Şimdi Ara

DH LOL Bolum Yoneticisi Secimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncekine aday olmadım ama bu sefer aday olurum. Daha önce gerek yabancı gerek türk forumlarında yöneticilik, moderatörlük yapmışlığım var, ingilizcem var ve şimdi her gün girmesem de yönetici olarak seçilirsem forumla her gün ilgilenebilirim. Lol konusunda da benden bilgili pek insan yoktur forumda zaten tanıyanlar bilirler.
    Kapitalizm gölgesini satamadığı ağacı keser.
    Tek rakibim kangal.
  • Aday oluyorum diyenlere kimse oy vermez burda uğraşmayın.Gurcell de aday olmadı biz istedik yönetici olmasını.Çoğunluk isteyince o da aday olmayı kabul etti.Kısaca seçilemeyeceksiniz .
  • Sunlari ayrica belirteyim. LOL Bolumunde birileri aday olursa gecmisleri ve foruma katkilari hembemim hemde yonetim tarafindan incelenecektir, sonrasinda karar verilecektir. Cezalar ve yaptirimlar konusunda fazla bir gelisim olmaz cunku cezalari MOD lar vermez sadece uyarisi yazar ADMIN eger onaylarsa ceza verilir.
    Dolayisi ile son soz daima Yonetime aittir bizler sadece araci oluyoruz bu konuda. Troll mesajlari onune gecmek icin LOL Genel den baslayarak alacagimiz sonuclara gore Bolume atilan mesajlarin uyenin mesaj sayisini etkilemeyecek sekilde ayarlanmasini saglayacagiz.
    Sizlerden degerli goruslerinizi eksik etmemenizi rica ediyorum.

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Sunlari ayrica belirteyim. LOL Bolumunde birileri aday olursa gecmisleri ve foruma katkilari hembemim hemde yonetim tarafindan incelenecektir, sonrasinda karar verilecektir. Cezalar ve yaptirimlar konusunda fazla bir gelisim olmaz cunku cezalari MOD lar vermez sadece uyarisi yazar ADMIN eger onaylarsa ceza verilir.
    Dolayisi ile son soz daima Yonetime aittir bizler sadece araci oluyoruz bu konuda. Troll mesajlari onune gecmek icin LOL Genel den baslayarak alacagimiz sonuclara gore Bolume atilan mesajlarin uyenin mesaj sayisini etkilemeyecek sekilde ayarlanmasini saglayacagiz.
    Sizlerden degerli goruslerinizi eksik etmemenizi rica ediyorum.

Bence yanlış bir karar bu. Onun yerine post kasan üyelere caydırıcı cezalar verilmesi daha iyi. Benim LOL bölümündeki mesajlarımı silseniz forumda 10 mesajım falan kalır. Ama gidip boş boş post da kasmadım mesela.

• Ben kararımı değiştirdim yönetimden seçilsin çünkü deneyimli ve nerde ne yapacağını bilir hem aday olsam bile bana destek olacak kimse yok.

Neyse cidden bir yönetici daha olursa en azından yönetim rahatlar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalMania7x -- 11 Eylül 2012; 16:54:15 >
  • Gelen vuruyor konulara, giden vuruyor. Hani arada bir eğlenmek için konu açılıyor orada istediğimizi yapalım. Ama düzgün soru sorulan bir konuya da "aöaöğağaö öğaöa huehuehue xdxd" diyen adamlar varken, tam kontrol için gerekiyor bence. LOL Bölümünden seçelim yöneticimizi. PhTx3 bu iş için çok uygun, vakti var mı yok mu bilmiyorum ama. Oyun bilgisi de, aksanı da gayet güzel, Türkçe kurallarına dikkat eden adminlere ihtiyacımız var.
    Zaten bu yuzden oncelikli olarak test asamasi gerekiyor. Olumlu yada Olumsuz sonuclar degerlendirilip bu uygulama devam edecek yada sonlandirilacak. LOL Bolumu icinde Cezalar konusunda Yonetimden biraz daha bonkor(:D) davranmalarini talep edecegim zaten.
    Mesaj sayilarinin yuksekliginden ziyade kisinin foruma katkisi ve uyumu daha onemli. Bazi 100 u gecmemis uyeler bile binlerce mesaji olan uyelerden daha faydali ve daha degerli benim gozumde.

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

...
    @Kıl
    24 saatini bu forumda geçiren biri olarak aday olmaman beni çok üzdü.
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • *KIL olaydı iyiydi.

-oscar wilde
  • bölümümüz için hayırlısı olur inşallah.
    Burnum Tıkalı
  • Bölümüzden ılıksüt'ü tanıyan, DeaglePower meselesi vs. olayları bilen birinin olmasının daha sağlıklı olacağını düşünmekteyim.

Cruel moon , bring the end

Eu West: Calypsih
  • Lol bölümünden birinin yönetici olması taraftarıyım. Trolleri ayırt edebilmeli ve bölümü tanıyor olmalı yani.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.