Şimdi Ara

DH Snowboard ve Kayak Topluluğu [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selam beyler & bayanlar konunun amacı kim nerede oturuyor ve kendi setleriniz hakkında varsa paylaşmak istediğiniz bilgiler.İsteyenler resim paylaşa bilir.

2010 Senesinde Torium avm deki snowparkta öğrendim o günden beri yavaş yavaş profesyonel olma yolunda ilerleyen bir snowboardcuyum.

2014 Şubat ayında uludağda az biraz takla denemeleri sırasında kaburgamı kırdım.Şuana kadar geçirdiğim en büyük sakatlığım budur.

İlk snowboardum Flow markadır ve tavsiye etmem Özelliklede Bağlamasını tavsiye etmem . Elimden geldiğince soruları cevaplamayada calışacağım ve bilgi birkimi olmuş olur.Şuanki setimden gayet memnunum tabiki hız ve bol kara uygun değildir snowbordum daha çok yer hareketleri için uygundur.

İstanbul - Beylikdüzü - Snowboard

Set Bilgilerim ;

Board : Capita Horrorscope '14
    Bağlama : Union Contact Pro '14
    Bot : ThirtyTwo Jp Walker Light '14
    Pantolon : Burton The Jeans Pants '14
    Ceket : DC Spectrum Sulphur Springs '14
    Gözlük : Dragon Apxs Team Spirit '14
    Çanta : Lib Tech Banana Boat Multico Print '14

Not : Bazı resimler eski setlerden.

DH Snowboard ve Kayak Topluluğu [SS'li] DH Snowboard ve Kayak Topluluğu [SS'li] DH Snowboard ve Kayak Topluluğu [SS'li] DH Snowboard ve Kayak Topluluğu [SS'li] DH Snowboard ve Kayak Topluluğu [SS'li] DH Snowboard ve Kayak Topluluğu [SS'li] DH Snowboard ve Kayak Topluluğu [SS'li] DH Snowboard ve Kayak Topluluğu [SS'li]

• Çok havalı spor lan.

Yeni nesil çok şanslı azizim benim en büyük sporum kola şişesine ortadan basıp okulun bahçesinde 4-4 maç yapmaktı.
  • Snowboard değil de kayak takımlarıyla kaymışlığım var 1 2 defa Kartalkaya'da. Zevklide sürekli yapmak zor be hocam
  • Poşetle kaysak olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 17 Nisan 2014; 8:08:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk dediğin posetle kayar tepsuyle kayar leğenle kayar. Bize boyle gavur aletleriyle kültürümüzden vazgecirneye calismayin!! Saka bir yana gercekten posetlelegenle kaymanin zevki bir baska bunlar sosyate isi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen kış alplerde kayak yapmayı öğrendim. Kendi setim yok sadece hobi olarak yapıyorum ve kiralıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

Turk dediğin posetle kayar tepsuyle kayar leğenle kayar. Bize boyle gavur aletleriyle kültürümüzden vazgecirneye calismayin!! Saka bir yana gercekten posetlelegenle kaymanin zevki bir baska bunlar sosyate isi

Uludağ, Kartalkaya, Palandöken gibi yerlere gittiğinde poşetle değil kızakla bile kaymana izin vermiyorlar İlk gidişimde kızak kiralamıştım 20 metrekare yer ayırmışlar kızak kullanalara geri kalan tüm bölge kayakçılarla snowboardçulara aitti. Kızakların olduğu yer çok kalabalık olduğundan kayakçıların olduğu yere dalıyorduk kızakla, tabi güvenlikten de sağlam bir azar yiyorduk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathDoctor

quote:

Turk dediğin posetle kayar tepsuyle kayar leğenle kayar. Bize boyle gavur aletleriyle kültürümüzden vazgecirneye calismayin!! Saka bir yana gercekten posetlelegenle kaymanin zevki bir baska bunlar sosyate isi

Uludağ, Kartalkaya, Palandöken gibi yerlere gittiğinde poşetle değil kızakla bile kaymana izin vermiyorlar İlk gidişimde kızak kiralamıştım 20 metrekare yer ayırmışlar kızak kullanalara geri kalan tüm bölge kayakçılarla snowboardçulara aitti. Kızakların olduğu yer çok kalabalık olduğundan kayakçıların olduğu yere dalıyorduk kızakla, tabi güvenlikten de sağlam bir azar yiyorduk

Gecen sene uludagda biri dalmisti boardu biri kizakciya vurmustu carpmisti ve gozumun onunde oldu cocugun sanirsan liftleri koptu boardcunun hem sizi. İcin sakat hem bizim icin :) valla bende hep izlerdim sonra inat ettim kiz arkadasim biliyordu ben bilmiyordum simdi ise profa yakinim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

Bende geçen kış alplerde kayak yapmayı öğrendim. Kendi setim yok sadece hobi olarak yapıyorum ve kiralıyorum

Allah insallah bizde nasip eder Alp daglarina gitmeyi en fazla banskoya gittim :) Turkiyedeki cogu yere gittim ilgaz,kartalkaya,uludag,erciyes,saklikent,palandoken,kartepe vb

• quote:

Orijinalden alıntı: persiarash

quote:

quote:

Gecen sene uludagda biri dalmisti boardu biri kizakciya vurmustu carpmisti ve gozumun onunde oldu cocugun sanirsan liftleri koptu boardcunun hem sizi. İcin sakat hem bizim icin :) valla bende hep izlerdim sonra inat ettim kiz arkadasim biliyordu ben bilmiyordum simdi ise profa yakinim :)

Ben de o manzarayı gördükten sonra bir daha kızak kiralmadım, kayak takımı kiraladım hep Abi eyvallah kızakçılar başka yerlere geçmesin eyvallah ama mıç kadar yer vermişler, 100 120 kişi kızakla kaymaya çalışıyo, kaydığıda 5 metre falan. Sokak arasında kaymak daha iyi en azından buz falan oluşuyor bir şekilde kayabiliyorsun, burada o da yok makina geliyor hop düzeltiyor 5 dakikada bir.

• quote:

Snowboard değil de kayak takımlarıyla kaymışlığım var 1 2 defa Kartalkaya'da. Zevklide sürekli yapmak zor be hocam

Valla turlarla uygun oluyor hocam skipass dahil yemek dahil yol takimlar dahil 120 tl turlar oluyor. Bi arkadasinla biyerde bisiler yesen icsen 150 tutio bence gidilebilir birakma devam et boarda gec daha fazla gitmek istersin

• Bi kaymak nasip olmadı bee üniversitede veya ondan sonra kayarım umarım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de o manzarayı gördükten sonra bir daha kızak kiralmadım, kayak takımı kiraladım hep Abi eyvallah kızakçılar başka yerlere geçmesin eyvallah ama mıç kadar yer vermişler, 100 120 kişi kızakla kaymaya çalışıyo, kaydığıda 5 metre falan. Sokak arasında kaymak daha iyi en azından buz falan oluşuyor bir şekilde kayabiliyorsun, burada o da yok makina geliyor hop düzeltiyor 5 dakikada bir.

Sende haklisin ama uzun bi mesafe verseler coluk cocuk bayan kayanlar var fazla hizlanir diye kucuk :) birde daha cok kayak ve snowboarda yonlendirmek icin :)

• hiç bilgim yok hiç kaymadım sadece adını duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 17 Nisan 2014; 18:09:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

Bi kaymak nasip olmadı bee üniversitede veya ondan sonra kayarım umarım

Universitedeyken git bence whitefest veya winterfestle hem odalar uygun 4 ece 5 gun suriyor hem konserler hemde 10.000 universiteli ben ilk oyle gittim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

Bi kaymak nasip olmadı bee üniversitede veya ondan sonra kayarım umarım

Universitedeyken git bence whitefest veya winterfestle hem odalar uygun 4 ece 5 gun suriyor hem konserler hemde 10.000 universiteli ben ilk oyle gittim

Yeni duydum öyle birşeyi eğer fırsat gecerse giderim o zaman çok havalı bişey yav gözlükler filan

• valla üniversiteye gidince bende düşünüyorum :) Allahın izniyle deniyeceğim bunu ... :)
  • Çok hoş bir sporda bizim buralara kar yağmıyor . Yağsa bile en fazla 2 saat sonra merhaba Güneş .
  • Arkadaşlar aranızda Erciyesideki parkurları bilen varmı?

• Bende kayak ka başlamıştım ama son 2 gündür snowboard yapıyorum baya zevkli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.