Şimdi Ara

**DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)** (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
1
Favori
78.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: natrix

giderek zayıflıyoruz acil post desteğizi isityoruz tamam
    sayımız 48e ddüştü tamam
    hemen gelin tamam
    gelirken ekmek sucuk felan geitirn tamam

Rakı, mangal ve rusları unuttun ehemm öhömm pardon...ama aile filtresi istiyorus yaaffff !! Tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuinFea -- 5 Kasım 2007; 21:45:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuinFea

quote:

sayımız 48e ddüştü tamam
    hemen gelin tamam

Rakı, mangal ve rusları unuttun ehemm öhömm pardon...ama aile filtresi istiyorus yaaffff !! Tamam

aile giltrei lol
    ama olsa süper olur tam bize göre bölün açılır ewet gerkeçtende dh yavaş yavaş gidici

• @fun fei
    Nightwish 1998 yılında kurulmuş Finlandiyalı bir gruptur , yaptıkları müziğe metal opera diyorlar kendileri , şimdiye kadar 5 albümleri çıktı , çıkardıkları her dvd ve single kendi ülkeleri başta olmak üzere birçok avrupa listesinde haftalarca ilk sıralarda yer aldı ; bu kadar ; bir de ricam var şöyle hayvan gibi alıntılar yapmayın ne olur

@celo
    hangi video 5 tane war orada bu arada benim üye olduğum sitelerde zaten lakabım Hentai Master gibi bişey zaten .

@intella
    beğendin değil mi Elfen lied diye yayınlandığı yıl bütün anime ödüllerini silip süpürmüş aşırı şiddet ve cinsellik içeren psikopat bir anime

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FuinFea

quote:

sayımız 48e ddüştü tamam
    hemen gelin tamam

aile giltrei lol
    ama olsa süper olur tam bize göre bölün açılır ewet gerkeçtende dh yavaş yavaş gidici

Agam neden yazdığın hiç bi kelime anlaşılmıyir Bak ağzım aşirete uygun katıılmak istiyorum !
    Abi aile filtresiz argo flan cinsel hususlar olan bi bölüm olsa

@mai_mai

Teşekkürler agam.. Işıldıyor ve parlıyorum bilgilendim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuinFea -- 5 Kasım 2007; 21:57:29 >

• @funfai mi öle bişe
    ben sana artık cekiçenin dayı oğlu dicem
    agam benim klavyem özel yapımdır ayrıca dünya çapında 10 kere bakamdan 36 sayfa yazı yazdım artık harflere bakmıom
    artık nereye rast gelirse
    yavaş yazıncada forumu kaçırıom geçen birisi ne acele ile yazıon arkada atlımı var demişti bende yok full str glavier var demişitm
    komik

• quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai
    @celo
    hangi video 5 tane war orada bu arada benim üye olduğum sitelerde zaten lakabım Hentai Master gibi bişey zaten .

benim icin gonderdigin vidyodan bahsediyorum
  • quote:

@funfai mi öle bişe
    ben sana artık cekiçenin dayı oğlu dicem
    agam benim klavyem özel yapımdır ayrıca dünya çapında 10 kere bakamdan 36 sayfa yazı yazdım artık harflere bakmıom
    artık nereye rast gelirse
    yavaş yazıncada forumu kaçırıom geçen birisi ne acele ile yazıon arkada atlımı var demişti bende yok full str glavier var demişitm
    komik

Nese ben kaçar bye

• 3 sene önce çekmiştim

**DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)**
  • @celo parça i wish i had angel - bayan solist tarja işte
    ahanda çok para harcadıkları video klibi kendi gözünle gör

• quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

3 sene önce çekmiştim

Olmaz 2 seneden fazla olan fotoları almıyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: Intella

quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

3 sene önce çekmiştim

Olmaz 2 seneden fazla olan fotoları almıyoruz

bu resmi uğur dündan abey görmesin şereffsizim forumu kapatır
    sebep son kullanma tarihi geçik resim

• @natrix
    quote:

titreme krizi geldi iliklerime kadar soğuttun beni daha fazla yaşamak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 5 Kasım 2007; 22:17:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

@natrix
    quote:

titreme krizi geldi iliklerime kadar soğuttun beni daha fazla yaşamak istemiyorum

aga haber verseydin haziranda fln derdim hiç olmassa biraz serinlerdin
    havada soğuk ii olmadı su bi+18 fıkra anlatamda ısın
    adamın biri.....
    höyttt saat daha 22:21
    erken daha 00:00 bekle

• ben geldim carsı pazar geziyordum cok dehset kıyafetler var

gene fatura kabaracak
  • Hoşgeldin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intella

Hoşgeldin

hb.

1914. mesajı atıyorum

2000. mesajımıza dayanmıs bulunmaktayız

2000. mesajın şerefine bu mesajı atan aradasıma ödül verecem
  • Keşke sadece buraya kişisel foto lar koyulsa yorum dahi yapılmasada herkesi kolayca tanıma imkanımız olsa görsel olarak yani

traşa gittim suan böyleyim. Uyurken böyleyim. Bu jöleli bu jölesiz halim, bu gece 2de bu öğleden sonra 3te gibi resimler koyulmasa, herkesin sadece 1-2 resmi olsa,
    o zaman DH aşireti olarak açtığınız konu özünde kalsa, konu dağılmasa, ne güzel olurdu

• @darkwell

zaten amacımız o herkez istedigi sekilde foto koymakta serbest

kimsenin yorum yapma hakkı yok Aşiret agası olaraktan etik davranıslardısına cıkan yorumların sahibinin en agır sekilde ceza alması için elimden geleni ardıma koymam (tipsiz,iğrenc,cirkin vb. yorumlar)

konu amacı tanımak sıkılınca sohbet etmek varsa derdiniz anlatın çare arayalım tavsiyede bulunalım vs.

ayrıca oaylasmak istediginiz konularda da herzaman serbestsiniz herhangi bi sıkıntı yok

sadece ortalıgı germeyin,duzen bozucu yorumlar yapmayın derdimiz o

edit:

badblood

pörsümüş(son kul. tar. geçmiş) resim koymak yasak

yenisini isterük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Anor~ -- 5 Kasım 2007; 23:06:21 >

• aslında demek istedigim tam anlaşılmadı bende site yönettim demek istedigim sadece biraz düzen olmasından yanaydı yani resimlere ayrı konu acip diğer sohbet içinde ayrı konu acılmasını tavsiye etmiştim diyelimki birisinin tipini merak ettin belki buraya resim koymuştur diye giriyorsun 64 sayfa var onu bulamazsın benimki sadece bi örnekti
  • YOK USTA BOYLE OLMUYACAK EN IYISI BU KONUYU ACAN DH AŞİRETİ FUN CLUP ACSIN HEPIMIZ UYE OLALIM VALLA BEN HEMEN GELIRIM GURBANEY
    BEN CIDDIYIM...

buda clup resmı olsun tabı begenırsenız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetzero -- 6 Kasım 2007; 9:26:13 >

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.