Şimdi Ara

DH'ın Yiğit Bodycileri Gelin Bakayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DH'ın Yiğit Bodycileri Gelin Bakayım

Karın kasları biraz daha belirgin hale gelecek şekilde bu vücudu yapmak ortalama ne kadar sürer ?

Boy 184 Kilo 67

• Altyapı yoksa 1 yılı bulur yada geçer. Cok cılız isen işin zor zaten böyle olman zor.
  • 1 yıl sürer ama düzgün beslenmen lazım.
  • Omuzlarım öküz gibi geniş. Kemik yapım gayet iyi ama bir türlü kilo toplayamıyorum. Giydiğim tişörtler omuzlardan dolayı XL . Gömleklerim XL . XL almaz isem omuzlarım sığmıyor. XL alınca da üzerimde askılığa asmışsın gibi duruyor kıyafet
  • Düzgün besleniyorum kilo alamıyorum
  • Boyuna göre kilon az ama düzgün bi beslenme programı ile kilo alarak daha doğrusu benim tabirim ile kas alarak bu vücudu elde edebilirsin.

-TRioN-'unda dediği gibi bi kas altyapın yoksa bu iş 1 yılı bulur hatta geçebilir.

Ama vücut çalışma geçmişin varsa 6 ayda yapabilirsin.

Tabi bu kişiden kişiye değişir belki metabolizman hızlı çalışıyordur yağları kolay yakarsın hızlıca kasa çevirirsin belki de aldığın kiloyu çok uzun bi süre zarfında kasa çevirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Boyuna göre kilon az ama düzgün bi beslenme programı ile kilo alarak daha doğrusu benim tabirim ile kas alarak bu vücudu elde edebilirsin.

-TRioN-'unda dediği gibi bi kas altyapın yoksa bu iş 1 yılı bulur hatta geçebilir.

Tabi bu kişiden kişiye değişir belki metabolizman hızlı çalışıyordur yağları kolay yakarsın hızlıca kasa çevirirsin belki de aldığın kiloyu çok uzun bi süre zarfında kasa çevirebilirsin.

Yağ yok ki , metabolizmam çok hızlı , öküz gibi besleniyorum kilo alamıyorum. Besin takviyesi gerekli sanırsam. Kaslarım gayet sert.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunda vücut mu var şimdi ? Benim vücutta aynı böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Boyuna göre kilon az ama düzgün bi beslenme programı ile kilo alarak daha doğrusu benim tabirim ile kas alarak bu vücudu elde edebilirsin.

Yağ yok ki , metabolizmam çok hızlı , öküz gibi besleniyorum kilo alamıyorum. Besin takviyesi gerekli sanırsam. Kaslarım gayet sert.

o zaman pek fazla zaman almaz kendininde farketmiş olduğu gibi besin takviyesi lazım.Tabi bunu benim söylemem biraz yanlış olur sonuçta ne kadar body bilgim olsada ben doktor değilim

http://www.supplementler.com/shop/Kilo-Aldiricilar/

linkte kilo aldırıcı ve spor yaparken sana takviyede buluncaki enerjini arttırcak ilaçlar var bi göz atmanı tavsiye ederim ben bu tür (kilo aldırıcı) ilaç kullanmadığım için malesef tavsiyede bulunamıyorum....

• Elemanda vücut yok diyenin aklına şaşayım ben. Adamın boyun - omuz kaslarına bir bak.

@ pspfreak ; Sağolasın dostum
  • Protein Tozu kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2112

Trapez ve göğüs dışında pek bişey göremedim. Omuz zaten hiç yok çalışılmamış. Biceps ön kol da fena değil
    8 aya falan halledebileceğini düşünüyorum

Biraz da baklavaları çıkarmak istiyorum. Acaba eight pack ne kadar sürer ( tamam abarttım biraz )

@ silenThief ;

Kullanacağım mecburen.
  • Up Up..
  • protein tozu amino asit kreatin vs bunlari gec ben onermem ilk 4 ay falan hic bulasma bunlara ,

onlara verecegin parayi tavuk etine ve konserve baliga kuru fasulye vs yatir . hem karnini doyur hem kaslarini besle

yag yokmus bu cok cok avantaj senin icin. karin kaslarinin en buyuk dusmani karinda birikmis yaglardir. sende yag olmadigina gore en fazla 2 ayda seni gaza getirecek aynalara baktiracak kadar kaslarin sekillernir karin bolgende.

dardanel ton light konservesi var bunu al. aycicek yagli olani alma sakin. ben light ile besleniyorum cok yararini gordum.

spordan 45 dakika once bi kutu spordan hemen sonra bi kutu daha ye. spor yapmadigin dinlendigin gun ogle yemediginde bir kutu ton baligi ye. gun icinde aksam yemekleriinde patates haslamasi pirinc haslamasi ye. tabi tuz ekmeden ye. beyaz ekmek yeme . bir hafta cavdar bir hafta kepek ekmegi ye. surekli ayni seyi yeme kansizlik yapar. cips biskuvi cikolata agzina surme.
    kola vs asitli icecekleri kes. azaltmani onermem bicak gibi kes. bagimlilik yuzunden baslarda zorlanirsin ama sonra aklina bile gelmez.
    sabah kahvaltilarinda sutas in light peyneri ve kasar indan al. yiyebildigin kadar beyaz peynir ve kasar ye light ama. yuklen zorla kendini. zeytin ye.
    4 yumurta hasla ve bunlarin beyazini ye. sarisini yeme. kuru kayisi uzum badem findik her gun bir avuc ye bunlardan. asiriya kacma. heepsinden her gun iki tane ye misal olcun olsun. sabahlari cay icme kahvatinin yaninda ya sut ic ya da portakal suyu ic. sut ic bolca yogurt ye
    vucut gelistirme sporu cok pahali bir spor. onu goze aliyorsan basla. bu dediklerimi yaparsan guzel fizik hayal degil. bir ayda bile cok hosuna gidecek gelisimleri gorursun. onemli olan dinlenmek ve beslenmek. guclu bir irade lazim. yemek icin yasama felsefesini bir kenera birakip kaslarini beslemek icin protein yag olusmamasi icin karbonhidrat besleniceksin. zaten en fazla 3 ay sonra dunyevi tatlari unutup bedenine ve nefsine muthis bir irade getirmis oluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancannazlican -- 26 Nisan 2010; 19:01:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cancannazlican

protein tozu amino asit kreatin vs bunlari gec ben onermem ilk 4 ay falan hic bulasma bunlara ,

onlara verecegin parayi tavuk etine ve konserve baliga kuru fasulye vs yatir . hem karnini doyur hem kaslarini besle

yag yokmus bu cok cok avantaj senin icin. karin kaslarinin en buyuk dusmani karinda birikmis yaglardir. sende yag olmadigina gore en fazla 2 ayda seni gaza getirecek aynalara baktiracak kadar kaslarin sekillernir karin bolgende.

dardanel ton light konservesi var bunu al. aycicek yagli olani alma sakin. ben light ile besleniyorum cok yararini gordum.

spordan 45 dakika once bi kutu spordan hemen sonra bi kutu daha ye. spor yapmadigin dinlendigin gun ogle yemediginde bir kutu ton baligi ye. gun icinde aksam yemekleriinde patates haslamasi pirinc haslamasi ye. tabi tuz ekmeden ye. beyaz ekmek yeme . bir hafta cavdar bir hafta kepek ekmegi ye. surekli ayni seyi yeme kansizlik yapar. cips biskuvi cikolata agzina surme.
    kola vs asitli icecekleri kes. azaltmani onermem bicak gibi kes. bagimlilik yuzunden baslarda zorlanirsin ama sonra aklina bile gelmez.
    sabah kahvaltilarinda sutas in light peyneri ve kasar indan al. yiyebildigin kadar beyaz peynir ve kasar ye light ama. yuklen zorla kendini. zeytin ye.
    4 yumurta hasla ve bunlarin beyazini ye. sarisini yeme. kuru kayisi uzum badem findik her gun bir avuc ye bunlardan. asiriya kacma. heepsinden her gun iki tane ye misal olcun olsun. sabahlari cay icme kahvatinin yaninda ya sut ic ya da portakal suyu ic. sut ic bolca yogurt ye
    vucut gelistirme sporu cok pahali bir spor. onu goze aliyorsan basla. bu dediklerimi yaparsan guzel fizik hayal degil. bir ayda bile cok hosuna gidecek gelisimleri gorursun. onemli olan dinlenmek ve beslenmek. guclu bir irade lazim. yemek icin yasama felsefesini bir kenera birakip kaslarini beslemek icin protein yag olusmamasi icin karbonhidrat besleniceksin. zaten en fazla 3 ay sonra dunyevi tatlari unutup bedenine ve nefsine muthis bir irade getirmis oluyorsun

Hocam çok sağol ama neden hep light beslenmeliyim ? Bende kilo yok şişmem için biraz yağ almam gerekmez mi ? Çikolata ve kola bağımlısıyım günde 2 litre kola içiyorum. Sanırsam bu kilo almamı engelliyor. Bu saydığın şeyleri ben zaten yiyorum ama hiç ton balığı yemem. Genelde haftada 2 gün mangal olur evde. Yağlı kaşar ve beyaz peynir tüketirim. Çay da severim. Çikolata ve cips hergün 2 -3 paket götürüyorum.

• Yeri burası değil ama araya sıkıştırıvereyim dedim Ben de yaklaşık 3 haftadır salona gitmeye başladım. Ancak body değil fitness kısmına gidiyorum. İsteğim inanılmaz derecede kaslı bir vucuda sahip olmak değil zaten. Vucudum fit gozuksun yeter. Boyum 175, kilom 71. Vucudum genel olarak kilomu belli etmiyor ancak karım bölgem yağlı, bu nedenle göbeğim var. Bir şey duydum doğru mu onu sormak istiyorum. Ben mekik çekerek karın çalışıyorum. Ancak kilo vermeden mekik çekersem ordaki yağların sıkılaşacağı böylece yağları eritmemin zor olacağını duydum. Bu ne kadar doğru ? Kilo vermeden mekik çalışsam yağlar eriyip kas olmaz mı ? Zaten sadece mekik çalışmıyorum. Salona gittiğim için diğer aletleri de kullanıyorum...
  • @2112 ;

Evet farkındayım düzenli seks yaparken 4 baklavam epey belirgindi. 2 aydır manuel takıldığım için 2 tanesi belirgin diğer 2 si yarı belirgin.

•  DH'ın Yiğit Bodycileri Gelin Bakayım
  • Boyuna göre kilon çok az 80-85 civarına çıkarmaya bak kilonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damn It

Yeri burası değil ama araya sıkıştırıvereyim dedim Ben de yaklaşık 3 haftadır salona gitmeye başladım. Ancak body değil fitness kısmına gidiyorum. İsteğim inanılmaz derecede kaslı bir vucuda sahip olmak değil zaten. Vucudum fit gozuksun yeter. Boyum 175, kilom 71. Vucudum genel olarak kilomu belli etmiyor ancak karım bölgem yağlı, bu nedenle göbeğim var. Bir şey duydum doğru mu onu sormak istiyorum. Ben mekik çekerek karın çalışıyorum. Ancak kilo vermeden mekik çekersem ordaki yağların sıkılaşacağı böylece yağları eritmemin zor olacağını duydum. Bu ne kadar doğru ? Kilo vermeden mekik çalışsam yağlar eriyip kas olmaz mı ? Zaten sadece mekik çalışmıyorum. Salona gittiğim için diğer aletleri de kullanıyorum...

gobegin varsa mekikle olmaz bu is , hocan sana kardiyo programi cikartin. ama kardiyo ile agirliga ayni gun girme gelisemezsin. arkadasin dedigi sey dogru yukarda yag yakip kas gelmez. hatta kas yaparsan daha tehlikli alttan gelisen kas gurubu ondeki yagi disari dogru iter ve karnin daha gobekli gorunur. once vucut yag oranini 11-12 lere dusurmeye bak. yukarda yazdigim beslenme senin icinde gecerli hocam. arabayi unut her yere yuru. metobolizmani hizlandirmaya bak. sekeri tuzu beyaz ekmegi kes. abur cubur yok artik. kola asitli icecekler salla gitsin. yaz geldi ne kaldi surada. duz bir karin sahilde tum kizlar sana bakiyor gozunun onune bunlari getir. ve elindeki o yagli abur cuburu hemen birak. iradeli ol cok zor degil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.