Bildirim
DH Monster Energy Club
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Fiyatı ne kadar? Görüyorum hep de unutuyorum.Şokda var bur tane enerji içeceği,1 lıra ondan alıyorum hep.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaz beni hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: quad4core
Yaz beni hocam.
Ekledim hocam. Kasanın güncel ve kaliteli fotoğraflarını bizimle paylaşırsan güzel olur.
@Efe : Sanırsam 4 Liraydı hocam. -
O kadar farklı enerji içeceği içtim.Hiçbiri enerji vermedi -
beni yaz
Hastasıyız yazz
-
Ana konu olduğu için hortlatmam da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum,arkadaşlar monster en ucuz nerede satılıyor siz nereden alıyorsunuz ve şekersiz olanı Türkiye'de satılıyor mu acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ReflexAction
Ana konu olduğu için hortlatmam da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum,arkadaşlar monster en ucuz nerede satılıyor siz nereden alıyorsunuz ve şekersiz olanı Türkiye'de satılıyor mu acaba ?
Mahalle bakkalinizin toptancisinda varsa isteyin. Sekersiz cok az gordum. Daha cok normal ve meyveli olan var. Fiyati en ucuz 4 tl idi suan 5.75 civari olabilir
Sizce Redbull mu Monster mı?
hocam 3.95 migros sanalmarketimde var şuan siz kaça alıyorsunuz acaba toptan alsam kaça gelir tanesi -
Ekle hocam
quote:
hocam 3.95 migros sanalmarketimde var şuan siz kaça alıyorsunuz acaba toptan alsam kaça gelir tanesi
Ben bakkaldan 4 liraya aliyorum, toptancida 3 lira civaridir. 24 saat icerisinde 1 enerji iceceginden fazlasi kalbe zararlidir.
anladım hocam benide eklermisiniz listeye -
quote:
anladım hocam benide eklermisiniz listeye
Pcye gecersem eklerim hocam
quote:
Orijinalden alıntı: RaceDriver
Sizce Redbull mu Monster mı?
İkisini de içme hocam sağlığına yazık. -
bu enerji içeceği türü ürünler sağlığınıza son derece zararlıdır arkadaşlar içmeyiniz.
Arkadaşlar enerji içeceklerine ötv geliyormuş -
/SIP/ Thread
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X