Şimdi Ara

DH MELEZLER GRUBU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET DH Lİ MELEZLER BURDA TOPLANIYORUZ ÖRNEĞİN BEN TATAR,MACİR,ARNAVUT VE EMİN DEĞİLİM AMA CİDDİ Bİ ŞEKİLDE ROMAN KÖKENLERİNDEN ŞÜPHELENİYORUM HADİ BÜTÜN MELEZLER YAZSIN NE MELEZİ OLDUKLARINI

• hepiniz saf kansınız galiba
  • safkanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepöyleolurzaten

safkanım

o zaman burda ne işin var
  • Genelde kimse kolay kolay melez olduğunu söylemez fakat dünya üzerinde birçok insanın melez olduğu bir gerçek belki safkanlardan daha fazla.
  • ben de gümüşhaneliyim sayılır mı
  • babamın dedesinin babası rusyadan artvine gelmiş.babaannemde yarı gürcü diye biliyorum.ayriyetten annemde egeli yani bildiğin melezim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH İSVEÇ HAYRANLARI
    12 yıl önce açıldı
    DH | Sistemi Fakirler Grubu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de Nogay,KIRIM,Kazan Tatariyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevermore__ -- 6 Temmuz 2012; 19:26:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Genelde kimse kolay kolay melez olduğunu söylemez fakat dünya üzerinde birçok insanın melez olduğu bir gerçek belki safkanlardan daha fazla.

melez olmaktan utanmak saçma bence ben gurur duyuyorum şahsen milliyetim olmasa da dünyamım tüm melezlerini tek bir millet olarak ele alabiliriz sonuç ta barack obama da bir melez osmanlı padişahlarıda melez pek sevmem ama
  • Hepimiz 1.90 boyunda mavi gözlü sarı saçlı ve kaslıyız sen neden bahsediyorsun
  • bunlar dünyanın en karma topluluğu güney afrikada yaşıyorlar ve onlara mixed race yani karışmış ırk deniyor hintli,afrikalı,çinlive avrupalı ayrıca ortadoğulu kökenleri var :
     DH MELEZLER GRUBU

DH MELEZLER GRUBU

DH MELEZLER GRUBU

• Tatarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: k8aan

Tatarım

bendede tatarlık var babamın babası tatar ama annesi tokatlı türk o yüzden tek bir milliyeti benimsiyemiyorum bide yukarıda belittiğim kökenlerim var tam bir melezim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbisnon

babamın dedesinin babası rusyadan artvine gelmiş.babaannemde yarı gürcü diye biliyorum.ayriyetten annemde egeli yani bildiğin melezim

yazalımmı usta
  • up
  • Arap-türk

• quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

Arap-türk

yazalımmı listeye
  • up
  • Anam Çerkez Babam Gürcü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

Tatar Ramazan'ın oğlunun benim taşındığım eski mahallemde berberi vardı.Yanlışlıkla kulağı kesti benim.Kan kardeşi olmaya niyetlendik , olduk.Tatar sayılırım herhalde.Ayrıca Karadeniz'liyim.

Not : Laz değilim.

aga bi dalga geçmeyin ya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.