Bildirim
DH'NİN EN ÇOK UPLanan KOnuSu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Mesajım bulunsun ilerde lazım olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uppp -
upp -
up -
burdan hiç internetten sipariş verdin mi hızlı geliyosa ve kapıda ödeme varsa kargoyla istedelim -
quote:
Orijinalden alıntı: majestic38
burdan hiç internetten sipariş verdin mi hızlı geliyosa ve kapıda ödeme varsa kargoyla istedelim
vermedim de gelse gelse max 1 haftaya gelir süre sıkıntı değil -
upp -
Ben bu siteden sipariş verdim çok bekletmeden bikaç güne yolluyorlar
Fakat benim tavsiyem çözümlü deneme alman kanısındayım geçen sene arkadaşlarımdan tek farkım özellikle sınava yakın dershanede falan vakit kaybetmek yerine oturdum evde her gün 2şer deneme çözdüm sonrasında da çözümlerinle yanlışlarıma baktım.Aynı "disiplinsizlikte" olduğumuz arkadaşlar tek farklı tarafımız buydu ben 30k yaptım onlar 100k civarlarındaydı.
Seneye kaldık devam bakalım... -
tşk up -
11k olup nereye girecen mf3te -
quote:
Orijinalden alıntı: nabukadnezar2
11k olup nereye girecen mf3te
ata. tıp -
koca forumda bu denemeleri kullanan yok mu -
yine upp -
7. up -
up no:8 -
yine up -
bu forumun bana gıcığımı var -
javascript:void(opener.AddText('[sm\=2talk.gif]'));self.focus();
dhnin en çok uplanan konusu -
Ben bireyin denemesini çözdüm bu ne böyle kalitesiz sorular var bunda deyip yarısında bıraktım. Gerçi sınavdaki soruların hepsi çok güzel değil. Genellikle fem çözdüm. Not: mf3 10726
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- fen bilimleri dershanesi yorumlar
- iç mimarlık ve çevre tasarımı önü açık mı
- adaptasyon kalıtsal mıdır
- sınav dershanesi yorumları
- sınavda biri ölürse 500 puan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X