Bildirim
DH Konu Dışı Tutkunları HIZLA BÜYÜYORUZ VE DESTEK BEKLİYORUZ(511 kişiyiz)! (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ekle Benide. _____________________________ -
Ekler misiniz hocam _____________________________ -
Add plz. _____________________________ -
benide ekle hacı konu dışıyım _____________________________ Kaderde ne varsa o gelir başa (c) Deliler -
Benide ekleyin hocam...
Bugün girmek nasip oldu ilk defa konu dışına ama gülmekten öldüm gerçekten...Bazı konular çok gereksiz ama insanın neşesi yerine geliyor bee
_____________________________ -
Yeni arkadaşlarımız eklenmiştir.Aramıza hoşgeldiniz
_____________________________ Anakart: MSI Carbon X870E | İşlemci: Amd 9800x3d | Ekran Kartı: MSI RTX 4070 Ti | Ram: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance | Hard Disk: Samsung 1TB 970 Curcial *2TB | Kasa: MSI Velox 100P PSU ThoughPower 1050w 80+GOLD | Monitör: Samsung 49"Odessey Oled | İşlemci Soğutucu: Cooler Master 360 Liquid Cooler|Ses Sistemi: Razer Blackshark V2 Usb // Z906 Cerative SB ZX | Klavye: Asus ROG Strix Flare Aura | Mouse: HK Gaming Sirius-M -
Benide ekle dostum.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
hocam benide ekler misin
Konunun büyümesi ve imzaların benimsenmesi güzel.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
EKLE BENİ DE PANPA
ekle benide imzayı ekledim profilime
Ekle beni de gardaaaaş
ekle man _____________________________ 
F-4E Phantom II
1987-2014
F-4E 2020 Terminator over Turkish Skies
1958-2018 Baba Phantom 60 yıldır göklerde -
Bende gelebilirim. _____________________________ -
Ekle.. _____________________________ -
ekle kardeş
Benide alın aranıza
_____________________________ Encumbered forever by desire and ambition
There's a hunger still unsatisfied
Our weary eyes still stray to the horizon
Though down this road we've been so many times -
EKLEEEEEEEEEEEEEEEE
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki