Şimdi Ara

DH SRO TARTISMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sweetzero

ARKADASLAR BASTAN SOYLEYEYIM AMACIM DH SRO BOLUMUNDE NE HOSUMUZA GIDIYO NELERI YAPSAK DAHA IYI OLUR ONLARI SEVIYELI BIR SEKILDE KONUSMAK VE PAYLASMAK FIKIRLERINIZI SOYLEYIN

1.BEN BASLIYORUM MESELA BI COCUK YANLIS YERDE KONU ACTI COCUGA ILK CEVAP VEREN UST KONULARA BAK DEDI NEDEN ARKASINDAN 3.4.5.6.KISILER HAYLA VE SADECE UST KONULARA BAK DIYO ?

YALNIŞ BENCE YAPMAYALIM

Arkadaşım Bir Post'un Tamamını ''Caps Lock'' Açık Bİr Şekilde Yazmak Yasaktır Uyarı Puanı Gerektirir, Ayrıca Konu Yanlış Yerde Değil

Sıradaki?

• quote:

Orjinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

quote:

Orjinalden alıntı: sweetzero

ARKADASLAR BASTAN SOYLEYEYIM AMACIM DH SRO BOLUMUNDE NE HOSUMUZA GIDIYO NELERI YAPSAK DAHA IYI OLUR ONLARI SEVIYELI BIR SEKILDE KONUSMAK VE PAYLASMAK FIKIRLERINIZI SOYLEYIN

1.BEN BASLIYORUM MESELA BI COCUK YANLIS YERDE KONU ACTI COCUGA ILK CEVAP VEREN UST KONULARA BAK DEDI NEDEN ARKASINDAN 3.4.5.6.KISILER HAYLA VE SADECE UST KONULARA BAK DIYO ?

YALNIŞ BENCE YAPMAYALIM

Arkadaşım Bir Post'un Tamamını ''Caps Lock'' Açık Bİr Şekilde Yazmak Yasaktır Uyarı Puanı Gerektirir, Ayrıca Konu Yanlış Yerde Değil

Sıradaki?

BANA NEDENINI SOYLIYEN OLABILIRMI NEDEN CAPS LOCK ACIK OLUNCA BIRSEY MI OLUYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetzero -- 23 Kasım 2007; 17:03:30 >

• post felan olmasın
  • @sweetzero

Bağırmış gibi görünüyorsun.
  • millet laf için deil post için konuşuyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

@Hypocrites

Aynen Öyle

@sweetzero

Sorunun Cevabı
    Çünkü Post Kasarlar

post kasma diyenler post kasar genellikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quaeke

bu konuda post kasmak için uygun bi mekan şu anda ama söliim bunun önüne rütbe veya post sayısını kaldırarak geçerler bunu bunu düşünmeleri lazım bence

+1905
  • Post kasma konusu açılırken söyleyim.

1-) Bi aralar çok post kasıyodum.Cezamı aldım.
    2-)Binbaşı olmayı çok istiyorum .
    3-)1000 postum olunca Dhyi bırakacağım
  • İlk olarak ben forumda yeni kurallar istiyorum hatta bunu Flara'yla konuştum fakat hala cevap geldi kurallar şunlar olacak silkroad char satılma kuralları varsa alınma kuralları nie yok yeni kural olarak bunlar getirilebilir stana kural var alana yok mesela kural olarak ben bir char almak istiyorum.
    Almak istediği charın özellikleri:
    Build:full str dagger rogue.
    Server:Zeus
    Lvl:60+
    Para:10m +
    Başka istekler:sp si baya bir olsun dagger in tüm atakları açık olsun up lanmış şekilde charın iyi bir guildi olsun v.s.
    Dediğimi inşallah anlamışsınızdır.
    Edit:üsteki arkadaş resmini çektim mesajının gitmene az kaldı 50 mesajcık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beta -- 23 Kasım 2007; 21:11:32 >
  • bizi aşar bu konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Hakan.

bizi aşar bu konu

aaha postçunun biri daha bitmeyecekler mi bunlar yafss konuyaa baaak senin yazdığına bak birbiriyle alakalı yazarsın(diğer yorumlarla) post kasıcı demeyiz ama belli daha yenisin de amacın şu an post kasmak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.