Şimdi Ara

DH Özel: Gigabyte 790FX-DQ6 detayları ile mercek altında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
15.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ama soz konusu muadili kartlar her cıkan boardın bu yuzden asus boardını ovduk.
    ılk rev. sorunlu olur diye bir genellemeye gıtmek yanlıs olur cunku.
    Adama demezlermi kardesım sen bu boardı hıc test etnedinmi. orda ne ıs yapıyorsun demezlermi.
    Asus wifi gigabyte ın bu boardına gore cok onde oldugu ıcın ve daha ucuz oldugu hatta daha sorunsuz oldugu
    ıcın one cıkmıstır.

Onun kotu yanları yokmu var tabı.
    Mesela anakrtın uzerınde 3 kg bakır var.
    anakartın bozulsa ver hurdacıya 30 lirasını gerı al.

AGRESİF TURK
  • sizin ram sorununuz 1066 diye çıkarılıp esasında 1066 a oc ile çıkan ram lerden kaynaklanıyor.bazı anakartlar bunu kendi ayarlayabiliyor.aynı sorun kingston un hyper-x 800 mhz ramlerinde olmuştu.800 mhz lik ram aslında 667 lik idi.sizinkide aynen öyle gibime geliyor.asus anakartta nasıl 1066 olarak çalıştı diyorsanız iş te bunu her anakart ayarlayamıyor yada qvl listesindeki ram leri almadıysanız ondan da olabilir.bence anakartlarda sorun yok.

o siteye member olmak ıse ucretlı!
    anakarta tonla para ver sorun cıkarsın gotur getır taksı parası ver.
    siteye uye ol para ver.

ben yapamadım ısın ozu bu sen devam et arkadasım bu konudakı son postum.
    dicek birsey yok.

AGRESİF TURK
  • ileriki zamanlarda düzelir.düzelmezse zaten gerekeni yaparlar
  • arkadaşlar bu board ı tr ye ilk geldiği zaman almıştım suana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım işlemcimi 1,9 ghz den 3,0 a oc ettim stabil ve günlük olarak bu frekansta kullanıyorum işlemcim kasanın ısı sensörüne göre yük altında 35 dereceyi geçmiyo daha ne olsun
    Ryzen 5800x3D - MSI X570 - Zotac RTX 4080 - Gigabyte M34WQ - 32gb 4000mhz - Creative Sound BlasterX G6 - Samsung Evo SSD - Xigmatek 850w - Corsair Full Tower Graphite - NZXT Kraken X72 - Asus Flare II Animate - Asus Gladius II Core
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastery

bu msgı yazmıssın daha once bende sana cp olarak gigabyteın kendısının attıgı bır maılı gostermısım adam kendısı zaten sorun var dıyor.
    cıkardıgı bıos surumlerıyle ıdare etmenızı ve verdıgı lınkten destek almamızı ıstıyor.

o siteye member olmak ıse ucretlı!
    anakarta tonla para ver sorun cıkarsın gotur getır taksı parası ver.
    siteye uye ol para ver.

ben yapamadım ısın ozu bu sen devam et arkadasım bu konudakı son postum.
    dicek birsey yok.

Sorun var demiyor ordaki gigabyte'in mesajta .. Sizin anlatıklarınız dahilinde yonlendirme yapmıs.. Sorununuz dahilinde burayada göz atabilirsiniz diye

• hayır benım sorunum dogrultusunda yonlendırme yapmadı amdnın bana attıgı maılı onlara forward ettim bu yuzden bu cvbı aldım.

Belleklerın kullandıgı power mıktarını olcmemı ıstıyor cunku ama sıteye para vermeden uye olamıyorsun ve testı yapamıyorsun.

arkadasın bırıde 1.9 ıslemcımı 3.0 overclock ettım anakart gostergelerıne gore sıstemım 35 c gecmıyor stabıl fılan demis zaten phenom 2300den balıyor arkadasım 1.9luk cpu hıc duymadım kulaktan dolma bılgılerle yalan yanlıs seyler yazmayın neymıs o 1.9luk ıslemcı bı solede bızde ogrenelım.

adını verırsen bızde phenomdan vazgecer onu alırız.
    birde everestle bak ıstersen yada baska bır programla.
    bu arada accountu verıyorum ıngılızcesı olan gigabyte tech spport servıceten metnın tamamını okuyabılır.

account:master_ozan@hotmail.com

buyur bakalım oylemı demıs!!!

AGRESİF TURK
  • kardeş bir görüşebilirmiyiz sana msn verim ben alım anakartını hakan-jak-1983@hotmail.com
    ''Ben ve milletim Tanri'nin kirbaciyiz, Tanri yoldan çikan milletleri cezalandirmak için bizi gönderir"
    http://www.youtube.com/watch?v=Lq_yVwxRKsM

AGRESİF TURK
  • Konu açılalı baya olmuş ben yinede aklında soru işareti kalanlara şunu şöyleyim bu anakart fabrikadan özürlü olarak çıkmıştır garantiye kendi elimle teslim etim incelediler baktılar sorunlu olduğunu kendi gözleriyle gördüler fabrikaya gidecek dediler ve sözde fabrikaya gönderdiklerini anakarta hiç bir sorun olmadığını belirterek kargoyla geri eve postaladılar her insan hata yapabilir gigabyte firması bu anakartı piyasaya sürmekle hata yapmıştır sabit disk üreticisi Seagate'in bazı sabit disklerinde nasıl hata çıktıysa gigabeyte firmasının bu anakartında da hata vardır bu gigabyte firmasının çıkarmış olduğu tüm kartlarında hata var demek değildir ben hala gigabyte ve asus anakartan başka marka kullanmıyorum seagate çok sevdigim bir marka idi ama maalesef artık sabit disk tercihimi başka bir firmadan yana kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.