Şimdi Ara

DH LFS TİMİ [23 Kullanıcı] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
3
Favori
55.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viacon -- 8 Mart 2011; 23:58:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthinka

Hamachi Ağı kurdum.Server sadece drifterlara açıktır... Server'ı her gün 9-10 gibi serverı açarım...

Ağ Adı: DH-Team
    Ağ Şifresi :DH123

Hocam gündelik açmak yerine 7/24 bir ağ olsaydı daha iyi olurdu. Gün gelince işin çıkarsa diyerekten söylüyorum bunu. Sever'ı ana sayfaya ekliyorum.
  • Şuanda sürekli açmam zor görünüyor hocam.Ama bazen sabahları da açıyorum.Şimdilik Dh dışı hamachi üzerinden oynadığım 5-6 arkadaş var layoutlu etap açıyorum güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthinka

Şuanda sürekli açmam zor görünüyor hocam.Ama bazen sabahları da açıyorum.Şimdilik Dh dışı hamachi üzerinden oynadığım 5-6 arkadaş var layoutlu etap açıyorum güzel oluyor.

Tamam hocam. O zaman hamachi ile oynarız. Bende zaten kurulu. Ağı oynuyacağımda eklerim. Eğer açık olursanız oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Mateman

Oyundaki yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Bi anda çıkmak durumunda kaldım, internetim kesildi.. Kusuruma bakmayın

Ne demek hocam her zaman Bir daha ki sefere daha uzun süre ve daha kalabalık oynamak dileği ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterMystic

Beyler S3 ne zaman geliyor acaba?

Yeni açıklama geldi...

Ingilterede bulunan Rockingham pistini ozel lazer taramasi yaparak LFS icin hazirliyorlarmis, pist halen yapim ve gelistirme asamasinda imis, pist tamamlandiginda S3 lisans sisteminide devreye sokacaklarmis, yani bahsi gecen pistte araba surmek icin S3 lisansi almamiz gerekecek. S1 S2 S3 lisanslar VW Sicirocco arabasini ucretsiz olarak kullanabilecekler. S3 lisans sisteminin daha iyi olmasi isin kaydirma yapmalari gerektiginin farkina varmislar ve bitmesi biraz zaman alacakmis. Ayrica S3 lisans sistemine ozel olarak baska bir arac daha yapacaklarmis. Son olarak bunlari tamamlamak icin ugrastiklarini ama gecen vakit surecinde neler olacagini bilmediklerini soylemisler. Kesin bir tarih de veremiyorlarmis.

Alıntıdır: @TNT

• Up
  • Keske butun lisanslara sadece bir lisans parasi vererek sahip olsak. :(
  • Akşamları Drift Racer bölümünde baya oynuyorum arkadaşlar, gelirseniz oraya beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Keske butun lisanslara sadece bir lisans parasi vererek sahip olsak. :(

Şimdilik s2 alarak mevcut lfs'nin bütün araç ve yollarını açmak mümkün. Yani s1 alındığında belli bi bölümü kullanmamıza ve Online olarak oynamamızı sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Akşamları Drift Racer bölümünde baya oynuyorum arkadaşlar, gelirseniz oraya beklerim.

Gelirim elbette hocam. Sen hangi sunucu da ve hangi saatler aralığında oynuyorsun onu söylersen gelip katılmaya çalışırım
  • Burada Lfs icin lisans alan var mi?
  • quote:

Burada Lfs icin lisans alan var mi?

Ben almayı düşünüyordum ama sonradan tek başıma lisans almanın anlamının olmayacağını düşündüm ve vazcaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mateman

quote:

Ben almayı düşünüyordum ama sonradan tek başıma lisans almanın anlamının olmayacağını düşündüm ve vazcaydım.

Aslında 3-5 kisi alsak cok guzel olur. Drag yarışları düzenleriz.
  • Ben kodu aldımda kilit açılmıyor bir türlü oynıyamadım daha online olarak bir yardımcı olsanız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ternurinha
    Ben kodu aldımda kilit açılmıyor bir türlü oynıyamadım daha online olarak bir yardımcı olsanız ?

Nasıl açılmıyor? Kodu mu kabul etmiyor?

Demo bolumunden online olarak oynamayı deneyin.
  • quote:

quote:

quote:

Aslında çok iyi olur. Alacak varsa birlikte alalım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bir tek paypalla mi alınıyor lisans?

• quote:

Orijinalden alıntı: ternurinha

Ben kodu aldımda kilit açılmıyor bir türlü oynıyamadım daha online olarak bir yardımcı olsanız ?

Kodu almış olduğunuz hesap ile giriş yapmalısınız. Kodu aldığınız lfs.net hesabı ile site de giriş yaptıktan sonra oyuna gelip giriş yaparsanız açılacaktır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir tek paypalla mi alınıyor lisans?

Eğer tek paypalla alırsak daha iyi olur gibi. İndirim felan var diye duymuştum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.