Şimdi Ara

DH MAZDA TAKIMI (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.442
Cevap
6
Favori
82.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: emirdede

Aracı teslim aldım bugün çok şükür...

Kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Tesekkur ederim,sizden cok yardim alacam insallah.en kosedeki anlik tuketim ekranini cozemedim,kalkislarda 30 falan gosteriyor.birde bu ekran ortalamayi falan gosteriyor mu acaba bulamadim

• Anlık tüketimde kalkışta 30-40 hatta daha yukarısını görmeniz normal . direksiyonda info tuşuna basarsanız bilgi ekranında ortalama yakıt bilgisini de kadranda görebilirsiniz . Ben 2. nesil sahibiyim. 3. nesil de ek olarak büyük ekranda da yakıt bilgisini veriyor. Kazasız sürüşler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Tesekkur ederim,sizden cok yardim alacam insallah.en kosedeki anlik tuketim ekranini cozemedim,kalkislarda 30 falan gosteriyor.birde bu ekran ortalamayi falan gosteriyor mu acaba bulamadim

Mazda'nın bütün model segmentinde bire bir bilgim yok ama tavsiye ettiğim ve üye olduğun yerde "anında" yardımcı olacak (ki olundu) üyelerimiz var çok şükür... Şimdi buradan link vermek istemiyorum, sanırım yanlış anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-rose -- 23 Mart 2015; 14:08:03 >

• Son mesajdan bu yana 1 ay geçmiş, bu kadar atalet olmaz yahu, canlanın arkadaşlar lütfen !!

• Mazda CX-3 4x4 Dizel Otomatik.. kaporayı verdik, Haziran'da kısmetse biniyor olucaz..

saygılar sevgiler..
    .
  • Hayırlı olsun Arabayı aldıktan sonra bizimle görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Arabayı duyum aldığıma göre sırada bekleyen 200 veya 300 kişi varmış.

Orijinalden alıntı: MZR34

Hayırlı olsun Arabayı aldıktan sonra bizimle görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Arabayı duyum aldığıma göre sırada bekleyen 200 veya 300 kişi varmış.

Teşekkürler.

Satıcının söylediğine göre Ankara'da kapora veren 53. müşteriymişiz. Benim düşüncem 4x2 manuel almaktı ama, hanım otomatik isteyince mecbur 4x4 oldu. Olmuşken de high versiyonu olsun dedik. Bose müzik sistemi, geri görüş kamerası, 18 jant baya dolu bir versiyon olacak. Hayırlısı bakalım.

İlerleyen dönemde araçla ilgili görüşlerimi de paylaşırım.

.
  • Arabanın manual seçeneği gelecek mi ? Buna şaşırdım umarım mazda3 dizel' de manual gelir full olur bende inşallah alırım.

Arabanın manual seçeneği gelecek mi ? Buna şaşırdım umarım mazda3 dizel' de manual gelir full olur bende inşallah alırım.

Manuel gelecek ve sadece 4x2 olacak. Satıcının verdiği tarih manueller için temmuz sonu ağustos başı.
    Bir de manuellerde high seri olmayacak diyor. Bu durumu pek beğenmedim ama kendisinin söylediği bu yönde. Yani manuel araç almak isteyen ne 18" jant alabiliyor, ne geri görüş kamerası ne de müzik sistemi ve benzerleri...
    Bence çok saçma..
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zozorla

quote:

Arabanın manual seçeneği gelecek mi ? Buna şaşırdım umarım mazda3 dizel' de manual gelir full olur bende inşallah alırım.

Manuel gelecek ve sadece 4x2 olacak. Satıcının verdiği tarih manueller için temmuz sonu ağustos başı.
    Bir de manuellerde high seri olmayacak diyor. Bu durumu pek beğenmedim ama kendisinin söylediği bu yönde. Yani manuel araç almak isteyen ne 18" jant alabiliyor, ne geri görüş kamerası ne de müzik sistemi ve benzerleri...
    Bence çok saçma..

Bende şahsen ayar oluyorum mazdanın bu tutumuna çünkü eski kasalarda manual seçenek var. Fakat bakıldığında yeni kasalarda pek yanaşmıyorlar. Performansı merak konusu umarım manuali 0-100 10,2 otomatikte 1,5 saniye oynamaz benzinli seçeneği gibi ve son hızda mazda2 1.5 dizel otomatik gibi nal toplamaz :(

• Arkadaşlar merhaba yeni bir mazdacı olarak aranıza katıldım. Aracım 1994 model mazda 323 sedan 1.6 GLX. Şimdi sorum şu daha önceki aracımda (1994 Şahin) devir saati olmadığından motora kulak veriyordum gaza yüklendiğim zaman belli bir hıza gelince abi vites değiştir diye bağırıyordu. Yalnız bu araçta klimayı ve müziği açınca motor sesini duymak çok zor. Bu modellerde hangi devir aralığı kullanmak yakıt tüketimini azaltır daha da önemlisi hararet yaptırmaz ? ben şu an 3000 civarı kullanıyorum hararet göstergesi hep ortada. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
    Öncelikle hayırlı olsun, aracının dolaşım sisteminde, fanında ve müşürlerinde herhangi bir sıkıntı yok ise nasıl kullanırsan kullan kesinlikle hararet yaptıramazsınız, ancak yine de dikkatli olmakta fayda var. 3000 devir benzinli için iyi devir normal şartlarda, zaten ekonomi de bu devirlerde. selamlar.

2012 MAZDA 3 TOU DİZEL
    ANKARA
  • Teşekkür ederim. Peki hararet göstergesinin ortada olması normalmi ? Birde vites gecislerini 2000 de yapmanın bir sakıncası var mı? Yakıt tüketimine faydası olur mu yoksa motoru sagirlastirir mi?

2000 devir çok aşağıda kalır, toparlaması yolun yokuş veya iniş durumuna ve aracın doluluk durumuna göre zor olabilir, dolayısı ile debriyaja bindirirsin ve titreşimli sarsıntılı bit sürüşolur, çok ta tasarruflu olacağı söylenemez.

2012 MAZDA 3 TOU DİZEL
    ANKARA
  • demiroktay_1 D kullanıcısına yanıt
    Kimi araçlarda hararet göstergesi 70 ila 90 derece, kimilerinde ise 90 ila 120 veya 110 derece aralığında gider gelir, bu aracın üretim durumuna, kullanılan termostata göre de değişkenlik gösterebilir.

2012 MAZDA 3 TOU DİZEL
    ANKARA
  • immmir İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok faydalı oldu. bugün depoyu bitirdim ve yakıt aldım. bakalım yakıt tüketimi ne olacak.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.