Bende şifre olayını hallettim. Gece siz girince müsait olursam oyuna girerim.
Nasıl ?
quote:
Orijinalden alıntı: origo35
quote:
Orijinalden alıntı: Shift41
Nasıl ?
LFS'nin sitesine girip kendi profilimden NEWGAMEPASSWORD yazan yere yeni şifremi yazdım.
quote:
Tabi, bekleriz
quote:
Orijinalden alıntı: BabyIcey
quote:
Tabi, bekleriz
Hocam Birazdan Tekrar Giriyorum. Eğer Girerseniz Bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Mateman
quote:
Orijinalden alıntı: BabyIcey
quote:
Tabi, bekleriz
Hocam Birazdan Tekrar Giriyorum. Eğer Girerseniz Bekliyorum
Geçtiğimiz gün girdiniz sanırım bende girdim sizi defalarca arattığım halde ''kullanıcı bağlı değil'' uyarısı ile karşılaştım. Mesajınızıda yeni gördüm çıktınız sanırım :)
Driving force gt satılır. LFS hastalarına duyrulur..
selamun aleykum arkadaslar ben oyunu yukledım az cok oynuyorum fakat bırı bana araba eklemeyı ve sızle nasıl yarıslara katılacagımı anlatabılırmı : kececikaan@hotmail.com msn adresini eklersenız biri yardımcı olursa cok dua ederim .. Şimdiden teşekkürler ALLAH razı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: kaan1274
selamun aleykum arkadaslar ben oyunu yukledım az cok oynuyorum fakat bırı bana araba eklemeyı ve sızle nasıl yarıslara katılacagımı anlatabılırmı : kececikaan@hotmail.com msn adresini eklersenız biri yardımcı olursa cok dua ederim .. Şimdiden teşekkürler ALLAH razı olsun
Araba ekleme derken tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım. Eğer internette görmüş olduğunuz E30 kasa'lı araçlardan bahsediyorsanız indirdiğiniz dosyaları Lfs'nin içinde bir yere atıyorsunuz oysa öğrenirim. Bizlerle oynamak içinse Lfs'nin sitesinden üyelik açmanız gerekmekte bu sayfanın üstlerinde yada diğer sayfadda anlatılıyor. Daha sonra da oyuna girip çoklu oyuncu seçeneğinden üyelik isminiz ve şifrenizle girebilirsiniz..
Güncel..
G25 in kablosu arada bir çıkıyor oyun esnasında çok sinir bozucu, bir çözüm bulmak gerek. Drifters Heaven'dayım gelecek var mı?
Ben genellikle Master Drift server'dayım. Gelen olursa Beklerim.
Nick : DH Gg.
Konu yukarı.
Başka S2 drift serverı bilen var mı arkadaşlar
Forum kullanıcı adınız: acery LFS sürücü adınız : YOUTH74 İletişim için messenger,yahoo,aim yada sosyal ağ link : tctctc_74@hotmail.com
Aranızda olmaktan mutluluk duyarım
Oyuncu var mı??
Arkadaşlar aranızdan uzun süre ayrı kaldım ama geldim şimdi size sorum olcak siz bu oyunu nereden indirdiniz ben iindirdim s2 alpha dı online giremiyorum hata veriyo sitesinden kayıt oldum ama giriyorum sunucuya bağlanıyor dio ama bağlanmıyor siz hangi lfs yi kullanıyorsanız bana PM den gönderirseniz memnun olurum bide şu araç modlarını
Hataları düzelttim patch yaptım oldu şimdi sıra etkinliğe girmeye geldi etkinlik yapacak olan varmı .
Eğer giren olursa birlikte oynayabiliriz.
Ben girerim ne zaman olursa,farketmez benim için.
arkadaşlar bnde lfs oynuyorum oyunu netten indirdim bundada key varmı online için bir yardımcı olursanız sevinirim