GA104 mu GA106 mı bu kartlar? |
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (146. sayfa)

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
-
-
arkadaşlar bu psu nasıldır ? fiyatı uygun geldi de. hali hazırda rm750 rm850 kullanıyordum da bunu yeni kurmayı planladığım ring için düşünüyorum
www.n11.com
Gigabyte GP-P750GM 750W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/gigabyte-gp-p750gm-750w-80-gold-moduler-guc-kaynagi-1664350?magaza=dey-elektronik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcı963 -- 2 Kasım 2021; 16:6:0 > -
正好youtube
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.3-c.w4002-8242461267.9.38f65d8bzzt4kI&id=632554531039https://www.youtube.com/watch?v=zGR2qsmKbS4 -
nbminer 39.7 sürümüyle ethermine havuzuna kazım yapıyorum. reported ile average değerler arasında negatif yönlü %7 fark var. başka başına gelen var mı?
-
hocam aynısını yaşadım yukarıda da yazdım direk 39,6 ya geri geçtim sizde öyle yapınız
-
Tam olarak bu şekil olmuş.
-
döndüm şimdi ben de. düzeldi mi peki sizde?
-
24 saat dolduğunda belli olacak ancak şuan ki gözlemimde düzelmiş görünüyor
-
-
Şu mining işlerine bir ben girmedim.Merak ediyorum yaklaşık bi 150 bin tl lik mining rig ile ayda ne kadar getiriyor 15 getiriyormu masraflar hariç
-
bakarken ağzımın suyu aktı bundan 10 tane olacak paranın şelale gibi aktığını hissedeceksin
-
3070ti msı suprimx ile eth de pek verim alamıyorum kullanan var mı ayarlarını paylasırsa memnun olurum hiveosta nbminer v39.7 de core 900 mem 2000 de kullanıyorum 51-56mh gidio gelio asus gainward gigabyte bunlarda sıkıntı yopk 58-59mh arası çalıştırıyorum .ravende tam verim alıyordum 39mh ile kazıyordu 100 -2000 mem ayarlarında .memoryi arttıramıyorumda izinvermior kart saolsun düşüor :)not: 39mh ı rvn de fanları 80 yapınca alıyordum fanlar otoda olunca 35-37 mh lara düşüyordu şuanda eth de 50 derece fanlarda 50 de arttırsam fanı mh artıcak onuda biliorum baska çözüm varsa memnun olurum kafaya taktım bu kartı ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geldim41 -- 2 Kasım 2021; 23:39:39 > -
Hocam buna nerden bakılır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
benim kart 2000 memoryi geçirdiğimde mh düşürüyor 1400-2500 de 40 mh :) driverları en güncelde tutuyorum .fanları yüzde 70-80 yapınca otoda çıkarınca 55-57 mh arasına çıkıyor 900-2000mmoryde ama bu seferde diğer kartların fanlarına boşa yüklenmiş oluorum .manuel fan kullansam habire kontrol etmem gerek deeceleri kazımdan düşebilior kartlar . .iki ucu değnek modundayım .nbminerın eski sürümünde daha da kötü 3060 ların biri 25mh a inior kilidi kırılmıor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geldim41 -- 3 Kasım 2021; 8:56:40 > -
ethermine’da son 6 saati baz alıyor. şu an daha iyi fakat yine de %3’lük bir kayıp var. ya nbminer’ın son 2 sürümü göz boyamasından başka bir şey değil ya da göremediğim başka bir sorun var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yüzde 5 e kadar kayıpların normal olduğunu düşünüyorum lhr olmıyan rigimde bile oluyor olağan bişey nbminerda değil proximiner 1 yıldır
-
Yüzde 1 havuza veriyorsunuz
Yüzde 1 nbminera
Kalan yüzde ise sizin stale oranınızdır.
Şimdi bu yüzdeleri toplayıp
Mh oranınızdan düşün.
Nbminerın reported ettiğinden hesaplıyorsunuz.
Hesabın doğru çıkması lazım.
Çıkmıyorsa nbminer, dediğim gibi mh şişirmesi yapıyor.
@geldim41
Yüzde 5 çok fazla.
lolminer 0.70 alıyor
Flexpool 0.5 alıyor
Gminer 0.65 alıyor
Yani bunlar böyle düşük alırken neden ısrarla yüksek ücretler veriyorsunuz diğerlerine, anlayamıyorum arkadaşlar...
Bir de hiveondan bahsedilmiş yukarıda
Bu havuz ücret almıyorum diyor da, o ücreti senin günlük kazından her türlü alıyor.
Sonra bakıyorsun diğer havuzlara göre düşük kazmışım. Neden? Sebebi bu işte.
Kazdığınızı çaldırmayın artık şu üç kağıtçılara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 3 Kasım 2021; 11:28:1 >
Yüzde 1.
Hocam dediğim gibi stale, dev fee, havuz ücreti
Bunları hesaplayıp çıkan sonuca göre karar verin.
Ve havuz seçerken
Stratum ping tool kullanıp seçin.
Gigagbye GM serisini kapınızın önüne bile koymayin. Aşırı yük korumasi yok. Patlama riski var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X