Şimdi Ara

DH Otel İnceleme Veri Tabanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
32
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2024 Temmuz ayına kadar olan bütün incelemeleri ekledim, devam ediyorum  

• güzel. Bende Limak Arcadia da kaldım; genel anlamda yeme-içme-animasyon-vakit geçirecek aktivite-havuzlar hepsi iyiydi.

Ama çok sıcak iklim-gecede sıcak.

Çocuklu aileler için gayet iyi bir seçenek.

karşılaması iyiydi; çıkışta istediğiniz kadar yeme içmeden yararlanabilrisiniz dendi;ve öğlen yemekten sonra çayı kahveyi içip yola koyulduk.

ayrıca 2 çocuk ücretsiz.

Birde yeme içmede çeşit bol; lezzetleri iyi ama kuyruk olayı çok fazla;hele ızgara vs.. lerde ciddi kuyruk oluşabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 24 Ekim 2024; 15:35:16 >
  • Selamlar hocam, bende emeğinize teşekkür etmek istedim. Resmen kısayol gibi olmuş, devamı gelip yeni tesisler eklenirse mükemmel olur. Nacizane tek bir önerim belki tesislerin sıralaması alfabetik olursa herkes aradığını daha da rahat bulabilir. Benimde geçtiğimiz yaz Voyage Sorgun deneyimim olmuştu, belki gideceklere fikir vermesi açısından yorumumu buradan da aktarayım..

Tüm olumlu yorumlar buranın ne kadar güzel bir yer olduğunu, her yönünün anlatılmaz yaşanılması gerektiğini söylüyor. Biz de bu güzel otel de 16-21 Eylül arası konakladık, herşeyden çok memnun kaldık. Tüm personelin samimi ve güleryüzü ön plana çıkıyor. Özellikle bardaki ve garson arkadaşlar hepsi birbirinden ilgili, temiz çocuklardı. Ben Buzuki deki Halil beyin çalışmasına hayran kaldım, kendisine de ayrıca teşekkür etmiştim. Bu vesileyle bu otelde bulunacaksanız muhakkak Buzuki alacarte uğramadan gitmeyin. Otelin doğanın içinde olmasını, özellikle plaj ile havuzların arasında geniş çim alanı çok sevdik. Yeme içme konusu tek kelime ile benim nezdimde kusursuzdu. En başa kesinlikle Cusine 24 yazarım. Nerede ne yiyeceğini şaşırıyor insan. Gün içinde birçok yerde yemek yeme imkanı mevcut. Şezlongundan bile hiç ayrılmadan qr kodla telefondan birçok seçenek ayağınıza geliyor. Olumsuz olarak denizi söyleyebilirim, bunda da otelin bir olumsuzluğu denilemez. Bir de doğası gereği bungalov odalar özellikle düz ayak girişli olanlar çocuklu aileler için çok iyi fakat işte doğa içinde olduğundan her ne kadar ilaçlamış olsalarda böcek sorunu yaşadık. Bunu göz önünde bulundurarak otelden bir oda önceden talep edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• secoo120 kullanıcısına yanıt

Merhabalar hocam, ilk başlarda çok inceleme yokken rahat bulunabiliyordu ama sayfalara baktıkça inceleme çıktı ekledikçe de çoğaldı. O yüzden bulmak zorlaşıyor. Tarih sırasına göre sıralamıştım ama onu isim sırasına göre değiştirmek daha faydalı olacak dediğiniz gibi. Bu aralar çok yoğunum, boşluğa çıktığım zaman listeyi değiştireceğim ve yeni eklemeler yapmayı planlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.