattımı değiştirdim, e doğal olarak önceki hattı kullanmıyorum ve bende değil. steamden telefon numaramı değiştirmek istiyorum ama neredeyse her işlemi sms olarak yaptırıyor ve önceki numaraya gidiyor sms'ler. bu steam bilgilerini sıfırlamanın bi yolu yordamı var mıdır ?
  • Arkadaşlar merhaba

    Call of duty modern warfare 3 aldım kutulu olarak. Yuklemeyi bitirdim fakat steam de 14 gb güncelleme yapmak istiyor. Bu boyutta bir güncelleme normal mi sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgehantahasolak B kullanıcısına yanıt
    Buyuk ihtimalle o zamandan sonra cikan guncellemeler bir kac gb vardir ama onemli sebebi bence kutulu versiyonla steam versiyonunun dosyalari ayni degilse onlari indirecektir, yuksek boyutun sebebi odur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim cevabınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://steamcommunity.com/id/x_Xxxxx/

    cs go oynayan varsa noob um ama öğreniyorum yavaş yavaş
  • Merhaba, elimde 2 steam ürün kodu var, pc ye erişemediğim için mobil üzerinden etkinleştirme yapabilir miyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde son soru :) ben bu kodu 1-2 ay sonra girsem hala geçerli olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ne dersiniz bilemem de, bizim evin ufaklığı 24 saatin 25 saatini pc geçiriyor. Ve hayatı Stram üzerinden oynanan Rust gibi oyunların içine gömülmüş durumda. Biz ailecek Steam'e lanet ettik o derece. Hosts dosyası modem veya başka bir yöntem ile bu platforma girişin engellenmesi mümkün mü? Nasıl başarabilirim? Steam server bağlantı sitesini modemden engellesem o da yeter belki, kendi sitesi değil tabi server sitesini merak ediyorum. Engelledigimde oyun indirilemesin ve islem yapilamasin istiyorum. Yardimci olanin yedi sülalesine bu Ramazan ayında dua edeceğim beyler. Bir el ativerin. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl önce filan steam hesabı açmıştım ama benim notebook çok eski olduğundan sadece iş için kulanıyordum. Hayaımda ilk defa bütün oyunları açan bir masaüstü bilgisayar topladım. Steam konusunda yeniyim. İlk sayfayı biraz okudum ama kafamda bazı sorular var. Benim hesabımdaki oyunu oynayıp bitirdikten sorna takas sistemi nasıl oluyor? Kinguin yada g2a gibi sitelerden alınan oyunlar daha sonra takas edilebiliyormu? Yoksa ps4 digital oyunlar gibi her oyun için tek tek ayrı steam hesabı mı açmamız gerekiyor?
  • Arkadaşlar merhaba son 1 aydır aşağıdaki resimde olduğu gibi sorunum var ne profil görüntüleniyor nede mağaza sadece kütüphane görüntüleniyor onun dışında error yazıyor tarayıcı çözümü bilen var mı acaba internette baktım biraz host değiştir dns değiştir vs. yaptım ama genede olmadı

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButtHead -- 8 Haziran 2016; 13:04:10 >




  • Arkadaşlar steam başarımlarnı satmanın zararı varmıdır_? Yada alan kişi ne için alıyor.
  • Bazi oyunlar satin aldim islemlerini bitirdikten sonra son satin alimlara baktigimda beklemede yaziyor fakat fiyatlarin üzerinde çizgi var bunun nedenine baktim referans kodunu açiklma kismina yazmayi unuttugum için kabul edilmedi bende siparisi iptal ettim ve havaleyi geri iade talebinde bulundum.

    Daha sonra tekrar yeni bir liste yapip tekrar satin aldim bu sefer referans kodunu yazdim ama ayni sekilde beklemede yaziyor fiyatlarin üzerinde çizgi var bunun nedeni nedir biraz acemiyim bu konudaDH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]




  • Arkadaşlar çok önemli bir sorunum var , iki yıl kadar önce bi steam hesabı açarak fm 2014 satın almıştım sonra uzunca bi dönem kullanmadım öyle atıl kaldı, geçenlerde cep telefonundan steam uygulamasını yükleyip güvenlikle ilgili bi adımı aktifleştirmiştim bi kod vermişti bana ve malesef o kodu şu anda hiçbiyerde bulamıyorum ve uygulamayıda silmiştim telefondan şimdi yeniden yükledim ama o kodu halen bulamadım, hesabıma girmek için şifre girince o kodu istiyor, steamde destek hesabı açtım durumu çat pat anlatmaya çalıştım , yeni bir şifre tanımladılar mail gönderdiler ama yinede o şifreyle bile hesabıma girmeye çalışınca o ır code doğrulamasımıdır nedir onu bir türlü geçemiyorum , bunun bir çözümü var mıdır yada başına gelen var mı ? yoksa hesap çöp mü oldu ?
  • serhat_katliam eklerseniz eğer yada ectilase olarak, online oyunlara beraber girebiliriz.
    Bi çok oyun var ama kalabalık ve kafa birileriyle daha güzel olur tabii.
  • beyler steamde birtürlü türk bankalarını falan seçemiyorum ödeme için boamopra falan seçilmiyor ne yapmam gerek??
  • Arkadaşlar merhaba, steamde mağazaya girip almak istediğim oyuna tıklayınca açılmıyor öyle takılıp kalıyor mağaza sayfası yardımcı olursanız sevinirim.
  • İyi günler. Steam'de engellediğim kullanıcı profilimi ve sahip olduğum oyunları görebilir mi?
  • Arkadaşlar Steam'de bazı satın aldığım oyunların rozetlerini göremiyorum, mesela Mount&Blade Warband oyunun rozetini işlemek istiyorum fakat rozetler kısmına geldiğimde Mount&Blade Warband oyununun rozetini göremiyorum, bilgisayarda 2 tane Steam hesabı aile hesabı olarak birbirine bağlı, diğer hesabımda Mount&Blade Warband rozeti işlenmiş durumda olduğu için mi diğer hesabımda gözükmüyor acaba ?
  • Life is strange aldım. Yeni almama rağmen kart hakkım kalmadığı yazıyor. Nerden yardım alabilirim veya bunu düzeltebilir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.