Şimdi Ara

DH LoL'cülerinden Kim Kimdir Neye Benzer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
4.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar malumunuz DH'nin LoL bölümü Türkiye'deki bir çok LoL ile ilgili olan forumdan-siteden daha fazla rağbet görüyor, bölüm kendi bünyesinde neredeyse kemikleşmiş bir takipçi kitlesinede sahip bu kitlede sanalda olsa güzel dostlukla kurulmuş kim kimdir neye benzer inanın merak ediyorum bu başlık altında isteyen herkes ufaktan kendini tanıtıp bir adette fotoğraf koyarsa[optional] bnm gibi diğer kullanıcılarında merakı giderilecektir.

Ben başlıyorum umarım devamı gelir.

İsmim Oğuz, 88'liyim. Şu sıralar Kocaeli'de oturuyorum 2. üniversiteyi okumalardayım, ayrıca bilgisayar teknik servisliği yapıyorum maddi sıkıntılardan dolayı.

LoL ile ilgili konuşacak olursam Beta döneminde LoL'e başlamıştım ardı arkası kesilmeyen DC'lerden ve Lag'dan kal gelmesinin ardından HoN'a geçmiştim geçen sene şubat aylarında tekrar LoL'e dönüş yaptık bir kaç arkadaş mutluyuz huzurluyuz, LoL'e tekrar başlamam WoW'u bırakmam anlamına geliyordu sahiden LoL, WoW bıraktıran oyundur benim gözümde benimle birlikte 2 arkadaşım daha bıraktı oyunu çünkü. Saat veremesemde günde 2-3 oyun oynamazsam gereksiz sinir stres yaparım 3 oyundan fazlasınıda oynamam sıkılır bırakırım senelerdir böyle bir oyun arıyordum. Her karakterle oynarım überim süperim diyemiyorum oynadığım karakterlerin ortak özelliği genelde battalgazi olmalarında yatıyor Barbarian tarzı herolarla oynamayı seviyorum Tryndamere en büyük örneğidir sanırım.

Avatardanda anlaşılacağı üzere insana benzer bi halim yok, yinede bi kaç foto ile renklendiriyim konuyu.

DH LoL'cülerinden Kim Kimdir Neye Benzer? DH LoL'cülerinden Kim Kimdir Neye Benzer?

Not: 1. fotoğrafın gönderilme amacı hem yan profilden daha yakışıklı olduğumu hemde avatarımdaki herifin ben olduğumu ispatlamak içindir, evet bununla ilgili çok özel mesaj alıyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• O profil fotoğrafındaki sen miydin

Adım Onur, İzmir'de fatma saygın anadolu lisesi'ne gidiyorum 1. sınıftayım, Buca'da oturuyorum. LoL'e yaklaşık 1-2 ay önce arkadaşımın tavsiyesiyle başladım. Genelde mid ve solo top champlerini severim. Akali main heromdur, yavaş yavaş rune dizmeye de başladım hatta bir kere 9k ip değerinde rune dizdim ve yanlış aldığımı farkedince yıkıldım Yazın başladığımdan dolayı günde 6-7 saat oynardım zamanında en az, east'teydim 20 lvl civarı bi hesabım vardı ama arkadaşımın ısrarıyla west'te yeni hesap açtım, şu an 26 lvl'im.

Facebook adresime avatarımın altından ulaşabilirsiniz

• bulunsun eklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

O profil fotoğrafındaki sen miydin

Adım Onur, İzmir'de fatma saygın anadolu lisesi'ne gidiyorum 1. sınıftayım, Buca'da oturuyorum. LoL'e yaklaşık 1-2 ay önce arkadaşımın tavsiyesiyle başladım. Genelde mid ve solo top champlerini severim. Akali main heromdur, yavaş yavaş rune dizmeye de başladım hatta bir kere 9k ip değerinde rune dizdim ve yanlış aldığımı farkedince yıkıldım Yazın başladığımdan dolayı günde 6-7 saat oynardım zamanında en az, east'teydim 20 lvl civarı bi hesabım vardı ama arkadaşımın ısrarıyla west'te yeni hesap açtım, şu an 26 lvl'im.

[simage ]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/261430_1760707508813_1572827960_31446852_3898671_n.jpg[/simage]

[simage ]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/230030_1675971110456_1572827960_31341553_1200702_n.jpg[/simage]

Sende avatarına hiç benzemiyorsun.
    Bu arada @Ashandle avatarındakinin sen olduğunu bilmiyordum.İnsan laf arasında bir rehberde ya da konuda söyler.
    Edit:Alıntıdaki resimleri kaldırdım kötü gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zesty Phoenix -- 6 Kasım 2011; 20:52:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: behtiyar

quote:

O profil fotoğrafındaki sen miydin

[siage]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/261430_1760707508813_1572827960_31446852_3898671_n.jpg[/siage]

[simag]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/230030_1675971110456_1572827960_31341553_1200702_n.jpg[/siage]

Sende avatarına hiç benzemiyorsun.
    Bu arada @Ashandle avatarındakinin sen olduğunu bilmiyordum.İnsan laf arasında bir rehberde ya da konuda söyler.

Bizimkini çizen olsa da benzesek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 6 Kasım 2011; 20:53:14 >

• fatma saygına gidiyorum çok zekalı bir çocugum tarzı bi konu vardı ordaki senmiydin ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nerede DH'nin en eski üyesi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adım hilmi 21 yaşındayım boşta gezerim lol oynarım aha buda fotogiraf.
    http://a1111.hizliresim.com/r/6/cszd.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dölleme Uzmanı -- 6 Kasım 2011; 20:58:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

fatma saygına gidiyorum çok zekalı bir çocugum tarzı bi konu vardı ordaki senmiydin ya

Yok o konuyu açan ben değildim, "meslek liseliyim ben anadolu liselerini ezerim" tarzı bi arkadaş vardı, o açmıştı ama evet ordaki bendim ama onları söyleyen ben değildim
  • Trakya üniversitesi matematik bölümü 3.sınıfta okuyorum 91'liyim malum sebeplerden resim koyamıyorum lol'e bi arkadaş tavsiyesi ile 1 yıl kadar önce başladım keşke başlamaz olaydım dediğim çok sık oluyo. ayrıca ashandle yan profil daha iyi demişsin ama bereli halin daha iyi bro
  • Ashandle başka fotoğrafın var mı?
  • Adım Korkut, 92'liyim. Eskişehir'de oturuyorum aslen Ankara'lıyım. Okul okuyacağız diye gittik bakalım hayırlısı .

Bende resim koyayım dedim;

http://imageshack.us/photo/my-images/13/17072010048.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korkut Sert -- 6 Kasım 2011; 21:04:33 >
  • İlk foto ile ilgili bi kaç özel mesaj geldi kızılderilileri sevdiğim doğrudur fakat apachi değilim o fotoğraf hem 4 yıllık bir fotoğraftı hemde yanımda eski kız arkadaşım vardı o şekilde bakmamın nedenide kendisidir zaten, photoshop ile onu fotoğraftan kaldırınca entersan bir hal aldı o fotoğraf farkındayım :D

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Ashandle başka fotoğrafın var mı?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

İlk foto ile ilgili bi kaç özel mesaj geldi kızılderilileri sevdiğim doğrudur fakat apachi değilim o fotoğraf hem 4 yıllık bir fotoğraftı hemde yanımda eski kız arkadaşım vardı o şekilde bakmamın nedenide kendisidir zaten, photoshop ile onu fotoğraftan kaldırınca entersan bir hal aldı o fotoğraf farkındayım :D

quote:

Unutmuştum bu videoyu, hömküre hömküre güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

İlk foto ile ilgili bi kaç özel mesaj geldi kızılderilileri sevdiğim doğrudur fakat apachi değilim o fotoğraf hem 4 yıllık bir fotoğraftı hemde yanımda eski kız arkadaşım vardı o şekilde bakmamın nedenide kendisidir zaten, photoshop ile onu fotoğraftan kaldırınca entersan bir hal aldı o fotoğraf farkındayım :D

quote:

ankaralıysan belki

• Forumda sıcak dakikalar..
  • quote:

Forumda sıcak dakikalar..

kaşınmasınlar o zaman ne diyelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

fatma saygına gidiyorum çok zekalı bir çocugum tarzı bi konu vardı ordaki senmiydin ya

Yok o konuyu açan ben değildim, "meslek liseliyim ben anadolu liselerini ezerim" tarzı bi arkadaş vardı, o açmıştı ama evet ordaki bendim ama onları söyleyen ben değildim

konuyla alakasızda, liselerin puanı hiç önemli dğeil bence. ablam 410 puanlık bi liseden 9 eylül tıp kazandı bu sene. ayrıca bende sırf atatürk lisesinde ezilmemek için atatürk'e puanım yeterken atakent'e gidiyorum :D

• quote:

• Ben Egemen GÜRSOY, üniversite 1. sınıf öğrencisiyim. ( AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ )

93 Doğumluyum aslında 17 ama yıl olarak hesaplayınca 18 yaş çıkıyor gibi gibi.Hobi olarak yazılım ile uğraşıyorum.Her türlü oyun motorunu kullanmışlığım vardır.Her dil hakkında ufak ufak bilgim olsa da C# konusunda yeterliyim sanıyorum.Anime hastasıyımdır,hele ki olay Bleach ise....Final varmış banane yahu bleach var.

Biyogrofi yazmada iyi olmadım hiç 6. sınıfta hocamız sormuştu 30 üzeriden 15 vermişti bana ha birde fotoğraf;

yok koymam boşver.

Not : Büyük l yazan,resmimi fotomu beğen tiplerinden,sürekli tamam mı diyenlerden ve yüz ifadesini ortama uyduramayanlardan nefret ederim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.