Şimdi Ara

DH Ödüllü CS Lig // ŞAMPİYON -BST- (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
0
Favori
27.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Th€King

Ümit Abi, ben MSN'den söyleyeceğimi söyledim. Bu konu uzar, ve daha üst kişilere iletilir.

Tehdit değil, uyarı.

Orjinalden alıntı: FoxitcL

gravewormz - VsLT Maçı ile ilgili bir açıklama

Lig denemeleri için HLTV Programı Modifiye Edilmişti Fakat Düzeltmeyi unutunca hatalı olarak kalmış demo çekimleri çalışmıyor 500 kb boyutu geçmiyor yani Demo denemez derecede nitelikler içeriyor
    Bunun üstüne takımların ss lerinde sorun var gravewormz'un 3 ssi geçersiz VsLT 3 ss Geçersiz
    gravewormz takımından maçın tekrarı için sorun çıkarmamalarını rica ediyorum.
    Ayrıca maçta hiç bir takım say atamicak bunuda garantiliyoruz nick ' e küfür içerikli yazı yazılırsa müdahale edilir
    Sonuç olarak Maçın Tekrarı Yapılacak gravewormz Tekrar Yener Maçı Olayı Kapatır Bu kadar basit

Rahatsızlıktan Dolayı Her 2 Takımdanda Özür Dilerim

Ss'de sorun var derken ? Nesi varmış ss'lerin ? Dün maçta neden yapılmadı bu müdaheleler ? Tekrar çıkıp 30 el boyunca kasmak bu kadar basit mi ?Hakem maçı bile izlemiyordu nerdeyse. Küfür etmeye başladılar msn'den çağırdım . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR4NC3 -- 30 Mart 2009; 9:07:00 >

• hakem bendim küfürlere sürekli kaptanları uyararak mudahale ettim siz bunları görmediniz ön yargıda bulunmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxitcL -- 30 Mart 2009; 21:35:03 >
  • GZN , Prost .... Bu iki adamdan herşey beklenir. Böyle bir çirkef böyle bir vesveseci adamlar ben görmedim arkadaş... Küfürbaz adamlar burda talim terbiye nutuku atarlar ama pubta micden küfürün bini bir para. Valla bir şekilde hizaya gelecekler , ne demişler Ya herro ya merro ( Bu lafı hatırlatıcam size aklınıza yazın... ) arkadaş...

• Buyrun beyler bozuk denilen SS'Lerimiz. Bir de siz bakın . Maç tekrarına gerek var mı diye ?

• quote:

Orjinalden alıntı: FoxitcL
    En Son ssleri tekrar alın dedim kimse tekrar almamış 2 takımda uymamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxitcL -- 30 Mart 2009; 21:32:12 >
  • DiabloXT, işin peşini bırakmayacağımı ve uzatacağımı söylemiştim. Çalışmalarıma devam ediyorum. Ayrıca, ŞakaAltıGerçek'in 3 uyarı puanı aldığında, bu puanların sebebini de öğrendim : " Yöneticiye MSN YOLUYLA edilen hakaret ve küfürler. " Buna da deyineceğim kurucular ile konuşmamda

DiabloXT, işin peşini bırakmayacağımı ve uzatacağımı söylemiştim. Çalışmalarıma devam ediyorum. Ayrıca, ŞakaAltıGerçek'in 3 uyarı puanı aldığında, bu puanların sebebini de öğrendim : " Yöneticiye MSN YOLUYLA edilen hakaret ve küfürler. " Buna da deyineceğim kurucular ile konuşmamda

Çocukluğuna veriyorum sana cevap verilmez istediğin yere git ve kurallara aykırı iş yapıldığına dair kanıt bulmaya çalış

• quote:

DiabloXT, işin peşini bırakmayacağımı ve uzatacağımı söylemiştim. Çalışmalarıma devam ediyorum. Ayrıca, ŞakaAltıGerçek'in 3 uyarı puanı aldığında, bu puanların sebebini de öğrendim : " Yöneticiye MSN YOLUYLA edilen hakaret ve küfürler. " Buna da deyineceğim kurucular ile konuşmamda

Sizden önce dün gece ben forum yönetimiyle görüştüm merak etmeyin. Herşeyi de anlattım.
    Olayı biraz daha abartırsanız sizin bu bölümdeki sonunuz olabilir.

Şakaaltıgerçek'in ceza sebebi, bana forumda ettiği üstü kapalı küfürdür. Uyarı puan sebebi yanlış anlaşılmış veya yanlış yazılmış olsa gerek.
    Ayrıca, 3 uyarı puanı almadı, direkt 4 gün uzaklaştırıldı.

• quote:

bak şimdi neee hallerdeyim. sev sev beni deliler gibiii

Sen istediğin yere git çık dağa çık gökdelene çık kime gidersen git istediğin kadar çalış forumdaki birsürü üyeden 1 tanesi için inanki uraşmıyorlar ayrıca
    Ümit abi zaten yani en doğrusunu yapar bende kefilim ona kime gidersen git sonuç değişmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorshalach -- 31 Mart 2009; 0:20:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Sizden önce dün gece ben forum yönetimiyle görüştüm merak etmeyin. Herşeyi de anlattım.
    Olayı biraz daha abartırsanız sizin bu bölümdeki sonunuz olabilir.

Şakaaltıgerçek'in ceza sebebi, bana forumda ettiği üstü kapalı küfürdür. Uyarı puan sebebi yanlış anlaşılmış veya yanlış yazılmış olsa gerek.
    Ayrıca, 3 uyarı puanı almadı, direkt 4 gün uzaklaştırıldı.

Ümit abi küfüre bu kadar karşısın . Peki anladım fakat bize maçta ana avrat ölü diri gittiler. Ölmüş dedemin arkasından küfür ettiler. Peki o zaman maçın hakemi nerdeydi ? Neden hiç bir müdahalede bulunulmadı ? Ben hayatımda bu kadar küfür yemedim . Sadece ve sadece saygımdan aldığım terbiyeden dolayı sustum . Tek merak ettiğim biz küfür yerken Hakem'in naptığıdır ?

@ Foxit
    Maçtan sonra SS alın dediğini hatırlamıyorum . Ne garip VsLt takımından başka kimse de hatırlamıyor ? Madem onlar hatırlıyorlar aldıkları ss'leri göstersinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR4NC3 -- 31 Mart 2009; 12:47:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: d!LeKcHE!

quote:

Sen istediğin yere git çık dağa çık gökdelene çık kime gidersen git istediğin kadar çalış forumdaki birsürü üyeden 1 tanesi için inanki uraşmıyorlar ayrıca
    Ümit abi zaten yani en doğrusunu yapar bende kefilim ona kime gidersen git sonuç değişmeyecek.

Gözen abi babam ol

-Abi bana nick bulsana
    -Abi kira yazayım mı ?

-Erdem abi seni gördüm psikolojim bozuldu.
    -Offf nasıl awp kullanıyor şevkim kaçtı valla.

Yalakalık dalında KİNG'sin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZincirlemeKüfürTamlaması -- 31 Mart 2009; 17:25:33 >

• TR4NC3 Yeter Artık Küfürlere Müdahale Ettim Maçta Sürekli oyundaydım bir derdin varsa pm'den söyle küfürleri nasıl susturmayı düşünüyorsun. Senin Kaptanınla karşı takımın kaptanına sürekli uyarılarda bulundum senin bunları görme şansın yok zaten senin görmenede gerek yok. bilmeden atıp tutma! Şikayetin vs Varsa Özel Mesaj veya MSN ' den ilet

Maçtan Sonra SS alın Demedik Zaten Ayrıca 2 Takımda Anlamamış burda bir suçlama yapmadım. biraz daha dikkatli oku birşeyler anlamaya çalış yazılanlardan bundan sonrada SS Davasına açıklık getirmeye gerek yok anlatsamda anlamıyorsun çünkü sadece atıp tutmaktan başka birşey yapmıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxitcL -- 31 Mart 2009; 17:26:09 >

Orjinalden alıntı: TR4NC3

Ümit abi küfüre bu kadar karşısın . Peki anladım fakat bize maçta ana avrat ölü diri gittiler. Ölmüş dedemin arkasından küfür ettiler. Peki o zaman maçın hakemi nerdeydi ? Neden hiç bir müdahalede bulunulmadı ? Ben hayatımda bu kadar küfür yemedim . Sadece ve sadece saygımdan aldığım terbiyeden dolayı sustum . Tek merak ettiğim biz küfür yerken Hakem'in naptığıdır ?

@ Foxit
    Maçtan sonra SS alın dediğini hatırlamıyorum . Ne garip VsLt takımından başka kimse de hatırlamıyor ? Madem onlar hatırlıyorlar aldıkları ss'leri göstersinler.

Ben o maçta yoktum. Yetişemedim, son 3 ele girebildim ancak. Küfür olaylarını duydum, zaten hiç de onaylamadım, ama benim olduğumda yapılmış birşey değil. Ben varken hiçbir takım açık açık küfür edemez.

Arkadaşlar zaten gereken uyarıyı özel olarak yapmış. Ben de söyledim zaten doğru olmadığını. Tekrarı olacağını zannetmiyorum.

Ama takım içi konuşma küfürlerine karışmıyoruz bunu da belirteyim.

Düzenleme : 4. Hafta fixtürü eklenmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orjinalden alıntı: TR4NC3

@ Foxit

Ben o maçta yoktum. Yetişemedim, son 3 ele girebildim ancak. Küfür olaylarını duydum, zaten hiç de onaylamadım, ama benim olduğumda yapılmış birşey değil. Ben varken hiçbir takım açık açık küfür edemez.

Arkadaşlar zaten gereken uyarıyı özel olarak yapmış. Ben de söyledim zaten doğru olmadığını. Tekrarı olacağını zannetmiyorum.

Ama takım içi konuşma küfürlerine karışmıyoruz bunu da belirteyim.

Düzenleme : 4. Hafta fixtürü eklenmiştir.

Peki Ümit abi . İlgin için sağol . Senin yaptığın hakemlikten şüphem yok zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: d!LeKcHE!

quote:

Vay, King " Kira " konuştu.

• [ST] - CsK maçı zevkli olacağa benziyor. Hele ki CsK' yı nuke' de gördükten sonra.
  • Kaç yaşında insanlarsınız düzeni kendiniz sağlayamadığınız için hakemler var onlarında yaptıklarına laf ediyorsunuz bide burda ahkam kesiyosunuz,sen daha dün abi abla diye serverda dolanırdında nolduda tavan oldu? Bir clana girdinde eski kapısında kilim olduklarına şimdi kafa mı tutuyorsun?

Ayrıca; CsK güzel maç çıkardı fakat biz yenilince gelip de yenildiniz diye gülüp edenleri bide onların karşısında görmek istiyorum.Bizden 3-4 el alamayan adamlar biz yenilince gülüyolar akıllarınca komik buluyolar.

Ve eklemek istiyorum forumda babacan, on numara insan görünen adamlar oyunda veya msn vb yerlerde küfürlerinden geçilmiyor..

Eski nick:TheLastMohican
    Cs nick: LuciD`
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.