Şimdi Ara

Dh Knight Steam Whatsapp grubu kuruldu. Katılmak isteyen pm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Knight Online Steam'de!
    13 OCAK - CLUTAAH
    Değerli Knight Online Oyuncuları,

26 Ocak 2016 Salı günü, Türkiye saati ile öğlen 12:00'da Knight Online'ın Steam üzerinden resmen yayınlanmaya başlayacağını gururla duyurmak isteriz.
    Merakla beklenen bu gelişme ile beraber, sadece Steam üzerinden erişilebilecek çok özel ve yeni bir sunucu açılacak.
    Lütfen konu ile ilgili duyuruları Steam, Facebook ve Steam Mağazası üzerinden takip ediniz. Steam'de görüşmek üzere!

"Steam hesabınızda Knight Online'ı istek listenize eklemeyi unutmayın!"

Saygılarımızla,

NTTGame || Knight Online Takımı

--------------------------------------------------

Arkadaşlar Whatsapp grubumuz kuruldu, katılmak isteyen arkadaşlar numarasını pm atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive. -- 15 Ocak 2016; 19:26:39 >

• Koxp veya başka hile olmazsa bende gelirim.
  • açıldığı gün gb satışları başlayacaktır. :)
  • donanımhaberin ko bölümünü bile 2 günde az çok canlandırdıysa, gelişme olabilir

usko hesapları steamko da geçerli olmayacak
    yani önceki serverlardan kc, gb vs. şeyleri depolayan kişilerin birikimi olmayacak

steam knightonline ın üstüne işemez bile ama steamguard ı inş ko ya eklerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disclosure X

donanımhaberin ko bölümünü bile 2 günde az çok canlandırdıysa, gelişme olabilir

usko hesapları steamko da geçerli olmayacak
    yani önceki serverlardan kc, gb vs. şeyleri depolayan kişilerin birikimi olmayacak

steam knightonline ın üstüne işemez bile ama steamguard ı inş ko ya eklerler

ya yok ne canlanması

geçen midgard açılırken o topic en populere girdide noldu

clan bile kurulamadı

3 gün shard8 basıldı

sağlam bi klan ilk hafta 80 oldu

5gün hb8 basıldı

10gun krowaz 8ler falan görüldü
    neden dolayı kzpadn

vede dragaon box ve monster staff yüzünden

oyun malasef zaman kaybı

oyunun bittiği çok açık ve bu oyun geri dönmez

iinanılmaz negatif algı var
    20 yıllık oyun steama girmek için yırtınıyo
    steam yokken kngiht vardı be
    ama kapılarında yatıolar zor aldılar

hemen başlamayın
    midgarda satılan charlara pakın aylarca pre cekılıp kasılan charkar tek ay pre parasından az

ben 50 lvl charları 200-300 sattımı biliyorum
    şimdi 83 char son serverda 200 lira

• Benim aslında şuan merak etiğim olay, Bildiğiniz gibi Steamda dolar kuru Türkiye için 1.5TL ye sabit indexli. Atıyorum Şaun knight 120 TL olan premium 60 TL ye düşmesi gerekiyor, sırf premum değil tüm cashlar bu şekilde etkilenecek. Acaba bu aç firma nasıl bunu tolere edicek merak içerisindeyim.

Bu arada Steamın nekadar iyi ve işini bilen bir firma olduğunu da bu Tr ye özel kur sabitlemesinden anlayabiliriz. İşlh adam eder KOyu da.!

Hatta yeterince popilite olursa, Steam kendi bünyesine alabilirim KOyu, Steam için çerez parası bu çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Revenge -- 15 Ocak 2016; 12:59:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

Benim aslında şuan merak etiğim olay, Bildiğiniz gibi Steamda dolar kuru Türkiye için 1.5TL ye sabit indexli. Atıyorum Şaun knight 120 TL olan premium 60 TL ye düşmesi gerekiyor, sırf premum değil tüm cashlar bu şekilde etkilenecek. Acaba bu aç firma nasıl bunu tolere edicek merak içerisindeyim.

Bu arada Steamın nekadar iyi ve işini bilen bir firma olduğunu da bu Tr ye özel kur sabitlemesinden anlayabiliriz. İşlh adam eder KOyu da.!

Hatta yeterince popilite olursa, Steam kendi bünyesine alabilirim KOyu, Steam için çerez parası bu çünkü.

Tahminen baz fiyatını yüksek olarak gösterecekler ve aynı fiyata gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pokemon Go İzmir Whatsapp Grubu
    9 yıl önce açıldı
    DH Yazılımcılar whatsapp grubu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4Revenge kullanıcısına yanıt
    steamla alakalı değil pre

oyna girip pustan cekecen
  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    steam parasıyla cash alacaksın diye biliyorum. Bu şuan ki oyundan biraz bağımsız olacakmış belki bazı şeyleri değiştirirler.
  • piyasada şu soruyu soran çok kişi var 'bizim eski hesaplar yeni sw de geçerli olmayacak mı?'
    bu tip kekolara cevap falan vermeyin.. bırakın eski hesaplarını kullanabileceklerini sansınlar

windows 98 pc den 10 yıldır ko oynamaktan başka bi şey yapmayan, milletin itemlerini çalıp sağa sola birikim yapan kişiler bunlar

hiçbi şey araştırmaz etmezler, en ufak konuda bilgileri yoktur.. tek yaptıkları; oyunda ticaret yapmaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disclosure X

piyasada şu soruyu soran çok kişi var 'bizim eski hesaplar yeni sw de geçerli olmayacak mı?'
    bu tip kekolara cevap falan vermeyin.. bırakın eski hesaplarını kullanabileceklerini sansınlar

windows 98 pc den 10 yıldır ko oynamaktan başka bi şey yapmayan, milletin itemlerini çalıp sağa sola birikim yapan kişiler bunlar

hiçbi şey araştırmaz etmezler, en ufak konuda bilgileri yoktur.. tek yaptıkları; oyunda ticaret yapmaktır

Ticaret yapanlar az uzak dursun

• Gelin arkadaşlar birlikte başlayalım.
  • Eskisi gibi olmasa da biraz canlandırabilir.

• O zamanda şöyle bir saçmalık olacaktır 30 dolar olan premium 60 dolar gibi ütapik bir rakam görünecek.

Zaten yabancı oyuncular 30 dolar bile vermezler bir çok yeni nesil milyon dolarlık oyunun tek sefer satış ücreti bu civarlardan az ki Türkiye için daha düşük oranlamalar yaparak satıyorlar. knight gibi bir oyunun steamda aylığı 60$ görünmesi insanı ürkütüyor. yabancılardan şimdiden şu yorumları göre biliyorum
    "This is a joke? yes very fun ok by." :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

O zamanda şöyle bir saçmalık olacaktır 30 dolar olan premium 60 dolar gibi ütapik bir rakam görünecek.

Zaten yabancı oyuncular 30 dolar bile vermezler bir çok yeni nesil milyon dolarlık oyunun tek sefer satış ücreti bu civarlardan az ki Türkiye için daha düşük oranlamalar yaparak satıyorlar. knight gibi bir oyunun steamda aylığı 60$ görünmesi insanı ürkütüyor. yabancılardan şimdiden şu yorumları göre biliyorum
    "This is a joke? yes very fun ok by." :D

Bu oyunun ve bu firmanın son şansı ya bu işi başaracaklar yada tarih olacaklar birlikte göreceğiz.

• Whatsapp grubuna az cok katilanlar basladi
    Oynamayi dusunen, bilgi almak isteyen donanimhaber uyeleri konuyu acan arkadasa numarasini atabilir :)

• Esas problem hile koxp değil zaten, firmanın kendisi tarafından bile satılan illegal itemler en büyük merak konusu benim için bu şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: GAT-X105_STRIKE

Esas problem hile koxp değil zaten, firmanın kendisi tarafından bile satılan illegal itemler en büyük merak konusu benim için bu şuan.

Eğer öyle birşey olursa ntt game bir daha toplayamaz. Diğer yandan bahsedilen dragon box ve monster staff eğer cash ile satılırsa eski serverlar gibi olur bu da user açısından olumsuz etkiler. Pvp odaklı bir oyunda bu iki item haksız rekabet oluşturur. Steam buna müsade etmez. Örneğin revolver userlar ayaklaninca nerf atmak zorunda kaldı.

Cs go kendi oyunu olsa da eşit rekabetten yana.

• Ben Başlıyorum, Bilgisayarlarıma steam yüklendi takip listesine Knight Online eklendi hazırım bekliyorum

Uskodan bazı kişiler tanıyabilir SenS ve 4everSenS olarak Steam deyim
  • takip
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.