Şimdi Ara

Dh repliğini kullanan güzel kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Minibüste arkadaşla konuşuyoruz, reco saçmalamaya başladı iyice bu güzel kız da "sakin ol şampiyon ahaha :))))" dedi, ulan acayip garip oldum ya. Bademciğine tekme atıp müsait bir yerde aşağı attım kızı. [Son cümle haricinde csb değildir.

• İlk cümle hariç CSB değidlir diyecektin.
  • Benim arkadaşım da ağzına kürekle vururum diyor fakat DH ne bilmiyor herif.
  • فان الأصدقاء الكلام، وهذه الفتاة الجميلة التي الهذيان تماما ريكو "الهدوء بطل ahaha :)))) وقال:" أنا سخيف غريب أو غريبة. أنا ألقى عليها في المكان الذي يوجد فيه فتاة فمك الركل. [الجملة الأخيرة هي ديوان الخدمة المدنية استثناء.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lachesis<3

فان الأصدقاء الكلام، وهذه الفتاة الجميلة التي الهذيان تماما ريكو "الهدوء بطل ahaha :)))) وقال:" أنا سخيف غريب أو غريبة. أنا ألقى عليها في المكان الذي يوجد فيه فتاة فمك الركل. [الجملة الأخيرة هي ديوان الخدمة المدنية استثناء.

Daha da blok falan açmıyorum ya
  • quote:

فان الأصدقاء الكلام، وهذه الفتاة الجميلة التي الهذيان تماما ريكو "الهدوء بطل ahaha :)))) وقال:" أنا سخيف غريب أو غريبة. أنا ألقى عليها في المكان الذي يوجد فيه فتاة فمك الركل. [الجملة الأخيرة هي ديوان الخدمة المدنية استثناء.

Hayır lezbiyen değilmiş kız
  • Sakin ol şampiyon buranın repliği değil inci sözlükten çıkma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Daha da blok falan açmıyorum ya

hll knk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.