Şimdi Ara

dh maaşlarının eksik yatması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ay başı diye sabah soluğu bankada aldım. ama her zamanki gibi yine kesinti yapılmış. daha ne yapmam lazım anlamıyorum.
    premium hesabımı satışa koyabilirim, o derecede bıktırdılar. o kadar emek ver, karşılığında hiç...

• dh maaşlarının eksik yatması?
  • bu ay benimki de eksik yattı neden oldu böyle 1800 nedir ya çocuk doymaz
    yarbay maaşı yüksek heralde dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisikletçi -- 1 Haziran 2017; 19:6:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirzaloğlu

eskiden ben de öyle düşünüyordum, ta ki premium üyelik için davet gelene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlarım Var Ruhumda

quote:

Orijinalden alıntı: Mirzaloğlu

eskiden ben de öyle düşünüyordum, ta ki premium üyelik için davet gelene kadar.

Don't feed the troll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestie -- 1 Haziran 2017; 18:9:16 >
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    1800 mü e ben öleyim o zaman. 550 yattı bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyan Cat

1800 mü e ben öleyim o zaman. 550 yattı bana

kesintisiz nekadar yatıyodu ki az bişe aktif olsanız 1000 garanti zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    Premium üyeliğimi bir ara devredışı bırakmıştım. 2 ay önce aktifleştirdim ona bağlıyorum bu kadar az yatmasını. Normalde 1850 civari yatardı.

• dh bana maaş harici elden para veriyo. mesaj sayısına göre prim alıyorum. ev kiramı ve elektriği de ödüyor dh. maaşı söylemiyim kimseyle paylaşma dediler çünkü.bu arada çoğu yarbaydan fazlaymış aldığım.
  • Bana 55tl yatmis gecen ayda 50 yatmisti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokajy

dh bana maaş harici elden para veriyo. mesaj sayısına göre prim alıyorum. ev kiramı ve elektriği de ödüyor dh. maaşı söylemiyim kimseyle paylaşma dediler çünkü.bu arada çoğu yarbaydan fazlaymış aldığım.

teğmenler çok alıyo zaten yüzbaşıdan çok alan teğmen var forumda
  • Ben 30 lirayla başlamıştım Biraz uğraşınca muazzam rakamlara ulaşıyor ama hayatınızı komple buna bağlamayın derim. Sayfaya ne olacağı belli olmaz sonuçta

• aslında konuşsak da maaşları tl ile değilde dolar yada euro olarak yatırsalar daha iyi olur. hepimiz aynı talepte bulunursak kabul ederler. ben bi arkadaşla konuştum, burası türkiye tl geçerli, dövizi kabul ettiremezsiniz,benim tanıdık var ben konuştum dedi ama bence denemekte fayda var.sonuçta her sene ne kadar maaşlara zam yapılacak onlarla da uğraşmayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokajy -- 2 Haziran 2017; 11:29:35 >
  • iq su cift hanelerdee gezenler kendini cok cabuk belli ediyor gercekten

• bi bitmediniz , 3 tane velet akılları sıra milleti trolleyecek oldu paşam, azıcık yaratıcı olup beyninizi kullanın nerde eski dh
  • Buradan nasıl maaş alıyorsunuz acaba ?
  • <Bu mesajı sadece dh Premium üyeleri görebilir.>
  • Arkadaşlar akşam admin tarafından PM geldi.

Bu ay maaşların 100-200 lira eksik yatacağını , eğer çok sıkıntı olursa birdahaki ay fazla yatiracaklarini söyledi.

Banada 2200 yattı , bin başı olmak kolay değil.

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    yav he he, öyle deyip baştan savıyorlar.
  • Benim forum rütbem yarbay olduktan sonra %10 fiyat artışı oldu ancak online olmadığım hergünden 55tl kesinti yapmışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.