Şimdi Ara

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Napstr , Napstr Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.581
Cevap
172
Favori
564.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]

(En Son Oy Tarihi: 28.8.2025)
Giriş

elimdeki 4 adet 1660süperi 23.100 liraya sattım. 2 si 1.5 yıllık 2 si 2 aylık kartlardı.

tekrar kendime şu kartları aldım ;

3 Adet 6600 xt

1 adet 1660süper

22.000 e aldım. Sıfır kapalı kutu.

yani 4 kartı yenileyip, daha uyguna ve gerek mh gerek elektrik tüketiminde daha iyi kart almış oldum. 6600 xt'lere bakarsak.

Bir de tekrar cebimden 6400 liraya 3060 Tİ aldım.

124 MH veren kartları 23.100 e satıp,

163 MH verecek olan kartları 28.400 e tekrar almış oldum. Sizce nasıl ? 10-11 ayda şuan ki kazım oranıyla koyduğumuzu alacağız gibi.

• setzey kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bu tarafı (ETH süreçleri) son zamanlarda pek takip edemedim. Yeni mi geldi bu tarih?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 4 Ekim 2021; 14:58:27 >
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    -Web sitesindeki tarih 19 Agustos’ta güncellendi . Öncesinde Q4 2021 / Q1 2022 yazıyordu.

-Vitalik’in kendi verdigi bir röportajda ise ( 6 Haziran 2021 ) “Realistik olmak gerekirse 2022 yılının ilk ayları” demişti.

-Gecen hafta ise Tim Beiko reddit te Q4 2021 ihtimalinin hala gecerli oldugunu söyledi.

Net bir tarih henüz yok ama son düzlüğe girdiğimizi düşünüyorum şahsen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • setzey kullanıcısına yanıt

Resmi sitede bu şekilde bir paylaşım yapıldığına göre açıkçası beklediğim gibi olmuş.

Q4,21 tarihinin zaten erteleneceğini düşünüyordum. Şimdi Q1/Q2,22 tarihlerinin geçmesi de daha ileriye atılabileceğinin göstergesi oldu bana göre.

Zaten EIP-3554 ile bile tam olarak kazımın biteceğinden söz edemiyoruz. Q4,22'ye hatta belki bi' tık ilerisine kadar devam edeceği öngörüm benim açımdan halen revaçta.

• Bu havuz ve miner proları ile deneyimimi paylaşmak isterim ;

Yaklaşık 1 aydır kazım yapıyorum, Asus tuf rtx 3070 ti ile ; pl:65 cc:-502 mc:+1499 , gminer ,t-rex ve nbminer denedim şuan gminer (2.68 sürümü) kullanıyorum 55 mhs ile performans gösteriyor dalgalanma çok rastlamadım. En son nvidia sürücüsü kurulu sistemde ve Windows üzerinden kazım yapıyorum.
    Ethermine kullandım 20 gün ve bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine 3 gündür binancepool kullanıyorum , ethermine de günlük 0.00102-104 arası getirisi vardı bir kere 0.00125 ( eth 2900 dolar iken) gördüm , 20 günlük gelir 0.02093 eth oldu , binancepool da 2 günlük gelirim 0.002025 ve 24s ortalaması 55.08 mhs , iki havuzda karşılaştırdığımda belirli bir fark göremedim ,ayrıca her iki havuzda da 24 saatte saatlik kazımda dalgalanma çok genelde anlık 35-75 mhs değerler gösterilmiş ama ortalama bakıldığında aynı. Binancepool bence en büyük avantajı gas fiyatı ne alemde düştü mü çıktı mı bakmaya gerek yok , kazançlara girip tek tıkla anında hesabına aktarıyorsun .

Umarım faydalı bilgiler olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beckonn B kullanıcısına yanıt
    Bende Asus TUF 3070 ti kullanıyorum.. Nasıl 55 mh alıyorsun hocam.. Bende binancepool kullanıyorum.. Gminer 2.70 e geçtim yeni ve 52.30 mh stabil hep.. Ayarlarım pl65, core clock 1200 e kilitli, memory clock 1000

Ayarları yükseltsem de stabil olarak 53 küsür mhları geçemedim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5700xt Leri satip ta 3070ti lere gecmek ne kadar mantiklidir sizce

• Hiç mantıklı değil.. Biz 3070tilar 145-149w arasında 52-55 mh arası alıyoruz

• vista1 V kullanıcısına yanıt
    Ama uzun vadede dusununce mantikli degil mi lhr kırıldığında ve eth bittiginde

• Bizde lhr kırılacak diye aldık.. Gerçi ben aynı zamanda oyun içinde aldım ama hala kırılmadı.. 10 haziranda çıktı 3070ti lar.. Düşündük ki 3060 gibi yine bi driver filan sızar.. Ama yok.. Kaç ay oldu.. 4000 serisi gelince 3000 serisinin lhrsini açacaklar diye düşünüyorum.. 4000 serisi lhr olacak bu sefer de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vista1 -- 5 Ekim 2021; 14:38:2 >
    Lhr şuan kırık dostum %60 %70 lerde kazabiliyorsun ben 35mh gördüm 3060 ta ortalama 33 mh ile kazıyor biraz oc ile yükselir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makavell54 -- 5 Ekim 2021; 14:47:28 >
  • makavell54 kullanıcısına yanıt
    Tam performans vermese de kirildi aynen

Eee burda yazdığıma göre %68 oranında kırıldığını biliyorum demektir.. Ama sizi tatmin etmiyor emin olun buna.. Çünkü gminer dışındaki programlarda 170w da ancak 53+ mh alabiliyorsunuz.. LHR tam kırık olsa 130w da 60mh alırdınız 3070ti da.. Ayrıca 3060 v2 kullanıyorsun belli ki.. İlk seri 50 mh veriyor.. Laptop gpu ları bile senin övünerek 35 mh alıyorum dediğin kartta aynı watta 50 mh veriyor.. Yanlış anlama söylediklerimin hiç biri rencide etmek için değildi.. Ama 5700xt leri satıp 3070ti almak mantıklı değil kesinlikle

Not: düzeltme yapayım bi konuda.. Senin aldığın wattan çok daha az watt harcayarak 50 mh alıyormuş laptop gpularında (3060 max p de)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vista1 -- 5 Ekim 2021; 15:27:38 >
    Yok canım niye yanlış anlayım ama tabiki 35mh ile de övünmedim sadece alınabildiğini söyledim 3060 lar aşşagı yukarı 7 8 binlira ya satılıyor ve aldığın mh değeri 35 m 2 tane 1060 alsam 6 binlira 20 20 40 mh alırım siz beni yanlış anladınız sanırım ben mantıklı demedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makavell54 -- 5 Ekim 2021; 15:29:14 >
    Daha 2 ay önce monster notebook da kampanya vardı.. Sıfır 3060 max p ekran kartlı laptop 11.700 e satıldı.. Düşünsene herşey dahil bi bilgisayar alıyorsun ve 11700 veriyorsun hemde 50 mh ı 115w da alıyorsun..

• MSI Afterburner 4.6.4 (Beta)

• Added new NVIDIA GPU to hardware database
    • Added support for revised shared memory layout, introduced in RivaTuner Statistics Server v7.3.2 beta 4
    • Minor improvements in tray icon monitoring implementation, aimed to prevent monitoring tray icons blurring in high DPI modes
    • Added workaround for internal DirectInput issue, which could cause hotkey handler to stop processing hotkeys correctly after locking/unlocking PC from keyboard with <Ctrl>+<Alt>+<Del> or <Win>+<L>. To bypass it MSI Afterburner is resetting hotkey handler state after lock screen transition now
    • RivaTuner Statistics Server has been upgraded to v7.3.2 beta 5
    • Added voltage control for reference design AMD RADEON RX 6700 XT series graphics cards
    • Added experimental support for Intel 11th generation CPUs
    • Added experimental support for mobile AMD Ryzen CPUs
    • Fixed issue with missing memory temperature sensor on AMD RADEON 5700 / 5700 XT series graphics cards
    • Increased memory overclocking limit for NVIDIA GeForce RTX 30x0 series graphics cards

guru3d.com
    MSI Afterburner 4.6.4 Beta 4 Download
    https://www.guru3d.com/files-get/msi-afterburner-beta-download,37.html

Dostum kullandığım ayarları yazdım ekstra bişey yapmadım açıkçası , sürekli anlık bile değişiyor ama günlük ilk gün 52 ikinci gün 57 mhs gösterdi , bugün de 52.28 geceden itibaren ama şimdi anlık 64 mhs gösteriyor

• 2070li bir sistemim var trex miningte 40mhs kazıyorum ama overclock yapınca hata veriyor hemen ne yapmam lazım hata vermemesi için. Birde 970li bilgisayarım var ikisini aynı anda çalışmıyor neden.

• Fatic kullanıcısına yanıt
    Hive os üzerinden mi kazıyorsun?

• coin360
    Cryptocurrency Prices Heatmap, Market Cap, Charts & Widget – COIN360
    https://coin360.com

Yavaş yavaş hareketleniyoruz bakalım...

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.