Şimdi Ara

DH moderatörü cevap verme hakkımı elimden almış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 yıldır DH'yi ziyaretçi olarak takip ediyor ve polemiklere maruz kalmamak için üye olmuyordum. Bu haftaiçinde, Mersinde olan bir olayı paylaşıp, hemşireyi haklı bulmuştum. Fakat bugün biri bana özel mesaj atıp "asılsız haber yapmaktan bana dava açacağını söylemiş". DH moderatörüde cevap verme hakkımı kullanmadan konumu kilitlemiş. DH'nin daha adil yönetildiğini düşünüyordum. Eminim ki bana mesaj atan kişi, moderatöre de mesaj atmış ve şikayette bulunmuştur. Ama moderatörün bilmediği şey, bu olay gerçek ve ben isim vermeden bu olayı paylaşıp, hemşireyi haklı bulmuştum. Olay savcılığa yansıdığında ve haberin gerçek olduğu ortaya çıktığında moderatör arkadaş ne yapacak?

Olayı ve bana mesaj atan kişiye cevabımı yayınlıyorum, sonuna kadar okuyun, karar siz formcuların.

https://forum.donanimhaber.com/mersinde-bir-intihar-olayi--160912130

Mersinde bir hastanede, evli ve çocuklu bir hemşire, doktor sevgilisi için hastanenin otoparkında intihar etmeye kalkmış. Bıçakla kendisini ve dr sevgilisini yaralamış, genel durumları iyiymiş. Dr sevgili galiba hemşireden ayrılmış, gururuna yediremeyen hemşirede gözü dönüp böyle bir şey yapmış. Bana ilginç geldiği için paylaştım arkadaşlar.

*************************************************************************************************

*************************************************************************************************

Bu paylaşımıma biri özetle "asılsız haber yapıyorsunuz sizi dava edeceğim" demiş. Bu kişi bir bayan ismiyle kaydolmuş ve hemşire olduğunu düşünüyorum.

Ben de kendisine cevap veriyorum "Anlaşılan hemşire sizsiniz. İsminizin geçmediği bir haberde nasıl oluyorda bu haberin sizinle ilgili olduğunu düşünüyosunuz ve asılsız olduğunu iddia ediyorsunuz? Öyleyse ortada bir olay var, sizde bu olaya dahilsiniz, olayın aslını biliyorsunuz. Asılsız haber diyorsanız, önce suç duyurusunda bulunmanız gerekecek. Sonra haberin doğruluğu için çalıştığınız hastaneden olayla ilgili belgeler istenecek (tanıklar, güvenlik kayıtları, adı geçen doktor savcılığa çağrılıp ifadesi alınacak). Olay doğruysa, yani elinizde bıçak varsa, kendinizi öldürmeye kalktıysanız önce ben sizin hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım, sonra size karşı dava açacağım üstelik tazminat davasıda ekleyeceğim. Bu haberin doğru olduğundan eminim, çok güvenilir kaynaklardan duydum. Bu işten siz çok zararlı çıkacaksınız. Evli olduğunuz söylemlerininde doğru olduğunu kabul ederek, bu açacağınız davanın kocanıza da ulaşacağını hatırlatıyorum. Ayrıca, bu olayda ben sizi haklı bulmuş doktoru suçlamıştım, ama galiba yanılmışım".

• Önceki konunuza yazdığım mesaj

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160933514

Alıntı

metni:
    Kaynak eklenmeden paylaşılan haberlere müsaade edemeyiz

Bu konudaki ifadeniz

Alıntı

metni:
    Bu haberin doğru olduğundan eminim, çok güvenilir kaynaklardan duydum.

Donanımhaber bu şekilde kaynağı olmayan, veri ile desteklenmemiş haberlere müsaade eden bir yer değildir. Ayrıca başlıkta iddia ettiğiniz cevap verme hakkı elinizden alınmış değil eğer özel mesaj yoluyla ulaşırsanız ve ekleyeceğiniz bir içerik var ise veya kaynak olarak ekleyeceğiniz bir veri var ise konunuza ekleriz ve uygun görülürse konunuz yeniden açılır.

Bu konunuzu da kilitlemek zorundayım zira bir veri veya kanıt /kaynak ile desteklenmemiş konulara müsaade edemiyoruz. Tekraren yeni konu açmayınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.