Şimdi Ara

DH SRO BÖLÜMÜNE MOD İSTİYORUZZZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya sabahtan beri veletin biri adamın anasına bacısına sövüyo.Bir tane mod yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_26762934/mpage_1/key_//tm.htm#26765063

• Yakında atanacaktı ama haber alamadım ben en son.
  • gınayta döndümü sro o yolda emin adımlarla ilerliyordu en son lag varmı hala lag vay be ne günlerim geçti sroda
  • niye yok
  • içinizden en çok takdir edilen beğenilen online vakti uzun olan bir üye forumdestek@donanimhber.com dan başvuru yapsın
    ben öyle yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BURSALENA

niye yok

Yıllarca illegal paylaşım yasakladıktan sonra donanımhaber yönetimi silkroad bölümüne bot reklamı aldı(bir çeşit illegal program,koxp).
    Tabiki bunun üzerine birçok üye itiraz etti sro bölümünün değerli yöneticileride bu reklamın kaldırılması için talepte bulundular ama dh yönetimi tükürdüğünü yalamadı ve botun artık çok fazla kişi tarafından kullanıldığı için yetkili kişilerce(!) paylaşımını serbest bıraktı.Güya bot artık yasak sayılmazmış çünkü çoğu oyuncu kullanıyormuş(düşünsenize bu korsan filmi herkes alıyor o artık korsan sayılmaz herkes öyle alıyor zaten demek gibi birşey).
    Tabiki bu büyük saçmalık yüzünden yıllarca orayı belli bir kalitede tutan sro bölüm yöneticileri görevlerinden istifa etti bu olaylardan sonra orası eskisi gibi güzel paylaşımların bilgi verici konuların olduğu bir yer yerine 5-9 yaş arası sro oyuncularının kendilerince takıldığı bir çeşit oyun bahçesine dönüştü.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 26 Eylül 2008; 23:09:44 >

• Sro'yu kaç yaşındaki kişiler oynuyo?8-13 istisnalar kaideyi bozmaz.Knight Online bölümü her zaman üsyün oldu ordan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hocam?

Sro'yu kaç yaşındaki kişiler oynuyo?8-13 istisnalar kaideyi bozmaz.Knight Online bölümü her zaman üsyün oldu ordan.

Kişisel kuyruk acılarımızı bu konuya taşıyıp sro-knight(veya gnayt) online(veya onlayn) tartışması başlatmayalım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

quote:

Orjinalden alıntı: BURSALENA

niye yok

Yıllarca illegal paylaşım yasakladıktan sonra donanımhaber yönetimi silkroad bölümüne bot reklamı aldı(bir çeşit illegal program,koxp).
    Tabiki bunun üzerine birçok üye itiraz etti sro bölümünün değerli yöneticileride bu reklamın kaldırılması için talepte bulundular ama dh yönetimi tükürdüğünü yalamadı ve botun artık çok fazla kişi tarafından kullanıldığı için yetkili kişilerce(!) paylaşımını serbest bıraktı.Güya bot artık yasak sayılmazmış çünkü çoğu oyuncu kullanıyormuş(düşünsenize bu korsan filmi herkes alıyor o artık korsan sayılmaz herkes öyle alıyor zaten demek gibi birşey).
    Tabiki bu büyük saçmalık yüzünden yıllarca orayı belli bir kalitede tutan sro bölüm yöneticileri görevlerinden istifa etti bu olaylardan sonra orası eskisi gibi güzel paylaşımların bilgi verici konuların olduğu bir yer yerine 5-9 yaş arası sro oyuncularının kendilerince takıldığı bir çeşit oyun bahçesine dönüştü.

edit:imla

Bi zamanlar bende oynuyodum ve bu konuda size katılıyorum sadece bot ile ilgili üye olanlar bile war

• Ben olabilirim tabi kabul ederlerse DH ekibi..
  • öyle bi bölümmü var ya forumda
  • Yönetici Seçim Oylaması'nda 1. olmuştum ve yaklaşık 3 senelik silkroad online deneyimim var ama hala yönetimden bir ses yok bekliyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Yönetici Seçim Oylaması'nda 1. olmuştum ve yaklaşık 3 senelik silkroad online deneyimim var ama hala yönetimden bir ses yok bekliyoruz..

Powerstorm yakında atayacağız demişti. Biri olsun artık sen, öteki farketmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Yönetici Seçim Oylaması'nda 1. olmuştum ve yaklaşık 3 senelik silkroad online deneyimim var ama hala yönetimden bir ses yok bekliyoruz..

Powerstorm yakında atayacağız demişti. Biri olsun artık sen, öteki farketmez...

Sonunda biri atanıcak.

• Hiç bi aklı başında insan SRO oynamıyorki.(Bölüm yetkilisi olacak aklı başında insan) atansın?=
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Hiç bi aklı başında insan SRO oynamıyorki.(Bölüm yetkilisi olacak aklı başında insan) atansın?=

Kendileri Forumun zekilerindendir..

DipNot:ßende Sro Oynamıyorum.Ama o oyunu oynayan insanlara saygısızlık yapma hakkına kimse sahip değildir.

• quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Hiç bi aklı başında insan SRO oynamıyorki.(Bölüm yetkilisi olacak aklı başında insan) atansın?=

Çok var merak etme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.