Şimdi Ara

## DH KONSOL TOPLULUĞU ##(63 ÜYE) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
9.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lordvader_cagri

İmza güncellenmiştir, Wii nin gözükmesi amacıyla arkaplanı Daha gri bir ton a soktum.
    Üye Listesini güncelledim. Az sonra, Wii sistem açıklamasına geçeceğim

@Alptekin

Zaten ben burada (Zaman zaman belirttiğim gibi) KALİTELİ bir tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorum Şimdiden KALİTELİ üyeler kendini belli ediyor. Şimdiden herkese gösterdiği ilgi için teşekkür ediyorum...

not: 1000. Mesajım da bu oldu

Kalite olsunda nasıl olursa olsun Hadi bakalım güzel paylaşımlar yapın, aktiviteleri arttırın bu konuyu da üste alalım.

• Beni de ekleyin beni de beni de..Bende oynamak istiyoyum
  • hayırlı uğurlu bahtınız açık olsun
  • Bu konuya herkesi üye olarak almayalım bence.

Mesela şöyle bir test yapalım üye olmak isteyen herkesin üzerinde;

1- Xbox360'ınız 3 kırmızı ışık verdi. Ne yapardınız?
    a) Bill Gates'e selam yollar, makinayı camdan aşağı fırlatırdım.
    b) Yaptırırdım, yapılmıyorsa yenisini alırdım. O bozulsun yine alırım, sorun değil.
    c) 360'ım mı? Yok öyle birşeyim benim, o ne ola ki hem? Şu ışıklı cihaz mı?

A şıkkını seçiyorsanız bu konu için tehlike ve aşırı asabiyet oluşturan bir üye olduğunuz için klübe kabul edemiyoruz. B şıkkını seçtiyseniz kör kütük 360 fanısınız, taştan olsa yine de 360 alırsınız. Bravo... C şıkkını seçtiyseniz muhtemel bir ps3 fanısınız, 3 rakamı en sevdiğiniz rakam. Her cümlenizde 3 geçer, muhakkak ki geçmelidir. Malesef sizi de konuya kabul edemiyoruz...

Değil tabiki

Ne olursan ol gel düşüncesi ile açılan bu konuya herkesi bekliyoruz.

Hem üst komşum Rüstem dayı dalga geçiyor benimle; '' Ne o kutulu çocuk, Crysis geliyor kurudunuz bakıyorum? Ben de geçenlerde 8800 aldım, bir 3d Mark çekmişim skorumu hiç sorma... Sizi birkaç sene sonra görmek isteriz! '' diyor

DH KONSOL TOPLULUĞU TEK BİLEK

• benide eklerseniz sevinirim
  • ekle benide
  • Wii nin sistem açıklamasını ekledim (yahu ben ne zaman binbaşı olacağım acaba ) Dostlar sizleride ekledim 3fruz, dayıya şunu söyle viva la DH KONSOL TOPLULUĞU ! o anlar Hatta deki viva la Darth Vader onu daha iyi anlar Olmazsa eve getir monitörden şu resmi göster

Bu arada 3fruz, MGS1 le olaya giriyorum az sonra

1 gün sonra gelen edit : aaa binbaşı olmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 8 Mart 2007; 6:32:41 >

• Bende burdayım hayırlısı olsun. (ekle ekle)
    konsol olarak xbox ve ps2'yi de burada görmek isteriz.
  • Arkadaşlar PS3 to Component çıkışlı kablo nereden bulabilirim bilen varmı? büyük tekno marketlerde veya internette satılıyrmudur bu kablo?
  • Umarım bu toplulukta gereken, özlediğimiz kaliteyi yakalarız. Foruma 2003'den beri üyeyim zaman zaman benimde daraldığım, seviyesizliği görünce üzüldüğüm günler oldu ama yazılanları okudum ve bir hayalet edasıyla takip ettim ancak görüyorum ki benim gibi forum kalitesini yükseltmek isteyen arkadaşlar varmış=)

Bir beyin fırtınası da benden olsun? yıl 2008 ve Aralık ayı sizce konsol satış rakamları ne durumda olurdu? Düşünsenize bir tarafta Halo3, diğer yanda beklenen kalitede Nintendo klasikleri, diğer yanda MGS4 ve umarım herbirimizin elinde yeni nesil birer konsol!

Uzun lafın kısası oyunla kalın, oyuncu kalın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcpratik_editor

Bir beyin fırtınası da benden olsun? yıl 2008 ve Aralık ayı sizce konsol satış rakamları ne durumda olurdu? Düşünsenize bir tarafta Halo3, diğer yanda beklenen kalitede Nintendo klasikleri, diğer yanda MGS4 ve umarım herbirimizin elinde yeni nesil birer konsol!

Uzun lafın kısası oyunla kalın, oyuncu kalın...

Aslında bunu kesin olarak tahmin etmek zor, çünkü başka değişkenler işin içine giriyor, mesela o tarihte HD TV piyasasında durum ne olur, LCD'lerin fiyatları ne olur..
    Bence LCD'ler TV piyasasına tam olarak egemen olana dek, Wii'nin satış üstünlüğü sürecek. Yabancılar için Wii almak anlık bir olay, görüyorsun ve hemen alıyorsun, çünkü fiyatı çok uygun, nerdeyse artık süpermarketlerde satılmaya başlayacak. oysa diğer konsolları satın almak belli bir plan program dahilinde gerçekleşiyor, para biriktiriyon, babana söylüyon o alana dek bekliyon,vs.. Nintendo'nun amacı zaten 7'den 70'e tüm insanları Wii ile buluşturmak, yani olay sizi, bizi, hepimizi, Halo'yu, MGS'yi falan aşıyor.

• beninide benide katın
  • wii nin eğlencesi ve alınabilirliği tartışılmaz. Konsolu ile başbaşa vakit geçirmek isteyenlerden ziyade, arkadaşları ile çılgınca eğlenmek isteyen insanlar için Wii biçilmiş Kaftan, Şahsen ben param olunca kendime bir tane Wii almayı planlıyorum, ps3 ümün yanına yakışır Aşırı eğlenceli bişey ya, ama istiyorsna ki Gafikti , teknloji idi karizma idi :P o zaman PS3 ü alacaksın (veya xbox u)
  • pcpratik,

valla leo'nun da dediği gibi çok zor cevaplanır sorduun soru. 2008, hmmm... Bana kalırsa 3 markanın da konsolu sanki başa baş gidecek bir süre. 2010'a kadar falan. Ps3 ve 360 birbirini geçecek aydan aya, Wii de onları yakalayacak gibi. 360 erken çıktı çok isim yaptı, artık xbox-ps2 olayı gibi değil olay. Wii de malum özelliğinden dolayı çok isim yaptı ve başarılı oldu ticari açıdan. Ps3 ise eski şöhretini kullanarak cepten yiyecek bi bakıma ve bu sayede çok satacaktır. Tabiki sadece bu sayede değil konsol olarak da iyi makine oluşu önemli ancak şu an 'bilinirlik', 'tanınmışlık' belirleyici rol oynadığı için durum böyle... 2009 sonu 2010 başı gibi de leo'nun dediği gibi lcd lerin, HDTV lerin havalarda uçuştuğu dönemlerde 2012 gibi falan çıkması muhtemel yeni nesil makinaların da anons edilmesiyle fiyatların daha da düşüşe geçecek olması sebebiyle satış grafiğini iyice yükseltecek ve pastadaki payını sağlama alacak konsol iyiden iyiye belli olacaktır...

Açıkcası rekabetin bu denli kızışmış olması süper... Kimse yan gelip yatamayacak 'nasılsa pazar payının alası bizde, takılın beyler' diyerekten...

• Beni de ekleyin bakalım (Xbox 360 & PS2).
  • inşallah bu topic hep kaliteli ve seviyeli olarak kalır. benide dahil edin o zaman. en azından güzel bir ortam olur. paylaşımların yapıldığı fikir alışverişlerinin gerçekleştiği atışmaların tatlı tatlı şaka kıvamında olduğu bir topic olsun inşallah. bayram mesajı gibi oldu yaw

beni katmayı unutmayın arkadaşlar.
  • arkadaşlar bırakın artık bu topicle ilgili temennilerde :) paylaşıma başlayalım .. OLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ xbox la ılgılı bır video koyuyordumkı lınkı kontrol edeyımd edım mahkeme kararı ıle durdurulmuş

nedir bu işin aslı .. Şok oldum
  • Weycell bazi yorumlarin cok guzel ama bazen gercekten 360i karalayabiliyorsun.Ancak bende seni karalayabiliyorum.Ps3 ude

Cagri 1000. mesaji atmissin

Eger yazabilirsen topice

Nintendo Wii&Microsoft Xbox 360&Sony Playstation3 hakkinda konusulur,kaderi cizilir,esprisi yapilir,gulunur,aglanir ancak tartisilmaz,karalanmaz,fanboyluk yapilmaz...

Degistirebilir ya da yeni seyler ekleyebilirsin.

Benim istegim bunun yukariya biryere yazabilirsen sevinirim...

Imzayi beceremedim su yeni kurala sinir oldum.
  • playstation 3 icin haberlerini beklemekteyim cagri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelto3 -- 7 Mart 2007; 21:11:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.