Şimdi Ara

DH Kurtarma Bildirisi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Burada Büyüklük Taslamanın Alemi Yok Ama Eskiler Oyun'u Bırakmakla Gündeme Geliyorlar..

Ama Bana Göre Eskiler Yenileri Örnek Alıyorlar + Ama Bana Göre Yeniler Eskileri Örenek Almalı ilk olarak diyelim Diagla_lugia veyatta başkası pokecharımı çaldı tmm çaldı bizde oraya dikkat diye bii konu açtık ardından yine bir yeni gelen ahme,mehmet,ayşe herne haltsa benim nick çalındı arkadaşım çalındıysa çalan adamla konuş neden başkalarını ve dh üzüyorsun ki ardından yine bir çalınma olayı geldi busefer Yeni abi dediğimiz bir insan benim nick çalındı burada sadece önemli olaylar konuşulmaz çalındıysa çalındı baştan kur nabalım yani benimde çalındı ben de yazdım ama o benim salaklığım adam biri msn üretmiş ne yapalım dh msn mi konuş yada pm at forumdan çalındıysa daha sonra yok oyun kitlendi yok işte pokemon'u tam yakalrken elektirikler kesildi bilgisayarım çöktü bunları mazide bırakalım VE BUNLARI YAPAN KİM OLURSA OLSUN BEN ŞİKAYET EDECEĞİM!

• arkadaşım bizim çar çalındığında nie haber verdiğimizi biliyon mu sen dhdekilerin iiliği için kimin poke çarlarını çaldığını örensinler die
  • ARkadaşım burakcım DİKKAT Dİ Ye bir konu açtık gereksiz dediniz kaçtane konu açtık oraya yazsaydın neden başka yere tenezür ediorsunki
  • arkadaşım ben o konuyu bilmiyodum
  • ama okunu kaç ay buarada kaldı ve göremedin neyse hadi ama bir daha buraya yaz çalındıysa
  • ne kadar yazsan nafile bu forum adam olmaz.Ben Makoli
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK_1172

arkadaşım bizim çar çalındığında nie haber verdiğimizi biliyon mu sen dhdekilerin iiliği için kimin poke çarlarını çaldığını örensinler die

süpersin ortak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benım 12.000 puanlı char calındı
  • Hırsız Laf dinLemez Siz ne kadar konuLar açsanız vs farkLı şeyLer yapsanız hırsız yine hırsızdır ve çaLmaya devam edecektir ( Çünkü hırsızLık onun kişiLiğine işLemiştir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nobody_ -- 20 Mayıs 2007; 12:17:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: khroc

ne kadar yazsan nafile bu forum adam olmaz.Ben Makoli

hocam bu forum adam olmaz dion feyk alıon bu nası iş
  • arkadaş adam olmadı için ben bu konuyu açtım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.