abi bölgesel yağ eritimi yoktur sporla erir oralarda elbet bendede özellikle göbek vardı göbek çok az kaldı ama kalçalar yok oldu
en yisi koşu yapıp ekmeği kesmeniz
quote:
Orijinalden alıntı: lazer__
quote:
Orijinalden alıntı: Xreleave
quote:
Orijinalden alıntı: foto_collie
Hiç yemeyip içmeden kilo verilmez.Verilse bile verildiği gibi alınır.Bizim burada ki amacımız sağlıklı kilo vererek fazlalıklarımızdan kurtulmak.
Ben bu sağlıklı kilo verme olayına katılmıyorum. Bir ayda su kadardan fazla kilo verilmez filan hepsi bana diyetisyenelrin diyet ürünü pazarlıyanların işi gibi geliyor.
Aç kalmadan kilo veremezsiniz. Sık ama az yeme olayınada katılmıyorum. Vucud aldığı kaloriden fazlasını yakarsa erir. Pro Body builderlara gidin adamların günlük besinlerine bir bakın. Bildiğin aç kalıyor adamlar. Aç kalmazsa o kaslar cıkmaz ortayai belli etmez kendini. Kilo vermekte aynı şekilde. Acıkınca açlığı bastırmak için meyve ile filan geçiştirirsin ve günde 1 kere adam akıllı yemek yersin oda oglen olur.
Yok efendim verildiği gibi alınır olayıda hikaye. 20 kilo veren adam (ben verdim) 2 ay hiç dikkat etmedim tatil+ramazan. 1 kilo almışım. Ha bahsi geçen kişi spor yapmıştır aynı zamanda diyet yaparak kilo vermiştir. Sonra eski düzensin beslenemye donup pc-tv basına kitlenmiştir sonra tabiki kilo alması normal.
İşin kısası aç kalmadan o sıkıntıyı tatmadan kilo verip-vucud geliştiremezsiniz.
tamamen yanlis bilimden bilgiden uzak ben yaptm oldu denilen klask duz mantk...bilmiyorsun bari yanls bilglendrme..istersen hiç yeme ayda 10 kilo bile verrsn ,..simdi birde herkesn vucudu farkldr.ısın ıcınde bircok faktor var.kas yag orani umrunda deglse dedgm gibi ..cok daha fazla versn..ama saglkta elden gider.vuçutla cahilce oynamak ilerde cok soruna yol acar insan bir makina gibdr cok cok fazla ayari vardr bozmayn bilmeden.hayatnda hic zayf olmams cok sisko bi insan ilk ay ,5 kilonunda uzerinde verir genelde bu daha cok su atmakta olur..bide mesela surekli kilo al ver al ver vucut lacka olur kilo vermez artk.ac kaldgn surece vucut besin ihtiyacini kaslari yakarak saglar ayrica savas modunu devreye sokar .hayati tehlike oldugunu sanarak her besinin buyuk kismini yag olarak depolar bu aclk diyetnden cikincada bi sure devam eder.yok olan kas kutlesi ile inceldgni sanarken derinin altnda yaglanma baslar.bozulan kan degerleri ve karaciger islev bozukluklarida cabasi..daha cok sey varda birazda arastrn..hadi iyi diyetler simdi
Açlıktan kastım ölüm orucu değil tabiki. Ama aç lık hisisni sıkıntısı tatmadan kilo verilmez. Verilirsede uzun sürer. Ben 25 kilo verdim dahada vermeyi düşünüyorum. Hekrezin vucudu bunyesi farklıdır tabiki ben o sekilde verdim problem yaşamadım. Verildiği gibi alınıra inanmıyorum. Dikkat etmeye devam ettiği sürece kimse verdiği kiloyu geri almaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin
Konuyu acan arkdasa seslenıyorum eger burda saglık sorunu nedenıyle ölen olursa sorumlu sensın haa
Ben kimseye zorla kilo verin demiyorum.Geberene kadar yemek yemeden durunda demiyorum.Hiçbir sorumlulukta üstlenmiyorum.
Sağlıklı kilo verme olayına gelince sağlıklı kilo verme diye birşey vardır.
Arkadaşlar hedeflerinizi söylemişsiniz ama eğer bizleyseniz ekle diyin :) 10 kişiyi geçince başlayacağız çünkü.
ekle benide hocam üniye bu sene başladım spor salonuna felan gidip 6 ayda 10 kg felan vermeyi düşünüyorum..
100kg yim suan 2-3 sene içinde 70-75 olmak hedefim..
yaz hocam+ bodye gitmek istiyorum ama bu halimle gidersem çok kalıplı olabilirim olurum okadar kalıp sevmem sevmem Kilo 85 Yaş 17 Boy 1,81
Ekledim sizi de Başlıkta hergün bir püf nokta vermek istiyorum.İnşallah güzel olacak 7 kişiyiz şuan 10 kişiyi geçersek başlıyoruz
Boy 1,82 kilo 67...ekle beni hacı....
Şimdi spora gidiyorum. Bence aynı anda başlamaktansa en yakın zamanda başlayın. Hatta gidin şimdi bir spor salonuna yazılın. Ben öyle birden gittim bigün spor salonuna 6 ay sonra 80 oldum. 30 kilo ve hiçbir sağlık sorunu yaşamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: K.Kahriman
benim hedefim 90 kilo şu anda 100 kiloyum.
eklesenize yahu
quote:
Orijinalden alıntı: foto_collie
Ekledim sizi de Başlıkta hergün bir püf nokta vermek istiyorum.İnşallah güzel olacak 7 kişiyiz şuan 10 kişiyi geçersek başlıyoruz
Benden sonra yazan adamları eklemişsin, beni eklememişsin ?
abi bölgesel yağ eritimi yoktur sporla erir oralarda elbet bendede özellikle göbek vardı göbek çok az kaldı ama kalçalar yok oldu
en yisi koşu yapıp ekmeği kesmeniz
@Spoon!, valla ben de öyle biliyorum ama bir yerde okumuştum; bisiklet kullanmak kalça yağlarını eritiyormuş. Göbek o kadar çok yok da, kalça ve bacakların kalınlığı moralimi bozmaya yetiyor.
Bu arada bugün 83'e düştüm. Kantarda 83'le başlayan rakamı gördüğümde nasıl sevindiğim, anlatamam...
Beni de ekleyin hocam son 1 senede 15 kilo aldım ve tekrar 70 kiloya düşmek istiyorum bende diyet ve cardioya başlıyorum buraya yazıcam hafta hafta seyir defterimi Bu arada değişik bir diyet buldum hastalar için sadece sebze çorbası ile yaşıaycam 1 hafta birde spor yaparsak neler olur bakıp görücez
1.81 boy ve 96 kilo feci bir sekilde boğazıma düşkünüm ama bu sene yurtta kaldığımdan ister istemez kilo vereceğim gibi zaten abur cubur hiç sevmem sadece bir öğünde 2 tabak rahat yiyorum malesef. Yurtta ise pilava talim ettim neredeyse. Sabahları bir tane gevrek ve geriye kalan 2 öğünde de birer tabak pilav yiyorum ve gayet yetiyor
Boy 1.84 kilo 123 dü 1 ayda doktor kontrolünde yiyip içerek ama ekmeği keserek 4 kilo 400 gram verdim şuanda 118 kiloyum ve hala devam ediyorum amacım vücudumdaki %38 yağ oranını en az seviyeye indirmek.
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu
Boy 1.84 kilo 123 dü 1 ayda doktor kontrolünde yiyip içerek ama ekmeği keserek 4 kilo 400 gram verdim şuanda 118 kiloyum ve hala devam ediyorum amacım vücudumdaki %38 yağ oranını en az seviyeye indirmek.
Ben daha kısa boyluyum misalen 1.76 yım ve şu anda 98 kiloyum ama vücut yağ oranım %24.5 çıktı en son 15 gün önce falan.Sizin 38 de bir yanlışlık olmasın ?
quote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu
Ben daha kısa boyluyum misalen 1.76 yım ve şu anda 98 kiloyum ama vücut yağ oranım %24.5 çıktı en son 15 gün önce falan.Sizin 38 de bir yanlışlık olmasın ?
123 kilo iken %42 yağ oranı çıktı 1 ay sonra kontrole gittiğimde 4 kilo vermiştim ve %42 den %38 e düşmüş bünyeden bünye ye değişebiliyor :)