Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (984. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.144.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 982983984985986
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BUGÜN YAPTIGIM ÖLÇÜMLERE GÖRE BİZİM ARABA 225 KURUS YAKIO BUDA BABAM İÇİN NORMALMİŞ BÜGÜN Bİ TÜPLÜ ŞAHİN BİLE 190 200 YAKIO BU 1,500 KG ARABA 225 YAKMIŞ COK MU YA DİYOR
    ONUN İÇİN NORMALSE BENİM İÇİN HİÇ SORUN YOKK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _emre_ connect -- 28 Ocak 2009; 23:42:43 >

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Arkadaşlar bence öfkeyle kalkıp zararla oturmayalım. Konuyu iyice bi düşünelim çünkü işin bir de 2. el kısmı var. Biliyorsunuz ki aracın adı bi çıktımı bida düzelmez. Bu kısmıda unutmayalım. Mazallah piyasada bunların motorlar küflü diye bi isim yaparsa yandık demektir. Sonunda kaybeden yine biz oluruz. Bence fabrikaya , mühendislere gönderilecek fotoğrafların cevaplarını bekleyelim önce. Benim şahsi fikrim bu yönde bilmem katılır mısınız?

**CoNNeCT TeaM**

Intel Q6600 2.4GHZ - Asus P5B DELUXE WİFİ/AP - Samsung SyncMaster 931BW 19" widescreen - MSI X1950 PRO 512 MB. 256Bit - 4 GB OCZ VİSTA UPGRADE 800 MHZ - 320GB Seagate NCQ SATA2 - Asus TA9A1
  • Yok katılmam. Arkadaş göndermişti fotoğrafları mühendis bey hazretlerine verdiği cevap şu Gayet normal bir durum . Ona göre normal bana göre değil ben 3 yıl sonrasını da düşünüyorum. Araştırmama göre motor bloğu 4 yıla kadar erir biter. bir de bu motorlar küflü die isim yaparsa neden yanalım ?

Orjinalden alıntı: dehşet_uL_vahşeT

Yok katılmam. Arkadaş göndermişti fotoğrafları mühendis bey hazretlerine verdiği cevap şu Gayet normal bir durum . Ona göre normal bana göre değil ben 3 yıl sonrasını da düşünüyorum. Araştırmama göre motor bloğu 4 yıla kadar erir biter. bir de bu motorlar küflü die isim yaparsa neden yanalım ?

Şöyle söyliyim, biz doblo almaktan sırf çok kişiden" 100.000de motor bitiyo onların" demesi yüzünden vazgeçtik. Etrafımda tanıdığım bazı kişiler Caddy almaktan " Baskı balata ya biterse" korkusuyla vazgeçtiler. Çok kişi var ki Connect almaktan "yakıtı su gibi içiyo para yetişmez ona" sözleri yüzünden vazgeçiyor. Eğer siz üç yıl sonrasını da düşünüyorsanız biraz daha dikkatli davranırsınız. Diyelim ki 3 yıl sonra aracı değiştirceksiniz, 2. el deki değeri ve müşteri potansiyeli sizin için ne kadar önemli bi düşünün. Sakın yanlış anlamayın ben size susun buna razı olun demiyorum, kesinlikle hakkınızı arayın, arayalım sonuna kadar haklısınız, haklıyız. Ancak her bulduğumuz yere, siteye şikayet yazmakla elimize emin olun birşey geçmez, biz burda çok şey yazdık, çizdik.Ama hiç ilgilenen olmadı. Tamam şikayet var a yazalım. Forda topluca şikayet maili atalım, imza toplayalım. Hepsinde sonuna kadar yanınızdayım. Ancak bunları yaparken kendi içimizde halletmeye çalışalım. Sonuçta istesekte istemesekte bu araçlara sahip olduğumuz için bizde " Ford Ailesi" nden sayılıyoruz. He eğer her yola başvurduk, ilgilenilmedi, kaale alınmadık, bu "motor pası" nında kesin olarak zararlı olduğuna emin olduk ( gider sanayideki her ustayla ayrı ayrı konuşuruz vs vs. ) o zaman işler değişir.

Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. SAYGILARIMLA....

**CoNNeCT TeaM**

Intel Q6600 2.4GHZ - Asus P5B DELUXE WİFİ/AP - Samsung SyncMaster 931BW 19" widescreen - MSI X1950 PRO 512 MB. 256Bit - 4 GB OCZ VİSTA UPGRADE 800 MHZ - 320GB Seagate NCQ SATA2 - Asus TA9A1

• tabiki de haklısınız demek istediğim hepimiz ford direk hattını ararsak belki bir şeyler olur. 3-5 kişi ararsak umursamazlar Lütfen herkes ford direk hattını arasın 120 -130 kişiden telefon gelince adamlar elbet bir şeyler yapıcaklar. fakat ben yemek yemeyip eğlenmeyip para arttırıp eşşek gibi çalışıp bu arabayı aldım. Bunun için Sonuna kadar giderim. 25 yaşındayım ailemden yardım almadan bu arabayı alabildim. Sonucu da böyle olunca ister istemez kontrolden çıkıyorum.

tabiki de haklısınız demek istediğim hepimiz ford direk hattını ararsak belki bir şeyler olur. 3-5 kişi ararsak umursamazlar Lütfen herkes ford direk hattını arasın 120 -130 kişiden telefon gelince adamlar elbet bir şeyler yapıcaklar. fakat ben yemek yemeyip eğlenmeyip para arttırıp eşşek gibi çalışıp bu arabayı aldım. Bunun için Sonuna kadar giderim. 25 yaşındayım ailemden yardım almadan bu arabayı alabildim. Sonucu da böyle olunca ister istemez kontrolden çıkıyorum.

Ben aslında yazımı Vedkum un mesajını okuyunca yazmıştım. Tüm sitelere yazıcam demesi üzerine. Bi anlık sinirle yanlış şeyler yapmayalım diye. Yoksa telefon yağmuruna tutmak çok mantıklı Yarın bende bi kontrol ediyim tekrar. Geçen baktım ama bişey göremedm. Bir de sanki bizim kaputta o kadar geniş alanlar yok gibi sanki daha sıkışık gibi resimlerde daha çok boşluklar var rahat rahat görülüyo. 2005 lerin kaput içi yerleşiminde farklılık mı var acaba yoksa ben mi bakamıyorum Benim gözüme daha hiç çarpmadı küf

**CoNNeCT TeaM**

• Yok 2005 ler farklı biz de var 2005 model connect bi yerinde pas küf yok sizinkin de de yoktur ne varsa 2008 2009 larda var nedense
    Ford Focus 1.6L Ti-VCT Sedan Manyetik Gri 2016
    Ford Focus 1.6L Ti-VCT Sedan Aytozu Gri 2016
    fiat 500L Pop star 2015
    Ford Transit 350L van 2016
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

quote:

Orjinalden alıntı: semıhomer

olmadı bugünde gelmedi yaaa exsper bu kadar zormu gelip bu aracın şu parçaları değişecek demek benim bu konuda yapabileceğim bişey varmı bilen varsa lütfen bana yardımcı olsun bıktım bugün yarın demelerinden şimdide cuma gelicek diyolar bunun için nereyi aramalıyım ben eminim cumada pazartesi diyecekler ???????

@sadık_57 sigorta işleriyle ilgileniyo sanırım Buralardaydı

arkadaşım servise git deki benim dosyam açıldımı açıldıysa eğer eksperin numarasını al onlardan veya sigortayı arayıp alabilirsin yada internetten girip öğrenebilirsin ama normalde ekspere bugün bildirseler en geç yarın gelir yani bana biraz servis sallamış gibi geldi aynısı başıma geldi hemde araç gönderdiğim serviste müşteri aracını gönderdim adamlar tmm dediler sonra dosyayı 3 gün sonra açmışlar o da baskıyla...

yani şirketten öğrenmelisin ayrıntıyı dosya açılmış mı açılmışsa eksperin adını ve telini al ara

• quote:

Orjinalden alıntı: civic10

Günaydın arkadaşlar

Günaydın. Mutlu sabahlar Team.

Az önce çetaş ford dan tülay hanım aradı yarın gelin aracınızın moturunun resmini çekelim mühendis e yollıyalım. Ee TAbikide mÜhendis Bey hazretleri bu normal diycek bende eyvllh dicem atıcam önlerine 2005 connect i hiç bir yerinde pas yok. neden 2009 model bi connect de pas var bunu açıkla diycem. Sonuna kadar gidicem bu işin Bu kadar küstahlık olmaz. Koca Firma. Bu arada Mehmet Bey o serviste ki arkadaşa bi söleyin açıklıktan ağzı kokuyor. size gelip 80.000 bastırıp araba al demesin. 30.000 az para mı O hayatında 30.000 TL bir arada görmüş mü acaba ? ah bana dese biri öyle bide gittiğine dua et dicek Mehmet Bey gidin şikayet edin bu ne küstahlık böyle FORD u bi dert SERVİSTEKİLER ayrı bir dert. pişman oldum artık bu aracı aldıgıma artık pişmanım.

bu dediğin çetaş istanbul mahmutbey çetaş mı...

• quote:

Orjinalden alıntı: sadık_57

quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

quote:

Orjinalden alıntı: semıhomer

olmadı bugünde gelmedi yaaa exsper bu kadar zormu gelip bu aracın şu parçaları değişecek demek benim bu konuda yapabileceğim bişey varmı bilen varsa lütfen bana yardımcı olsun bıktım bugün yarın demelerinden şimdide cuma gelicek diyolar bunun için nereyi aramalıyım ben eminim cumada pazartesi diyecekler ???????

@sadık_57 sigorta işleriyle ilgileniyo sanırım Buralardaydı

arkadaşım servise git deki benim dosyam açıldımı açıldıysa eğer eksperin numarasını al onlardan veya sigortayı arayıp alabilirsin yada internetten girip öğrenebilirsin ama normalde ekspere bugün bildirseler en geç yarın gelir yani bana biraz servis sallamış gibi geldi aynısı başıma geldi hemde araç gönderdiğim serviste müşteri aracını gönderdim adamlar tmm dediler sonra dosyayı 3 gün sonra açmışlar o da baskıyla...

yani şirketten öğrenmelisin ayrıntıyı dosya açılmış mı açılmışsa eksperin adını ve telini al ara

hatta sana şöyle yardımcı olayım ist. da değilsin galiba nerden yaptırdınız kaskomu karşı tarafın sigortası mı, bilgilerini ver ben halletmeye çalışırım yerine burdan en azından yönlendirim aracın kaldığı servisinde telini adını yetkili adını ver senin bilgilerinle ben konuşayım onlarla anlayacakları dilden... benim aracın ön çamurluk boyandı var ve tomponu deiştirdim arka tampon değişti ve arabayı sabah bıraktım 2. gün aldım... ama takip önemli...

• ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE PAS KONUSU İLE İLGİLİ DİREKT HAT İLE GÖRÜŞTÜM SERVİSE ŞİKAYETİNİZİ YAPIN SİZE GEREKEN İLGİYİ GÖSTERMEZLERSE ONDAN SONRA BİZE ŞİKAYET EDİN DİYO...!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: civic10

ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE PAS KONUSU İLE İLGİLİ DİREKT HAT İLE GÖRÜŞTÜM SERVİSE ŞİKAYETİNİZİ YAPIN SİZE GEREKEN İLGİYİ GÖSTERMEZLERSE ONDAN SONRA BİZE ŞİKAYET EDİN DİYO...!!!

direk hattın numarası kaçtı
    Ford Focus 1.6L Ti-VCT Sedan Aytozu Gri 2016
    fiat 500L Pop star 2015
  • sadık57 mimarsinan çetaş aracımı sabah 8.30 bıraktım resimleri çekilicek. mühedisliğe gönderilicekmiş. Açıkçası orda tanıdık olmasa bırakmazdım aracımı Güvenemiyorum artık Ford a servistekiler le konuştum neden akşama kadar araç burda kalıcak diye mühendis bize ne yapmamız gerektiğini söylicek fln dedi marş motoru değişicek sanırım. Motor un üstüde pası atar zamanla diycek bana tekrardan geri vericekler. Ben bunla yetinmem. kafam fena bozuk . LÜTFEN Rica Ediyorum motorunda pas olan arasın ford u şikayet etsin 3-5 kişiyi umursamazlar fakat sayı arttıkça onlarında ilgisi bu yöne kayar.

• Ben direkt hat ile görüştüm bugün yada yarın kesin servise gidicem....!!!
  • ben de aradım direk hattı bi fırça attım on numaradan kesinlikle dönecez dendi bakalım nolcek...

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
  • 
Sayfa: önceki 982983984985986
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.