Şimdi Ara

DH İzmir Xbox 360 Kullanıcıları Grubu [GÜNCEL] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
15.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef set olarak (xbox 360 -250 gb+kinect sensor+advanture) aldim ayni sekilde vermek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelik2000

XBOX 360 slim 250 gb +kinect+advanture oyun paketi 800.000TL.ye satılıktır.
    İki ay önce alındı ancak oyunlar kız çocuklarıma göre olmadığından kullanılmadı.çok yeni ve temiz.

Fiyat uygun hayırlı satışlar. Başlığada yazdım satılı slim+kinect diye.

Aşağıdaki formu doldurursan ana mesajada yazabilirim.

ÜRÜN : Buraya yaz
    FİYATI : Buraya yaz
    Satış Şekilleri : Buraya yaz
    Satış şekli önceliği : Buraya yaz

satış şekli derken yani sahibinden-gittigidiyor gibi yerlerden, Elden, havaleyle falan onları önceliğede hangisi önceliğinse onu yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizil_elma -- 18 Ağustos 2011; 19:15:44 >

• ReleasedateTBA ekleyebilirsiniz izmirdeyim.
  • herkesi ekledim live dan
    Forumda Kimin GT sini gördüysem Arklığa ekledim : Ne Yüzsüz Adamım yav
    Bu araDA Pes 11 Oynayanlar varsa Online de kapışalım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStarBox -- 23 Ağustos 2011; 14:26:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilkan

quote:

Orijinalden alıntı: R-JeFF

İzmirde birtek karşıyakada spot mağazalar var galiba uğur ve emrah.

Başka yerde 2 tane biliyorum ama nerelerde tam hatırlamıyorum şuanda kardeşim

ha bide uğur ile emrah ta xbox 360 oyunu satış veya takası yapılıyormu?PS3 yapıolar onu biliomda xbox yapmıolar herhalde.
  • beyler acil xbox alıcağım izmir'de nerden alabilirm aydın'da oturuyorum izmirin herturlu yerine gidebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigmod

beyler acil xbox alıcağım izmir'de nerden alabilirm aydın'da oturuyorum izmirin herturlu yerine gidebilirim

Karşıyaka Çarşı sokağına gel dümdüz yürü deniz tarafından girdiğini varsayarak solda bir karakol görüceksin bi süre sonra o sokağa gir solda emrah elektronik biraz ilerde de sağda uğur elektronik var.ya da çankayada bir pasajın alt katında kuryap elektronik var bulmam zor olmuştu ama keşfedebilmek güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.bascetin

quote:

beyler acil xbox alıcağım izmir'de nerden alabilirm aydın'da oturuyorum izmirin herturlu yerine gidebilirim

Karşıyaka Çarşı sokağına gel dümdüz yürü deniz tarafından girdiğini varsayarak solda bir karakol görüceksin bi süre sonra o sokağa gir solda emrah elektronik biraz ilerde de sağda uğur elektronik var.ya da çankayada bir pasajın alt katında kuryap elektronik var bulmam zor olmuştu ama keşfedebilmek güzeldi

hmm bulmam zor olucak ama arıyacağım ve korsan oyun oynamak istiyorum hangi yerden işlem yaptırabilirm güvenilir güvenceli konsol hakkında tecrübeli olan yer neresidir ?

• quote:

quote:

quote:

hmm bulmam zor olucak ama arıyacağım ve korsan oyun oynamak istiyorum hangi yerden işlem yaptırabilirm güvenilir güvenceli konsol hakkında tecrübeli olan yer neresidir ?

valla orjinal kullandığım için bilmiyorum ama kuryap dükkan yapısı olarak daha müsait duruyor hem ilgileniyorlar ben emrahtan almıştım uğur açık olsaydı uğurdan alırdım.Kuryapın yerini bulabilirsen kuryapa git ama bulamam dersen karşıyaka çarşı basit bi yer kime sorsan tarif eder.İzmir'e daha önce gelmişliğin varsa en azından ulaşıma aşinasındır ama gelmediysen binceğin otobüsü vs söyleyebilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla orjinal kullandığım için bilmiyorum ama kuryap dükkan yapısı olarak daha müsait duruyor hem ilgileniyorlar ben emrahtan almıştım uğur açık olsaydı uğurdan alırdım.Kuryapın yerini bulabilirsen kuryapa git ama bulamam dersen karşıyaka çarşı basit bi yer kime sorsan tarif eder.İzmir'e daha önce gelmişliğin varsa en azından ulaşıma aşinasındır ama gelmediysen binceğin otobüsü vs söyleyebilirim.

teşekkürler izmir'e daha önce geldim kuryap tam olarak izmirin neresindeydi ?

• Çankayada bit pazarının orda

DH İzmir Xbox 360 Kullanıcıları Grubu [GÜNCEL]
  • beyler konsol için en iyi fiyatı bestbuy'da buldum ordan alıcam ordan yakın bir yerde korsan oyun oynatma işlemini yaptırabileceğim bir yer var mı ?
  • quote:

beyler konsol için en iyi fiyatı bestbuy'da buldum ordan alıcam ordan yakın bir yerde korsan oyun oynatma işlemini yaptırabileceğim bir yer var mı ?

hayır kardeşim izmir'de x360 ile uğraşan pek dükkan yok bu saydığım 3 dükkan var işte bu arada best buy kapandı nasıl alıcaksın ki
  • quote:

quote:

beyler konsol için en iyi fiyatı bestbuy'da buldum ordan alıcam ordan yakın bir yerde korsan oyun oynatma işlemini yaptırabileceğim bir yer var mı ?

hayır kardeşim izmir'de x360 ile uğraşan pek dükkan yok bu saydığım 3 dükkan var işte bu arada best buy kapandı nasıl alıcaksın ki

kapandı mı .s media markt alıcağım o zaman neyse artık aydın içinde fw attırım
  • Elimde Gears of War 2 ve Bioshock 2 vardır. Takas teklifleri değerlendirilir. Öncelik Forza 3 ve Alan wake
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Elimde Gears of War 2 ve Bioshock 2 vardır. Takas teklifleri değerlendirilir. Öncelik Forza 3 ve Alan wake

Ana mesaja ekledim. Hayırlı satışlar
  • Selam Dostlar,

Elimde Dead to Right (Retribution) ve Ninety-Nine Nights 3 var. Takas yapmak isteyenler yada bu oyunlara ihtiyacı olanlar haber etsin.

PES11 ve Gear of War2 almak istiyorum ayrıca. Elinde olanlar ulaşın bana =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentkart123123

Selam Dostlar,

Elimde Dead to Right (Retribution) ve Ninety-Nine Nights 3 var. Takas yapmak isteyenler yada bu oyunlara ihtiyacı olanlar haber etsin.

PES11 ve Gear of War2 almak istiyorum ayrıca. Elinde olanlar ulaşın bana =)

Tamam birazdan ana mesaja da eklerim. Gruba dahil edeyim mi seni ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

herkesi ekledim live dan
    Forumda Kimin GT sini gördüysem Arklığa ekledim : Ne Yüzsüz Adamım yav
    Bu araDA Pes 11 Oynayanlar varsa Online de kapışalım :))

sende çok yüzsüzsün be arkadaş şaka şaka

o değilde bi buluşmamı yapsak izmir grubu olarak

• Elimde kullanmadığım(oynamadığım yani :D) Super street Fighter 4 Arcade Edition Promotional Copy Oyun Var.Vede Enemy TerryTory QuakeWars,var.istersen Ninety-Nine Nights 3 ile takaslaya bilirz izmir balçovadayım:))
    bu arada buluşma fikri fena değilde arkadaşlar hepimiz izmirin farklı köşelerindeyiz herkez için çok fazla zorluk olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.