Şimdi Ara

DH Premium Nedir ve Avantajları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• feyk gelmiş
  • Geldim.

DH Premium sayesinde özel +18 başlığına girebilir, kızlarla konuşabilirsiniz. Konu Dışı bölümünde atılan mesajların 2 kat sayılması, daha bir sürü gizli özel bölümler Adminler ile özel muhabbetler, toplantılar, yemekler vs.

DH Gold Premium aylık 100 £. Taklitlerden sakınınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 14 Haziran 2013; 0:53:46 >
  • Admin sana açıklama yapmaz dikkat etmedin mi mesaj sayın hala aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

feyk gelmiş

Merhaba

başka arkadaşlar da feyk dedi ama değilim. Eskiden bir hesabım vardı ama ona ulaşamadım ve sadece 2-3 gündür konu dışı bölümüne bakıyorum. 35 dakika önce yeniden üye olmaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolotof Mokteyli

quote:

feyk gelmiş

Merhaba

başka arkadaşlar da feyk dedi ama değilim. Eskiden bir hesabım vardı ama ona ulaşamadım ve sadece 2-3 gündür konu dışı bölümüne bakıyorum. 35 dakika önce yeniden üye olmaya karar verdim.

tamam ama nickin yanlış yazılmış
  • git araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kolotof Mokteyli

quote:

feyk gelmiş

Merhaba

tamam ama nickin yanlış yazılmış

Bazı üyelerin böyle harflerinin yeri değiştirilmiş nickler kullandığını gördüm, ondan böyle yapmıştım
  • DH Premium'un özellikleri saymakla bitmez. Haziran ayına özel, Adriana Lima ile Miami'de buluşma fırsatı var. Detaylar için gun 'a özel mesaj gönderebilirsin.
  • Ayrıca üyelerden de alabilirsin.Örneğin ben 4 aylık - 375 £'a satıyorum.PM atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

DH Premium'un özellikleri saymakla bitmez. Haziran ayına özel, Adriana Lima ile Miami'de buluşma fırsatı var. Detaylar için gun 'a özel mesaj gönderebilirsin.

Yuh
  • Dh Premium Ayrıcalıktıren Güzel yanı ise +18 konuları var [ premium'a özel ] onlara girebiliyosun.Bide forumda istediğin kadar sövüyosun hiçbişey olmuyo ne ban nede uyarı.İstersen gel vereyim Depo Arkası PM
  • Foruma yeni geldiğin belli , aslında premium diye birsey yok yeni geldigin icin seninle dalga geciyorlar daha öğreneceğin çok şey var mesela mavi zontak istersen bana ulaşabilirsin

not: kirmizisida geldi beyler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır bi gün bu premium olayı gerçek olacak o zaman görücem ben bu sallayanları
  • Yukardaki arkadaşlarında dediği gibi +18 konu açabiliyosun ve küfür serbest ve 1 günlük deneme amaçli ücretsiz veriyolar ben admine demin pm attım seni 1 günlük premium yaptı bügün saat 24:00 a kadar istedğin kadar +18 konu açabilir ve küfür edebilirsin
  • bi bitmediniz aq
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.