Şimdi Ara

DH PC Modifikasyon-Modding Club (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
523
Cevap
3
Favori
59.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet burayı renklendirsek fena olmaz. Bulduğumuz ilginç modları ya da kendi yaptıklarımızı paylaşabiliriz, yararlı bilgiler de dahil olmak üzere. Güzel bir paylaşım ortamı yarattık yaw
  • ya topice limon sıkmak istemem ama yapmak istediginiz hersey forumda mevcut kasa resimleri tavsiyeler öneriler vs gibi zaten forumda bunlar için farklı gruplarar acıldı madem böle bi klup kuruldu orjinal, olmayan bişi yapılmalı yanlısmıyım
  • Benide ekleyin kulube imzayı ekledim hatta subat tatilide ilk moduma baslıorum (yasım biraz kucuk ve aılemden dolayı mod yapamamıstım.ama artık yapçaM)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaLKeN

Benide ekleyin kulube imzayı ekledim hatta subat tatilide ilk moduma baslıorum (yasım biraz kucuk ve aılemden dolayı mod yapamamıstım.ama artık yapçaM)

ailen neden izin vermiyodu acaba mod yapmana
  • ya dersler yuzunden oks den yeni cıktımda ztn doru durust pc yi actirtmadilar bile
  • arkadaşlar bence de isimlerimizin yanında kasalarımızın da resmi olsa ve projesi varsa linkini atsak fena olmaz.
  • ModDOctor benide eklesene kulube
  • Her yere bir mage lazımdır deeğil mi benide eklemeyi unutma
  • bende aranıza katıldım eyer kabul ederseniz
  • Konuya ßak Konu Dışına Gelmiş
  • Benide Ekleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peçito

Konuya ßak Konu Dışına Gelmiş

Ne kadar önemsedikleri ortada!!!
  • ModDoctor benide eklesene klub e imzayı koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falken -- 4 Ağustos 2007; 13:18:32 >
  • ekledim. bu arada uzun süre yoktum. beklettiğim arkadaşlardan özür dilerim. üye kayıtlarına devam, mod bölümünde aktif dostlarımıza inanılmaz sürprizleri var DH yönetiminin. Modları hızlandırmanın zamanı geldi...
  • ben nasıl üye olabilirim imzama ekledim bir sakıncası olur mu
  • benide ekleyin lütfen ankaralılar olarak
  • BU MODCUYUDA UNUTMAYIN
  • e hadi modları görelim
  • yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.