Şimdi Ara

*** DH MARJİNALLER TOPLULUĞU ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet popüler kültürle aynı zihniyeti,beğenileri,davranışlar bütününü benimseyememis ya da benimsemek istemeyen,'cizgi dışında' olmayı seven,kendi sistematigi icerisinde yuvarlanip giden ve sorgulayıcı kimligini on planda tutan tüm forumdaslarimiz katilabilir!

1-) _ULTRON_ [KURUCU]

2-) taha435

3-) Mr. 3D Waffle

4-) Redesus

5-) CODY

6-) TuşaBasıyorumAdamAtmıyor

7-) just4techno

8-) Paranormal Adam

9-) screay

10-) Wednesday 13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ULTRON_ -- 25 Mayıs 2015; 22:50:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Populer kulture dusman olup bir populerite yaratacaksiniz ve yine populer kulturun icinde olacaksiniz. Kendiniz olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz hocam
  • yaz

• Game of Thronesdaki dinciler gibisin

• Şimdi popüler diye dinlemediğiniz şarkıları 3 sene sonra popülerliğini yitirince öfff harika şarkıydı be demek için popüler kültüre düşman oluyorsunuz. Sonra bi havalar falan.
    Herkes popüler kültüre düşman olsa yenilikler nasıl gelsin ?
    Ülke bu kafayla geri kalıyor işte

Edit : Yaz beni de sorgulamak önemli sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redesus -- 25 Mayıs 2015; 21:09:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Populer kulture dusman olup bir populerite yaratacaksiniz ve yine populer kulturun icinde olacaksiniz. Kendiniz olun.

belirli bir sistemle ya da sistemler topluluguyla uyusamayan insanlar zaten popularite olusturma cabasinda olmazlar.Ha,kendi gittikleri yoldan giden baska insanlar da bulunur,o ayri

Degisik olan,her turlu dis etkiye ragmen benligini korumaya calisan tum forumdaslarimizi bekliyorum.Pc ye gecince yazarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ULTRON_ -- 25 Mayıs 2015; 21:09:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH ASOSYALLER KULÜBÜ
    13 yıl önce açıldı
    DH Metal Toplulugu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EKLE

• quote:

Orijinalden alıntı: Redesus

Şimdi popüler diye dinlemediğiniz şarkıları 3 sene sonra popülerliğini yitirince öfff harika şarkıydı be demek için popüler kültüre düşman oluyorsunuz. Sonra bi havalar falan.
    Herkes popüler kültüre düşman olsa yenilikler nasıl gelsin ?
    Ülke bu kafayla geri kalıyor işte

Edit : Yaz beni de sorgulamak önemli sonuçta

olaya cok sig bakiyorsumuz.Sonucta bu sosyal yasami esir eden bir dusunce sistemi olabilir bir moda stili olabilir,bir davranis sistemi veyahut bir muzik olabilir.bunu bir kaliba sokamazsiniz.

Ayrica ileriye goturen yol bilineni tekrarlamaktan degil farkli olmaktan gecer

• Game of thrones da ki kızıl saçlı kadın misin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekleyebilirsin.Sosyal ağlarımın hepsini kapattım sonsuza dek.
  • Benim o valla bak
  • Beni de ekle.
  • _ULTRON_ _ kullanıcısına yanıt
    Küçükten marjinallik yani.
    Yanlış anladıysam düzeltin popüler kültür deyince kapsamı çok büyük oluyor buna her türlü müzik video fotoğraf sanat sanatçı...
    Popüler kültüre karşı olmak atıyorum şimdiki medceziri izlememektir.
    Fakat yine popüler kültüre karşı olmak cern deneyi insanlığın sonunu mu getirecek ? Bütün dünya bunu konuşuyor. Başlıklı haberi okumamaktır.
    Dersen ki biz yanlış olan popüler kültüre karşıyız bu da kime göre neye göre sorusunu akla getirir.
    Şu da var koyun koyunu takip eder mantığı. Biz sürüye katılmıyoruz kardeşim öndeki koyun bizi yanlış yere götürüyor dersen o zaman konunun marjinaller kulübü olması gerekir.

Amaç konuyu trollemek değil maksat bilgi alışverişi

• quote:

Orijinalden alıntı: Redesus

Küçükten marjinallik yani.
    Yanlış anladıysam düzeltin popüler kültür deyince kapsamı çok büyük oluyor buna her türlü müzik video fotoğraf sanat sanatçı...
    Popüler kültüre karşı olmak atıyorum şimdiki medceziri izlememektir.
    Fakat yine popüler kültüre karşı olmak cern deneyi insanlığın sonunu mu getirecek ? Bütün dünya bunu konuşuyor. Başlıklı haberi okumamaktır.
    Dersen ki biz yanlış olan popüler kültüre karşıyız bu da kime göre neye göre sorusunu akla getirir.
    Şu da var koyun koyunu takip eder mantığı. Biz sürüye katılmıyoruz kardeşim öndeki koyun bizi yanlış yere götürüyor dersen o zaman konunun marjinaller kulübü olması gerekir.

Amaç konuyu trollemek değil maksat bilgi alışverişi

bu zaten marjinallik konusu.Hani zaten marjinal bir insan populer kulturun dusmanidir otomatikmen.Ama dedigim gibi populer kulturun bircok ogesi var.O ayrimi iyi yapmak lazim.Yani bir sey cogunlukca benimseniyor diye onu benimseme fikrine dusman olmaktan bahsediyorum.Sonucta bir sey unlu oldu diye popularite kazandi diye ondan vazgecmek soz konusu olamaz.Sevdigin bir seydir gercekten,o yuzden takip edersin benimsersin vs...Burada ''kendin olma'' icgudusu populer kultur kavramini her zaman pasif birakmalidir onemli olan budur.HER DAİM KENDİ UYDURDUGUN KRALLİKTA YASAYABİLMEKTİR.

• Yaz benide şimdiye kadar hiç selfie çekmedim akıllı telefonda en düşüğünü kullanıyorum sağda solda gittiğim mekanlara yer bildirimi yapıp yedikleriminde resmini çekmiyorum
  • ekle khanjui
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.