ben corolla derim beklemedik anlarda beklenmedik ivmeleniyor sanki gizli beygirler var gibi bir anda bunu broşürlerde internette felan göremesziniz ama kullanan bilir tsı felan aynada kaybolur bunu tecrübe etmen gerek tabi
Son birkaç ayın bombası budur.
Bu caponlar ne adammış beygirleri gizlemişler. Motor hacmini de gizleyebiliyorlar mı merak ettim şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: Duratorq
quote:
Orijinalden alıntı: barisozyurt
Gizli beygirler unutulmaz .
quote:
ben corolla derim beklemedik anlarda beklenmedik ivmeleniyor sanki gizli beygirler var gibi bir anda bunu broşürlerde internette felan göremesziniz ama kullanan bilir tsı felan aynada kaybolur bunu tecrübe etmen gerek tabi
Son birkaç ayın bombası budur.
buda yeni geldi taze
quote:
Orijinalden alıntı: IGDIRLI1977 Arkadaslar ben 1996 yilinda otobus muavinligi yaptim sehirler arasi igdirli truzimde 0403 ler de bir ozellik vardirki bazi arkadaslar bunu bilmez 100 km hiz sinirini astiginiz zaman eger kontak anahtarini kapatip tekrar acarsaniz otobus tabiri caiz roketleme sistemine geciyorki samimi soyluyorum ki normal bir vasita 180 km hizla bile yetismesi mumkun degil cunki otobuslerin teker ebatinida hesaba katin yani kucuk bir cocukla yetiskin bir insanin adimlari gibi yani anliyacaginiz dogru
bunu da kaldırın tozlu raflara
quote:
Orijinalden alıntı:
Bizde de GLI 1.6 vardı 65.000 km boyunca bakıma sokmadık(yaklaşık 2,5 sene) sonra yağını değiştirmeye gittik yağ nerdeyse orjinal halinde gibiydi ama yine de değiştirdik,otobanda 245 gördük fotoğraflarını bulmaya çalışayım
quote:
Orijinalden alıntı: impress
bunu da kaldırın tozlu raflara
quote:
Orijinalden alıntı:
Bizde de GLI 1.6 vardı 65.000 km boyunca bakıma sokmadık(yaklaşık 2,5 sene) sonra yağını değiştirmeye gittik yağ nerdeyse orjinal halinde gibiydi ama yine de değiştirdik,otobanda 245 gördük fotoğraflarını bulmaya çalışayım
Yuhh yani...Ne diyor bu arkadaş yahu amma sallamış.
Gizli beygir Forever
quote:
Orijinalden alıntı: barisozyurt
Gizli beygirler unutulmaz .
quote:
Unutmak imkansız.
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik
"Takla atan (ya da duvarı delen, emin değilim) Chery Tiggo gördüm, çok az hasar vardı."
Çok çılgın bir Chery kullanıcısı...
Chery takla almış bir şey olmamış.
Yağına suyuna bak, arkana bakma. Gene benzine zam, benzin 4 lira oldu yuh. Efsane kasa korolla bu , 2009 modellen sağlamdır, ikinci eli çok iyidir, 18 bin lira yapar. 40 kuruş yakıyor, arabayı yakacam. Şunu kurul olarak söyleme litre olarak söyle.
quote:
gittik 53 e 170 hp jetta aldık. yıl 2009 aralık 0 km 520d alacak araba bütçesi var(allah olmayanlarada nasip etsin) ama jettaya devam. çünkü ben sürdüğüm arabada performans arıyorum. 520d benim aracımdan hızlı değil. type r almayıda düşünmüştük o dönem. 2.0 200hp. ama manuel olunca oda sarmadı. yani ARAÇ=PRESTİJ demek bana aşırı mantıklı gelmiyor artık.
daha ne diyeyim
quote:
Orijinalden alıntı: kaya5789
Bir de Honda'cı bir arkadşın sorusu var ama otm genelde sorulup sorulmadıgına emin değilim:
Yok böyle bir şey ya! Gece gece gülmekten öldüm...
Gizli beygirleri unutmayalım
Fransız dan uzak dur benim aklıma ilk gelen.
kime yaklaşacaksak olaylara hep böyle fransız kalınıyor sonra
Alman birası içeceğime Fransız şarabı içerim.
vs. vs. vs.
Colt tavsiye ederim. Hayırlı günler.
quote:
Orijinalden alıntı: sert_hard
ülkemizdeki yolları ve trafik durumunu düşünürsen zaten ESP'yi yeterli seviyede kullanabileceğin ortam da yok.
ne demek istedi acaba, sunroof falan mı sanıyor acep esp yi
quote:
Orijinalden alıntı: ESES li
Cihazı söktüğüm zaman 100 km de ortalama 13 lt yakan kartal cihaz takılınca 9,5 litreye düşüyordu. Kaç defa denedik.
yakıt tasarruf sistemi satan/pazarlayan veya komisyoncu bir arkadaşın tarihe geçen tespiti
quote:
Orijinalden alıntı: _tatar_
quote:
Orijinalden alıntı: kaya5789
Bir de Honda'cı bir arkadşın sorusu var ama otm genelde sorulup sorulmadıgına emin değilim:
çatlayacam birazdan
Gerçekten çok iyi!
hata ss'ine bittim ya
onun dışında ne efsaneler varmış
quote:
Orijinalden alıntı: supremum
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
Bu Behlül'ün tokatlanma anı mı?
Ben genelde yanımdan S 600 Long veya 760iL uçup geçtiğinde ama artık ve bundan sonra S 63 AMG zııpp diye fırladıktan sonra bu şekilde bağırıp çağırıyorum (direksiyona vurma hareketi harsiç tabi...).
quote:
Orijinalden alıntı: _opeth behlül tokatlandıktan sonra