Şimdi Ara

DH | Komedi Filmi Arşivi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
3.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gelin komedi filmleri arşivi yapalım siz de beğendiğiniz filmleri yazarsanız sevinirim.
    -Click (2006) 6.7*
    Fragman
    -Yes Man - Bay Evet (2008) 7.0*
    Fragman
    -White Men Can't Jump - Beyazlar Beceremez (1992) 6.3*
    Fragman
    -The Longest Yard - En Uzun Mesafe (2005) 6.2*
    Fragman
    -The Hangover - Felekten Bir Gece (2009) 8.2*
    Fragman
    *Waiting... (2005) 6.9*
    Fragman
    *Four Rooms - Dört Oda (1995) 6.3*
    Fragman
    *Little Man - Küçük Adam (2006) 3.4*
    Fragman
    *How High - Süper Ot (2001) 5.5*
    Fragman
    *The Terminal - Terminal (2004) 7.1*
    Fragman
    *Little Miss Sunshine - Küçük Gün Işığım (2006) 8.0*
    Fragman
    Hoover Ailesi, her biri birbiriden farklı yapıdaki bireyleri ve takıntıları ile sıradan bir Amerikan ailesidir.  
    İflah olmaz bir iyimserlikle başarıya endekslenmiş baba Richard,
    ailenin düzenini kendi yöntemlerince çekip çevirmeye çalışan anne Anne Sheryl,
    savaş pilotu olmayı başarana kadar konuşmamaya yemin etmiş ağabey Dwayne,
    uyuşturucu bağımlılığı yüzünden başı beladan kurtulmayan büyükbaba,
    özel ve iş hayatındaki hayalkırıklıkları nedeni ile intihar girişiminde bulunmuş Frank Dayı...

Ve tabi ki umutsuzca kendisini bir çocuk güzellik yarışması olan Little Miss Sunshine'da birinci olmaya endekslemiş, şirin, tombul ve zeki Olive...
    Olive'in çocuk dünyasındaki bu en büyük hayali gerçekleştirmek için bütün aile,
    eski Volswagen minübüslerine atlayıp Californiya'ya doğru yola çıkarlar.
    Bu yolculuk sırasında başlarından geçen birbirinden ilginç ve komik olaylar, hayal bile edemeyecekleri bir sonla noktalanacaktır.
    Tür : Dram / Komedi

*Groundhog Day - Bugün Aslında Dündü (1993) 8.1*
    Fragman
    Phil televizyonda hava durumu sunan ve ülke çapında bir şöhreti yakalamanın eşiğindeki bir spikerdir.  
    Kamera önünde herkese mavi boncuk dağıtırken, gerçek hayatında burnu yukarda, benmerkezcil ve snop biridir.
    Aşağılamaktan kendini alamadığı kameranı Larry ve yapımcısı Rita'yla birlikte Pensilvanya'nın küçük bir kasabasına günübirlik gidip kış şenliklerine katılması gerekir.

Buradaki insanların naifliği ve küçük dünyası Phil'in miğdesini bulandırmaktadır.
    Tek arzusu bir an önce haberin çekimlerini tamamlayıp geri dönmektir.
    Ancak aniden çıkan bir kar fırtınası yolları tıkar.
    Ertesi sabah kaldığı otel odasında gözlerini açan Phil'e kaderin müthiş bir oyunu olacaktır: kendini beğenmiş kahramanımız, nefret ettiği o aynı günü, tekrar tekrar yaşamak zorundadır!
    Tür : Romantik / Komedi / Fantastik / Romantik Komedi

*Forrest Gump (1994) 8.6*
    Fragman
    "Dünyaya Forrest Gump'ın gözleriyle baktıktan sonra bir daha hiç bir şey aynı olmayacak" 
    Öykümüz düşük I.Q. sahibi Forrest Gump'ın yaşamını ve hayatının aşkı olan Jenny ile tanışmasını anlatıyor.
    Film boyunca, Gump'ın aralarında Elvis Presley, Kennedy, Nixon'ın da olduğu tarihsel kişilerle kaza eseri tanışmasını 50'lerden 70'lerin sonuna kadar gelen bir süre zarfında izliyoruz.

Gump tamamen tesadüf olarak Vietnam savaşına ve Amerikan yakın tarihinin önemli olaylarına şahitlik ediyor ve hatta rol alıyor.
    Ancak bilmeden yaptıklarının ne kadar önemli sonuçları olduğundan da bihaber durumda.
    Tür : Macera / Dram / Komedi

*Sex Drive - Skor Peşinde (2008) 6.9*
    Fragman
    Ian Lafferty 18 yaşına gelmiştir ve bakirliğini kaybetmek için can atıyordur.  
    İnternette tanıştığı seksi bir kızla birlikte olmak için en iyi arkadaşları olan Lance ve Felicia ile yollara dökülürler.

Üç arkadaşın, bu uğurda, Amerika topraklarını bir uçtan bir uça geçerken başlarına gelecek birçok talihsizlik vardır ve tabi seksi kaçamaklar da onları bekler...

Seksi, eğlenceli ve dahası romantik deneyimlere sahne olan ve hayat ve aşk üzerine birçok ders aldıkları ergenlik dönemindeki üç arkadaşın yolculuğunun anlatıldığı filmin senaryosu, Andy Behrens'in All the Way romanından uyarlanmıştır.
    Tür : Komedi

*SuperBad - Çok Fena (2007) 7.8*
    Fragman
    Liseden mezun olmak üzere olan, asosyal denebilecek iki gencin ibret dolu hikayesini komik bir dille anlatıyor. 

*G.O.R.A. (2003) 7.4*
    Fragman
    Anadolu'nun turistik kentlerinden birinde tüccarlık yapan Arif, uzaylılar tarafından kaçırılıp onların dünyasına götürülür.  
    Gönlünü gezegenin prensesi Ceku'ya kaptıran kahramanımız, canını dişine takıp gezegenden kaçmak için uğraşır.
    Bunun için de uzaylıların komutanı Logar'a karşı mücadele vermesi gerekecektir.
    Tür : Macera / Komedi / Bilim Kurgu / Uzay

*Liar Liar - Yalancı Yalancı (1997) 6.6*
    Fragman
    Los Angeles'lı savunma avukatı Fletcher Reede 5 yaşındaki oğlu Max'in partisine gitmek yerine yalan söylemeyi yeğler.  
    Çünkü patronu Miranda'yla sevişmek gibi önemli bir işle meşguldur.
    Küçük Max de yaşgünü mumlarını söndürürken babasının en azından bir gün boyunca yalan söylememesini diler ve bu dilek işe yarar.
    Ertesi gün Fletcher, Miranda'nın "Dün akşam nasıldı?" sorusuna, daha iyi tecrübeleri olduğunu söyleyerek cevap verir.
    İş yerinde sürekli olarak çıkmadığı telefonlara çıkar. İş arkadaşları hakkında ne düşünüyorsa açık açık söyler. Bunlar sadece başlangıçtır...

*Funny People - Matrak Adamlar (2009) 7.5*
    Fragman
    Konu : Çok başarılı bir stand-up komedyeni olan George, tedavi edilemez bir hastalığa yakalandığını öğrenir.  
    George'un 1 yıldan az ömrü kalmıştır. Bir gece, ümit veren bir stand-up komedyeni olan Ira ile aynı gece kulübünde sahne alırlar.
    Ira'nın performansı George'u etkiler ve George Ira'yı yarı- kişisel asistanı olarak işe alır. Bu ikilinin iş ilişkisi zamanla dostluğa dönüşür.
    Tür : Komedi / Dram

*See No Evil, Hear No Evil - Bana Göz Kulak Ol (1989) 6.3*
    Fragman
    Konu :  Biri kör, diğeri sağır iki kafadarın maceraları. 
    Tür : Polisiye , Komedi

*= Film isimlerinin sonundaki "imdb" notudur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Jim Carry'nin filmlerinden birini izle
  • Valla ne Kadar Komik Olursa olsun Tek Başına Pek Güleceğini Sanmıyorum Ben Öyleyim Şahsen
  • avatarından yola çıkarak -beyazlar beceremez- diyorum ama büyük ihtimal izlemişsindir.izlememişsende , kahkaha atmassın ki tek başına izlenen hiçbir film kahkaha attırmaz bence insana ,ama sonunun geldiğinide anlamassın.akıcı ve eğlendirici bir film.

click
    the longest yard
    waiting
    four rooms

aklıma gelenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 19 Ağustos 2009; 22:16:05 >
  • the terminal
    little miss sunshine
    groundhog day
    forrest gump
    sex drive
    superbad
    gora
  • Liar Liar'ı izlemdiyseniz komedi filmi izledim demeyin
  • Funny People
    See No Evil Hear No Evil (Bana göz kulak ol) eski ama süper filmdir
    aklıma geldikçe eklerim mesaja
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KOMEDİ FİLM ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Komedi Film Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yes Man bana açıkçası komik gelmedi.

The Hangover gerçekten izlemeye değer mi?
  • Little Man
    How High
  • Liar Liar
  • Hocam o konuyu biliyorum da ben sadece komedi filmleri odaklı daha detaylı bir çalışmayı düşünüyorum.
  • Little Miss Sunshine komedi içeriyor ama komedi filmi denemez bence

Click için de aynı şeyi söyleyebilirim

komedi filminin içinde dram olmamalı
  • Zohan'a Bulaşma
    Damadı öpebilirsin.
    İkisindede adam sandler oynuyo.
  • Aman Tanrım 2
  • Buying The Cow
    40 Days & 40 Nights
    Accepted
    Anger Management
    Big Daddy
    Billy Madison
    Dude ! Wheres My Car
    Euro Trip
    Happy Gilmore
    I Love You Man
    I Now Pronounce You Chuck and Larry
    Idiocracy
    Joe Dirt
    Just Friends
    Knocked Up
    Mr.Deeds
    Old School
    Pineapple Express
    Road Trip
    The New Guy
    The Longest Yard
    Van Wilder**
    Raising Arizona
    Big Stan
    bendekiler bunlarmış yazılanları tekrar yazma gereksinimi duymadım

• Beceriksizler * eski ama süper bir komedi filmi
  • the hangover
    Super ot
    Clıck
    Hababam sınıfı serısı
    Vay arkadas
    Kemal Sunal fılmlerının cogu benım ıcın tam bı komedıdır
  • Monty Python grubunun tüm skeçleri, tüm filmleri beni çok güldürür. Canım sıkıldıkça sahnelerini izlerim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.