Şimdi Ara

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.581
Cevap
172
Favori
564.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]

(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
Giriş
    Bahsettiginiz odeme ethermine in size sundugu ikinci secenek yani Polygon agi uzerinden odeme. Ceviriniz dogru, eger bakiyeniz 0.005 uzerindeyse polygon agi uzerinden ucretsiz bakiyenizi polygon agina bagli hesabiniza aktarabilirsiniz. Ama polygon agi uzerinden yakin zamanda cekim yapanlara 5-10 usd lik bakiye icin 50-100 usd transfer ucreti cikardilar. Yani su an en mantiklisi ethereum mainnet i kullanmak, hic baska macera aramayin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight of Rose -- 3 Ekim 2021; 2:50:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DRAGUT kullanıcısına yanıt

Bu ayarlarla bende 79-80mh 245W, siz mining dosyasında --lhr_tune2 2 harici birşey yapmadınız değilmi? İntensity vb ayarları mesela. Bende niye çok güç çekiyor anlamadım. Silikon lotosu geçerlimi bunlardada DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]  öyleyse lotoyu yine kaçırdık demekki.

• Yoizhik kullanıcısına yanıt

Silikon olayı her daim var da ben eklemeyi unutmuşum Gminer 2.69 versiyon ile " --lhr_tune1 3 " ayarını kullanıyorum,başkaca bir ayar yok DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]  Şimdi tekrar bakınca Gminer 2.70 versiyona güncellenmiş olduğunu farkettim.Yeni versiyonu da bir test etmek lazım.Eski komutu iptal edip -10 +10 arası ayar getirmişler,oto ayarı geliştirmişler,GPU'yu stabil görürse o zaman kırbaçlayacakmış bla bla ..DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] 

• improved auto-tune for LHR GPUs, now miner speedup performance when GPU is steady
    • removed --lhr_tune1 / --lhr_tune2 parameters, use --lhr_tune to tune LHR GPUs (value range is -10 - 10, old parameters ignored for compatibility)
    • display current --lhr_tune value and current kernel in statistics table

Happy mining

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 3 Ekim 2021; 9:6:51 >

• Yoizhik kullanıcısına yanıt

Merhaba, sıcaklık ve fan yüzdeniz nedir?

• vista1 V kullanıcısına yanıt

Hocam bahsettiğiniz pool hangisi? Gelir farkı var mı?

• pointlessaeva P kullanıcısına yanıt
    Binancepool hocam ama 1 ekran kartı ile muazzam fark olmuyor elbette.. 1 gün deneyin.. Hoşunuza giderse devam.. Gitmezse eskiye dönün olsun bitsin.. O 1 günün parasını da 10 tl yi geçiyorsa diğer gün çekin komisyonsuz..

Yahu resmen binancepool un donanımhaber reklamcısı oldum ya.. Herkese aynı şeyi söylüyorum deneyin görün işte.. Herkes beğenecek diye bişey yok ama kastınız 1 günlük parayı çekersiniz en azından hemen.. Diğer havuzlar gibi ödeme miktarına ulaşayım olayı yok nasılsa..

• Binancepool en son kullandığımda amerika sunucularına bağlanıyodu deli gibi ping çıkıyordu. 60 kazan kart 51 falan görünüyordu havuzda. Açık ara en kötü havuz olabilir. En iyiler ve şeffaf havuzlar ethermine ve flexpooldur. Ayrıca kazım yaparken ssl portu üzerinden kazmak daha güvenlidir. Hashratein ne ise 24 saat kazım sonrasında onu görürsün bu iki havuzda. Ayrıca ayda 1 ödeme alacak şekilde bir tutar ayarlarsan ayda sadece 1 kez işlem ücreti ödersin ki gas ücreti de ayarlanabilir durumda.

t-rex ise nvidia kartlar için en stabil minerdı hala da öyle. Ayarları gayet basit ve kullanıcı dostudur.

kartın lhr ise lhr tune 5 bas geç.

nvidia kartı olan arkadaşlar mümkün mertebe windows kullanmalı. Hele görüyorum adamda 3070 ti 3080 3080 ti 3090 var gidip hiveos kuruyor DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]  bellek sıcaklığından bir haber kazım yapıyor. Tek kartı olan adam windows kursun. Tabi 10 tane gpun vardır anlarım hiveos kurabilirsin ama.

• Lhr olmayan tek kart için de t-rex mi kullanılmalı?

• R.I.P John Meadows kullanıcısına yanıt

lhr olmayan kartlar için başından beri t-rex tektir, bir tanedir hocam

• Teşekkürler. Pcyi öğrenci evine getirdim. Bilgisayar boş kalırsa deneyeceğim artık :d

• quote:

Orijinalden alıntı: sukrullex

Binancepool en son kullandığımda amerika sunucularına bağlanıyodu deli gibi ping çıkıyordu. 60 kazan kart 51 falan görünüyordu havuzda. Açık ara en kötü havuz olabilir. En iyiler ve şeffaf havuzlar ethermine ve flexpooldur. Ayrıca kazım yaparken ssl portu üzerinden kazmak daha güvenlidir. Hashratein ne ise 24 saat kazım sonrasında onu görürsün bu iki havuzda. Ayrıca ayda 1 ödeme alacak şekilde bir tutar ayarlarsan ayda sadece 1 kez işlem ücreti ödersin ki gas ücreti de ayarlanabilir durumda.

t-rex ise nvidia kartlar için en stabil minerdı hala da öyle. Ayarları gayet basit ve kullanıcı dostudur.

kartın lhr ise lhr tune 5 bas geç.

nvidia kartı olan arkadaşlar mümkün mertebe windows kullanmalı. Hele görüyorum adamda 3070 ti 3080 3080 ti 3090 var gidip hiveos kuruyor   bellek sıcaklığından bir haber kazım yapıyor. Tek kartı olan adam windows kursun. Tabi 10 tane gpun vardır anlarım hiveos kurabilirsin ama.

binance pool hiç bulaşmıyorum o zaman. dün yaklaşık 750tl değerinde eteryumu etheryum org üzerinden 38gwei konisyon kayıp ile çektim. sayfayı yenileyince hep değişiyor. 40 ın altına bi kez indi onda da hemen çektim bu işlem doğru mu acaba. en uyguna böyle çekti.

şimdi farklı konu

binance cüzdanındaki eteryumu bankamıza aktarmak için trbinance a aktarım yapmamız gerekiyormuş önce bu doğru mu

• lonely warrior kullanıcısına yanıt
    Her işlemin bir ücreti var, bundan öncesinde ethermine havuzunda herkes birbirinin ücretini mining yaparak ödüyordu yani sözde havuz ücreti karşılamış oluyordu ama olay bambaşkaydı. İstersen ayda 1 kez ödersin ücreti istersen biriktirirsin belli bir zaman sonra çekersin. Gas ücretini de sen belirlersin

Cüzdan olarak binance trdeki ether cüzdanına kazarsan direkt onu usdt ye , sonra da tl ye çevirebilirsin
    Ben binance global cüzdanına kazıyorum

• pointlessaeva P kullanıcısına yanıt

Biliyorsunuz bu lhr kartlar sinüs eğrisi gibi dalgalı hareket ediyor sabit bir sıcaklık değerleri yok. Benimki 78-96 arası çalıştı %75 fanla, bende memoryi +1000'e fanı %70'e düşürdüm çok bir fark olmadı kazım açısından ama fanda güç çekiyor neticede ne kadar düşükse o kadar iyi ve ömrü uzar diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sukrullex

Her işlemin bir ücreti var, bundan öncesinde ethermine havuzunda herkes birbirinin ücretini mining yaparak ödüyordu yani sözde havuz ücreti karşılamış oluyordu ama olay bambaşkaydı. İstersen ayda 1 kez ödersin ücreti istersen biriktirirsin belli bir zaman sonra çekersin. Gas ücretini de sen belirlersin

Cüzdan olarak binance trdeki ether cüzdanına kazarsan direkt onu usdt ye , sonra da tl ye çevirebilirsin
    Ben binance global cüzdanına kazıyorum

ben de globale çekiyorum ethermine orgtan.

globalden direk bankaya atılamıyor dimi tr binance e çekmemiz gerek

• Lhr 3060 ve lhr 3060ti için hiveosta hangi mineri kullanıyorsunuz acaba? Bir de yukarıda yazan lhr tune vs kodları kullanmamız şart mı? 3060’lar 33mh, 3060ti 42mh kazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usdt ye çevirirsen binance üzerinden çevirme komisyonu ödersin.. BinanceTR de komisyon henüz tam anlamıyla yok.. O yüzden eth yi direk BinanceTR ye atıp direk tl ye çevirirsen daha fazla eline geçiyor.. Usdt yi unutun artık..

• Ne kadar ping olacağını cmd den havuza ping atarak görebilirsin.. Keşke tüm bunların arkasına birde bunu yazsaydın yazına..

Sadece nakit istediğim zaman tlye çeviririm onun dışında eth hodl yaparım neden usdt çeviriyim sonra da tl çevireyim her dakika? binance global daha büyük bir borsa. bu kadar komisyonlara takılmanın anlamı yok. Ben elimde tether istiyorum tl değil. Tl sürekli değer kaybediyor. Binance pool konusunda bizzat yaşadıklarımı söyledim. Binance mining konusunda şeffaf değil. Bu işin piri ethermine ve flexpooldur. Gas fee ayarlama işini de flexpool getirdi ardından ethermine getirdi. 2021 mart ayında bir arkadaşımın minerına baktığımda binance poolda 6000 7000 ping görmüşlüğüm de var. ya DDoS yiyorlardı ya da başka bir şey vardı çünkü etherminea geçtiğimiz gibi 50 mse düşmüştü :)

he stratum ping tool var biliyoz o kadar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 3 Ekim 2021; 22:15:37 >
  • Anladığım kadarıyla birden fazla gpu ile bu işi yapıyorsun ve 1 gpu ile bu işi yapan kişilere sanki onlarda "birden fazla gpu" ile bu işi yapıyormuş gibi tecrübelerini anlatıyorsun.. Sanırım bundan sonra yazılarınıza birden fazla gpu ile bu işi yaptığınızı eklemeniz daha sağlıklı olacaktır.. Bu arada şu an lhr kartlar için en stabili trex değil gminer.. Ve bunu sadece ben değil bir çok kişi söylüyor burda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vista1 -- 3 Ekim 2021; 22:18:21 >

Tek gpu ile kazsan bile binancepool hashin bir kısmını yutuyor dostum bilgine... t-rex gelmiş geçmiş en iyi nvidia minerıdır tartışmaya kapalı. birkaç update ile diğer minerlar yenilik getirebilir ama t-rex en iyisidir. t-rexte şu an lhr kartlar ile hash dalgalanması yok.

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.