Şimdi Ara

DH mami23, 2600xt nin 8800gts den iyi olduğunu söylüyor :|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuşuyoruz msn de.bana 128 biylik kartı övüyor.benim kart 320 bit 320mb.benimle dalga mı geçiyor acaba anlayamadım.crysiste falan geçermiş.bu testi gösterdim en ünlü donanım forumu TOMS HARDWARE den. inanmadı yalan diyo bu test ...

DH mami23, 2600xt nin 8800gts den iyi olduğunu söylüyor :|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killsomething -- 6 Nisan 2008; 21:15:16 >

• ati radeon hd 2600 xt orta sınıf bir karttır.

nvidia geforce 8800 gts üst sınıf bir karttır.

geri kalan hesabı siz yapın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 6 Nisan 2008; 21:17:15 >
  • ARKADAŞLAR BEN KARTIMI 8800GTS İLE KIYASLAMIYORUM TABİKİ 8800GTS BENİMKİNDEN DAHA İYİ TARTIŞMA SADECE BU TESTİN YANLIŞ OLDUĞU HAKKINDADIR BAKIN TESTE 8500GTS 8600GTS BİLE HD2600XT DDR4 Ü GEÇMİŞ YUHH DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM 2600XT NİN 8600GTS Yİ GEÇTİĞİNİ DÜNYA ALEM BİLİYOR

konuyu çarpıtarak açılmış bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 6 Nisan 2008; 21:23:41 >
  • DH mami 23 saçmalıyor sadece :D Zaten 2XXX serisi ATI için tam bir fiyasko oldu... Ve bu DH mami 8800 gts'e 50 ytl veren bir insan :D Ciddiye almayınız geçin efem.
  • FX5200 lerle kapışacakmışım ayrıca BU TEST PALAVRADAN BAŞKA BİŞEY EĞİLDİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperkurt

DH mami 23 saçmalıyor sadece :D Zaten 2XXX serisi ATI için tam bir fiyasko oldu... Ve bu DH mami 8800 gts'e 50 ytl veren bir insan :D Ciddiye almayınız geçin efem.

sen saçmalıyosun dostum fiyasko olduğu doğru ama teste bakın 8500 hd2600xt gddr4 ü nasıl geçer ya yokmu bir bilen aydınlatsın bizi
  • crysis te HIGH da 35 kare alıyomuş hem de 2x AA açarak !!! olabilir mi sizce.bioshock da CRASHED yazıyor kocaman.bak arkadasım senın kart DDR 4 .DDR3 şimdilik daha hızlıdır.ve benim kart 640 mb ı da geçmiş dikkat ederseniz.bu da RAM hızları daha yüksek olduğu için ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AzadArda

naber arda nasıl gidiyor gözükmüyosun çoktandır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killsomething

crysis te HIGH da 35 kare alıyomuş hem de 2x AA açarak !!! olabilir mi sizce.bioshock da CRASHED yazıyor kocaman.bak arkadasım senın kart DDR 4 .DDR3 şimdilik daha hızlıdır.ve benim kart 640 mb ı da geçmiş dikkat ederseniz.bu da RAM hızları daha yüksek olduğu için ...

BAK ABİCİM BENİM SİSTEMİM ŞÖYLE İLK ÖNCE KENDİ SİSTEMİNİDE YAZ ONA GÖRE HESAPLA TAMAMMI

550WATT COOLER MASTER EXTREME POWER
    İNTEL CONROE E6550 CORE2DUO
    ASUS P5B 1333FSB
    2GB DDR2 900MHZ HYPERX
    HD2600XT GDDR4
    SATA2 HDD

ŞİMDİ FPS OLAYINDA SİSTEMİNDE İYİ OLMASI FPS Yİ OLDUKÇA ETKİLİYOR SENİN SİSTEMİN DAHA DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN KARTINDAN TAM VERİM ALAMIYOSUN ONUN İÇİN 2600XT NİN ALDIĞI FPS Yİ KISKANIYOSUN OLDUMU ŞİMDİ MUTLUMUSUN

• 2600XT ile 8800gts kıyaslayan adam pcden anlamıyordur. Veya 8800gts i kıskanıyordur.

ATi eskisi gibi değil , ekran kartı olayında nVidia şu an en iyisi.
  • quote:

killsomething
    İyi Senden Naber Buralardayık Mami Senin Kartın Varya Benim Eski 5200Den Bile Kötü Benim Şimdiki 7600Gt Ddr3 Geçer Seninkini

Muammed Mutlumusun Şarkısının Sözlerinide Yaz

Sana bağli aşk ipimi çözdün işte mutlumusun
    Derdim çile gam yükünü ezdin işte mutlumusun
    Mutlumusun mutlumusun son yuvamda tatlimisin

Seyret gece mehtabini dinle aşkin hitabini
    Kalleşligin kitabini yazdin işte mutlumusun

Sevmem sevda pazarini sevda sözü yazarini
    Nurşani`nin mezarini kazdin işte mutlumusun

• quote:

Orjinalden alıntı: Jeune Ottoman

2600XT ile 8800gts kıyaslayan adam pcden anlamıyordur. Veya 8800gts i kıskanıyordur.

ATi eskisi gibi değil , ekran kartı olayında nVidia şu an en iyisi.

YAHU KİM KIYASLAMIŞ 8800GTS İLE 2600XT Yİ BAŞLIĞA KANMAYIN KARDEŞİM YA YAZDIĞIM YAZILARI OKUMADAN DİREK YORUMU PATLATIYOSNUZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

quote:

crysis te HIGH da 35 kare alıyomuş hem de 2x AA açarak !!! olabilir mi sizce.bioshock da CRASHED yazıyor kocaman.bak arkadasım senın kart DDR 4 .DDR3 şimdilik daha hızlıdır.ve benim kart 640 mb ı da geçmiş dikkat ederseniz.bu da RAM hızları daha yüksek olduğu için ...

BAK ABİCİM BENİM SİSTEMİM ŞÖYLE İLK ÖNCE KENDİ SİSTEMİNİDE YAZ ONA GÖRE HESAPLA TAMAMMI

ASUS P5B 1333FSB
    2GB DDR2 900MHZ HYPERX
    HD2600XT GDDR4
    SATA2 HDD ŞİMDİ FPS OLAYINDA SİSTEMİNDE İYİ OLMASI FPS Yİ OLDUKÇA ETKİLİYOR SENİN SİSTEMİN DAHA DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN KARTINDAN TAM VERİM ALAMIYOSUN ONUN İÇİN 2600XT NİN ALDIĞI FPS Yİ KISKANIYOSUN OLDUMU ŞİMDİ MUTLUMUSUN

killsomething
    İyi Senden Naber Buralardayık Mami Senin Kartın Varya Benim Eski 5200Den Bile Kötü Benim Şimdiki 7600Gt Ddr3 Geçer Seninkini

Muammed Mutlumusun Şarkısının Sözlerinide Yaz

Sana bağli aşk ipimi çözdün işte mutlumusun

Seyret gece mehtabini dinle aşkin hitabini

Sevmem sevda pazarini sevda sözü yazarini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaxxx -- 6 Nisan 2008; 21:36:44 >

• sen benim sistemime kötü mü diyosun mami.nesi var hiçbir eksiğini görmedim şimdiye kadar...oynayamadığım oyun olmadı hep full de oynadım.crysis falan ..

• quote:

sen benim sistemime kötü mü diyosun mami.nesi var hiçbir eksiğini görmedim şimdiye kadar...oynayamadığım oyun olmadı hep full de oynadım.crysis falan ..

Sallayın Ya Dandik Oyunları Flight Simulatör X Fullde Oynayında Fpslerinizi Ekleyin Görelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

quote:

ASUS P5B 1333FSB
    2GB DDR2 900MHZ HYPERX
    HD2600XT GDDR4
    SATA2 HDD

ŞİMDİ FPS OLAYINDA SİSTEMİNDE İYİ OLMASI FPS Yİ OLDUKÇA ETKİLİYOR SENİN SİSTEMİN DAHA DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN KARTINDAN TAM VERİM ALAMIYOSUN ONUN İÇİN 2600XT NİN ALDIĞI FPS Yİ KISKANIYOSUN OLDUMU ŞİMDİ MUTLUMUSUN

Bence saçmalıyorsun arkadaşım otur bi düşün mantıklı konuş,
    Ben imzamdaki sistemle Crysis'de 1280*1024 çözünürlükte Hıgh'da AA açmadan 40-50fps zar zor alıyorum senin o kartla 35Fps alman imkansız sistemin ne olursa olsun o ekran kartı darboğaz yapar o kadar eminsen kendinden frapsla görüntüleri al bench yap görelim.
    Ayrıca Crysis Nvidia destekli bir oyundur 8500Gt nin senin ekran kartını geçmesi çok normal ddr4 olmasınında şuan için hiç bi esprisi yok kagıt üstünde ddr4 den başka bişey degil en azından o kartda umarım bişeyleri anlatabilmişimdir sana.

• 8800gts NİN 2600XT DEN İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİĞİM @killsomething ADLI ÜYENİN YALANIDIR LÜTFEN KANMAYINIZ AĞZIMDAN BÖYLE BİR SÖZCÜK KELİME ÇIKMAMIŞTIR SAYGILARIMLA
  • quote:

quote:

sen benim sistemime kötü mü diyosun mami.nesi var hiçbir eksiğini görmedim şimdiye kadar...oynayamadığım oyun olmadı hep full de oynadım.crysis falan ..

Sallayın Ya Dandik Oyunları Flight Simulatör X Fullde Oynayında Fpslerinizi Ekleyin Görelim

onu da kuracam.ama öğrenmek uzun sürecek sırf o yüzden.. :D
  • quote:

quote:

quote:

onu da kuracam.ama öğrenmek uzun sürecek sırf o yüzden.. :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.